Haifa dent fogászat

Nálunk megtalálja az élvonalbeli fogászati megoldást. Kezelések a legmagasabb minőségben és garanciával!
 

Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat

Éjjel- nappali folyamatos sürgősségi fogászatunk Budapesten, a VII. kerület Akácfa utca 13 címen fájdalommentes kezelést nyújt, nonstop nyitvatartási idővel, kellemetlen érzésektől mentesen.
Keressen fel bármilyen fogászati problémával!
 

Fogászat Budapest VII. kerület

 
Nonstop fogászati rendelő! Fogorvos Budapest VII. Kerületében!
 
Fedezze fel a Haifa Dent fogászati különlegességeket,
mint az implantátumok, szájhigiéniás kezelések, általános fogászat, gyökérkezelés, fogínygyulladás.
Esztétika, és fogszabályozás. Fogászati szakterületek szakemberei vagyunk! 
 
Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat!
Sürgősségi fogászati ügyeletünk folyamatos, az év minden napján, nonstop nyitva tartással, több éves tapasztalattal, több ezer sikeresen meggyógyult beteggel.
Fogorvosaink megbízhatóak, biztonságos és tartós fogászati megoldásokat garantálnak, 
esztétikusan és fájdalommentesen kezelnek.
 
Bármilyen fogászati problémával keressen fel minket,
a Haifa Dent rendelőnkben egyszerűen és érthető módon, kis lépésekben elmagyarázzuk, milyen kezelést ajánlunk Önnek!
 
Keresse fel a Haifa Dent fogászati rendelőnket, 
nállunk visszanyeri egészséges, gyönyörű és természetes mosolyát!
 
Fogászati ügyelet, SOS az év összes napján, 0-24 óráig.
Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, és legolcsóbb fogászati rendelője.
 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Nasr Abdulqawi - Főorvos, Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Főorvos, Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot. Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Induljunk el együtt az ehhez vezető úton. Forduljon hozzám bizalommal.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Alfakih Mohammed - Fogorvos

Dr. Alfakih Mohammed

Fogorvos

Praxisom fő profilja az esztétikai fogászat,mely által szebbnél szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek.Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel,tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.”

Dr.Mohammed Ryad
 - Fogorvos

Dr.Mohammed Ryad


Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását.
 Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki,ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr.Karimi Mohammad - Fogorvos

Dr.Karimi Mohammad

Fogorvos

A fő célom, hogy a betegeimnek jó élményei legyenek a kezelés közben, és minden esetben mosollyal az arcukon távozzanak a rendelőből. Mindig megpróbálom a lehető legérthetőbben elmagyarázni a kezelés lépéseit, és ezzel megnyugtatni a pácienseimet. Igyekszem közvetlen és barátságos hangnemben tájékoztatni mindenkit a fogaik állapotáról, miközben felhívom a figyelmet a megfelelő száj higiénia fontosságára fogaik épségének megőrzése érdekében. Ha félelemmel érkezik a rendelőnkbe, biztosíthatom, hogy boldogan távozik!

Dr. Rastgoo Parsa - Fogorvos

Dr. Rastgoo Parsa

Fogorvos

A Debreceni Egyetem fogorvostudományi karán végeztem. Arra törekszem, hogy mindenkit barátságos környezetben a lehető legprecízebben ellássak. Munkámban főképpen az motivál, hogy szeretném minél több ember mosolyát megszépíteni, ezáltal a betegeim magabiztosságát növelni.

Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem a tanulmányaimat, jelenleg fogszabályozó szakorvos jelölt vagyok. A fogszabályozás és a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de rezidensként foglalkozom konzervatív fogászattal és fogpótlással is. Munkám során törekszem arra, hogy a személyre szabott kezelést nyújtsak és speciális igényeket is kielégítsek. Számomra a legfontosabb szempont, hogy a páciens elégedetten távozzon a fogorvosi székből.

Dr.Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr.Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem.Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom,hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek munkámmal és boldog mosollyal,felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével.Beszélt nyelvek: Magyar, Angol, Perzsa(Farsi).

Dr. Gecse Flóra - Fogorvos

Dr. Gecse Flóra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. A mindennapos fogorvoslás mellett érdeklődési köröm az esztétikai fogászat és a fogpótlástan. Elengedhetetlennek tartom, hogy a fogorvosi beavatkozások során feszültségmentes legyen a légkör, így igyekszem minél oldottabb orvos-beteg kapcsolatot kialakítani pácienseimmel. Számomra az is rendkívül fontos,hogy betegeim pontos tájékoztatást kapjanak közös teendőink munkafázisairól, és egészségesen és elégedetten távozzanak rendelőnkből.

Dr. Diabi Nour - Fogorvos

Dr. Diabi Nour

Fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, ahol magas szintű elméleti és gyakorlati oktatásban részesültem. Külföldi páciensek kezelését is szívesen végzem, ugyanis beszélek angolul, franciául, arabul is.

Haifa dent fogászati kapcsolat

Fogorvosi rendelő

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 13.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 263 7262
Telefonszám: +36 20 263 7262

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.haifadent.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek