Fogászat - Diagnosztika

Dental Network Fogászati szolgáltatások - Budapest

Szakértelmünkkel és őszinteségünkkel törődünk az Ön egészségével.
 
A fogorvosaink feladata a kezelés, de mindenekelőtt a megelőzés.
Nálunk elvégzett fogászati kezelések sikere a hosszútávon fenntartható egészséges állapot,
és a betegeinkkel való együttműködés.
 
Ismerje meg fogászati szolgáltatásainkat, keressen minket bizalommal!
 
 
Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés?
 
Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton,
ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője,
hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek,
így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén.
 
A szűrésén a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei,
de kezelést igényel. A kezdetben minimális kezelést igénylő elváltozások,
ha nincsenek idejében kezelve, később jóval költségesebb beavatkozásokat igényelhetnek. 
 

Fogászati szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni? 

 
Valódi szakértelemmel, becsületes módon végezzük feladatunk!
A Dental Network fogászati hálózat fogorvosaival a fogászati ellátás, megfizethető, gyors, és biztonságos.
Nálunk egyszerű a fogak helyreállítása.
 
LÁTOGASS EL HOZZÁNK, 9 RENDELŐNK KÖZÜL TALÁLD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐT! 

 
A Fogászat összes területét felsorakoztatjuk, mint például a 
fogkő eltávolítás, fogfehérítés, rágó funkciót helyreállító fogprotézis, implantátum.

 

Diagnosztika a(z) Árkád dental fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén. A szűrésén a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei, de kezelést igényel. A kezdetben minimális kezelést igénylő elváltozások, ha nincsenek idejében kezelve, később jóval költségesebb beavatkozásokat igényelhetnek.

részletek a(z) Árkád dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Árkád dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre?Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett dental higiénikusok végzik. A szájhigiéniás kezelés során a dental higiénikus/ fogászati higiénikus teljes körűen megtisztítja fogait a lepedéktől és fogkőtől, majd egy szájhigiéniás tanácsadás részeként elmagyarázza, hogy mindennapjai során hogyan tudja lehető legjobban ápolni fogait.

részletek a(z) Árkád dental oldalán

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Árkád dental fogászaton

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.

részletek a(z) Árkád dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Árkád dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Árkád dental oldalán

Szájsebészet a(z) Árkád dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival. Így a szájsebészet számos beavatkozást elvégez, például a fogak és foggyökerek eltávolítását egyszerű és sebészeti úton, gyökércsúcs rezekciót, bölcsességfogak eltávolítását, állcsonttörések, baleset okozta sérülések ellátását, arcüregzárást, a szájüreg daganatainak kezelését, nyálmirigy-betegségeket, fogászati implantációt, fogpótlást.

részletek a(z) Árkád dental oldalán

Diagnosztika a(z) Bartók dental fogászaton

A fogászati kezelés megkezdése előtt fontos a helyes diagnózis elkészítése! Fogorvosaink teljesen képzettek, pontos diagnózist készítenek, és a megfelelő kezelési tervet biztosítanak. Sürgős esetben segítünk önnek, hogy minél hamarabb elkészüljön a diagnózis, megadva az összes információt a történtekről és a szükséges kezelésről.

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Bartók dental fogászaton

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Bartók dental fogászaton

Rendszeresen végzünk gyökércsatorna kezelését a fertőzések eltávolítása és a betegek fogainak megmentése érdekében. Fogorvosaink az eljárás szakértői az eljárás befejezései sikeresek. Kezelések a betegek teljes kényelme mellett történik. A gyökércsatorna kezelések gyakoriak, eredményeként jelentősen csökken a fertőzött fogak száma. Ha Budapesten, vagy a közeli településen élsz, és jelenleg fogfájdalmat tapasztalsz, hívj fel most, látogass meg minket, beszéljünk meg egy találkozót, és nézzük meg, szükséged van-e gyökérkezelésre!

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Szájsebeszet a(z) Bartók dental fogászaton

A szájsebészetnek különböző szintjei és típusai vannak. A fogorvosainkkal történő konzultáció során megbeszélik Önnel az ajánlott eljárást. Felejtse el az aggodalmakat. Ajánlást fogunk tenni a kezelés típusára, amelyet Ön fontolóra vehet. A végső döntés az Öntől függ.Nálunk a szájsebészet gyors, hatékony, nincs a kezeléssel kapcsolatos tényleges fájdalom

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Bartók dental fogászaton

Egészségesnek lenni és elkerüli a rossz lehelet problémáját! A jó fogászati higiénia megakadályozza a későbbi fogágy betegségek kellemetlenségét, és tökéletes állapotban tartja a fogakat.Fájdalommentes kezelések és nagyszerű eredmények a Bartók Dental szolgáltatásában!

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Általános fogászat a(z) Bartók dental fogászaton

Általában fogászati eljárással kezeljük az alapvető fogászati problémákat, mint például a fogszuvasodást, a fogpótlás kezelését, fogágy betegségeket. Nincs ideje a fogorvoshoz menni? A sérült fog, kezelés nélkül nem gyógyul!

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Fogfehérítés a(z) Bartók dental fogászaton

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak ! A Bartók Dental fogorvosai segítenek Önnek, hogy elérje a kívánt megjelenést, és helyben kezelje az összes olyan fogászati rendellenességet, amelyben Ön szenved.Fogászati szolgáltatásunk kiterjed több különböző betegségek kezelésére.Jöjjön el hozzánk, és fedezd fel az összes szolgáltatást. Élvezze a teljes fogászati, szájhigiéniás jólétet, az élet minden szakaszában.

részletek a(z) Bartók dental oldalán

Diagnosztika a(z) Déli dental fogászaton

Izgat a fogorvosi ellátás? Ha egy ideje nem voltál a fogorvosnál, akkor meghívunk, ütemezd be a fogorvosi ellenőrzést! Gyengéd fogorvosok vagyunk, kényelmesen és pihentető módon végezzük a fogorvosi kezelést. Megértjük, ha egyes emberek nem látogatnak el hozzánk, fogászati fóbia, vagy túlzottan aggódik amiatt, hogy valami rossz történhet vele. Ha ez a helyzet, és van egy lyukas fog, még óvatosan fogunk kezelni, egészségügyi problémád megoldódik anélkül, hogy észrevennéd, további irritációt sem okozunk.

részletek a(z) Déli dental oldalán

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Déli dental fogászaton

Helyreállító, konzerváló fogászat! Megbízható fogorvosok vagyunk, a legfrissebb helyreállító fogászati kezeléseket és technológiákat kínáljukTermészetes helyreállító fogászati ellátást nyújtunk. Mentse meg a természetes fogakat! Ha sérült és szükség van gyorsan helyreállításra, azonnali fogászati helyreállítást végzünk!Időben szólunk! Minél nagyobb a károsodás, annál nagyobb a fertőzöttség! Ez nagyobb kihívást jelenthet a fog megmentéséhez.Feltétlenül fontos, hogy gyorsan keressen fel bennünket! Fogorvosaink, asszisztenseink barátságosak. Mindent megteszünk, hogy ütemezni tudja a kezelést olyan időpontra, amely a lehető legkényelmesebb az Ön számára. Megvizsgáljuk, és meghatározzuk a legjobb módját annak, hogyan mentse meg a természetes fogat! Ha gyorsan és időben meglátogatja a rendelőnket, nem késlelteti a kezelést, könnyen és egyszerűen állítjuk helyre a fog egészségét.

részletek a(z) Déli dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Déli dental fogászaton

Állítsa meg a fájdalmat és mentse meg a fogat! Modern, pihentető, és kedves fogorvosok a rendelőnkben! Gyengéd gyökérkezelésre összpontosítva. Ha Budapesten jársz, keress fel minket, hogy megbeszéljük a fog egészségét, az esetleges problémákat, és azt, amit tenni kell a gyógyuláshoz. Védd a fogad! Ha úgy tűnik, hogy a gyökérkezelés a legjobb megoldás, akkor ezt az ajánlást tesszük. Ha nem, akkor bemutatunk egy másik kezelési megoldást, amely megoldja a problémád

részletek a(z) Déli dental oldalán

Szájsebeszet a(z) Déli dental fogászaton

Szeretne újra normális életet teremteni? Kérjen időpontot a Déli Dental fogászati tanácsadóinktól,Teljesen egyedi megoldást kínálunk Önnek! Szájsebészetünk fogorvosai által végzett kezelések megoldják az orális problémákat. Megteszünk mindent, amely megakadályozzuk a fertőzések előrehaladását.A fájdalom eltűnik és javítjuk az életminőséget, velünk visszatér a normális életbe.

részletek a(z) Déli dental oldalán

Diagnosztika a(z) Flórián dental fogászaton

A rendszeres fogászati szűrés segíti a szájápolást és az általános jólétet. A fogászati szűrés, diagnosztika lehetővé teszi a fogorvos számára, azt, hogy tanácsot tudjon adni a fogak állapotáról, a problémák korai észleléséről, még amikor azok kezelhetőek. Javasoljuk, hogy a felnőttek rendszeres fogászati vizsgálatokat tervezzenek, meghatározott időközönként. Tegye ezt akkor is, ha már nem rendelkezik természetes fogakkal.

részletek a(z) Flórián dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Flórián dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre?Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett dental higiénikusok végzik. A szájhigiéniás kezelés során a dental higiénikus/ fogászati higiénikus teljes körűen megtisztítja fogait a lepedéktől és fogkőtől, majd egy szájhigiéniás tanácsadás részeként elmagyarázza, hogy mindennapjai során hogyan tudja lehető legjobban ápolni fogait.

részletek a(z) Flórián dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Flórián dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Flórián dental oldalán

Diagnosztika a(z) Grandpark dental fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés?Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén. A szűrésén a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei, de kezelést igényel. A kezdetben minimális kezelést igénylő elváltozások, ha nincsenek idejében kezelve, később jóval költségesebb beavatkozásokat igényelhetnek.

részletek a(z) Grandpark dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Grandpark dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre?Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett dental higiénikusok végzik. A szájhigiéniás kezelés során a dental higiénikus/ fogászati higiénikus teljes körűen megtisztítja fogait a lepedéktől és fogkőtől, majd egy szájhigiéniás tanácsadás részeként elmagyarázza, hogy mindennapjai során hogyan tudja lehető legjobban ápolni fogait.

részletek a(z) Grandpark dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Grandpark dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Grandpark dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Haifa dent fogászaton

Kerüljük el a kényelmetlenséget és a szájüregi betegségeket! A Haifa Dent hozzájárul az Ön általános jólétéhez! Helyesen teszi, ha kezdeményezi, legalább 6 havonta a lerakódott fogkő, a tisztítás szempontjából nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatát, estleges baktériumok eltávolítását. A jó fogászati higiénia fenntartása mindenekelőtt egészségügyi probléma. Elengedhetetlen, hogy a fogakat és az ínyt megfelelő egészségi állapotban tartsuk, ebben segít Önnek a fogászati rendelőnk!

részletek a(z) Haifa dent oldalán

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Haifa dent fogászaton

Szakértői vagyunk fogak helyreállításának. Visszaállítjuk a fogat eredeti állapotába. Az eredeti állapotába visszaállított fog teljesen természetesnek tűnik.Amikor a fogászati kezelést befejeztük, senki sem tudja megmondani, hogy a foga bármikor is megsérült. Amikor tönkrement, megrepedt vagy megsérült, elfertőződött a fog, hívjon fel minket, keresse szolgáltatásunkat, kérjen konzerváló fogászati kezelést!

részletek a(z) Haifa dent oldalán

Gyökérkezelés a(z) Haifa dent fogászaton

Ha fájdalmat vagy érzékenységet tapasztal a fogaknál, kérjen a Haifa Dent fogorvostól lehető leghamarabb konzultációt! Gyökérkezelés lehetővé teszi a természetes fogak megőrzését. Mivel nincs semmi jobb, mint a saját fog, a legkonzervatívabb megoldást ajánljuk. Amikor a fog érzékeny, az első pillanattól kezdve fogszuvasodásnak tűnik. Rendszeres fogászati ellenőrzés nélkül, gyakran nem veszünk észre semmit mindaddig, amíg az érintett fog fertőzése a fogideget el nem éri, és nem okoz nagyon nagy fájdalmat. A gyökérkezelés aprólékos nélkülözhetetlen eljárás, amely megpróbálja megmenteni a fogat.

részletek a(z) Haifa dent oldalán

Fogszabályozás a(z) Haifa dent fogászaton

A fogszabályozás korrigálja a gyermekek és a felnőtteknek részére egyaránt a fogak helytelen pozíciójának változtatását. Lehetővé teszi funkcionális harapást és esztétikai mosolyt. A szabálytalan fogsor könnyen orvosolható! Meghívjuk Önt és gyermekeit, ismerje meg fogorvosi rendelőnket, a fogszabályozás és a kezelés lehetőségeit!

részletek a(z) Haifa dent oldalán

Diagnosztika a(z) Haifa dent fogászaton

A fogászat területén a panoráma röntgenfelvétel fontossága és hasznossága olyan kérdés, amelyben senki sem kételkedik. Minden egyes betegnél megfelelő diagnózist kell készíteni, ezért a fogorvos számára a panoráma röntgenfelvétel alapvető eszköz. Fogszuvasodás a leggyakoribb fogászati probléma. Keresse fel a fogorvosainkat, kérjen diagnosztikai vizsgálatot! Önnek olyan kezelésre van szüksége, amely a legjobb, és esztétikai igényeket is tartalmaz!

részletek a(z) Haifa dent oldalán

Diagnosztika a(z) Jókai dental fogászaton

A fogorvos rendszeres felkeresése sokkal fontosabb, mint gondolná. Sok beteg csak akkor keresi fel a rendelőt, amikor problémát észlel, mint például az íny gyulladása. A fogorvos rendszeres felkeresésével elkerülheti a szövődményeket, és biztosítani tudjuk a jó egészséget.Évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni. Minden betegnek konzultálni kell fogorvosával a helyzetük felmérése és szükségleteik megállapítása érdekében. A látogatások mindig a páciens szájüregének általános áttekintésével kezdődik, amelyben a fogorvos először tárja fel az állapotát.

részletek a(z) Jókai dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Jókai dental fogászaton

Előzze meg a fogágy betegségeket! A megbetegedések gyakorisága annyira kiterjedt, hogy jelenleg ez a fő oka a felnőttek fogainak elvesztésére. A megelőző kezeléseinkkel sok évet fog élni egészséges ép fogakkal, Kevesebb gondokkal, kellemetlenségekkel! Ha rendszeresen eltávolítja a lerakódott fogkövet, megelőzheti fogínysorvadást. A megelőzés a rendszeres higiénia, valamint minden 6 hónapban a fogorvos felkeresése. Fogászatunk kitűnő eredményeket tud felmutatni, velünk, a rendszeres ellenőrzéssel tovább élvezhetik az egészséges, tiszta és esztétikus életet. Ne alakítson ki fogászati betegségeket. Előzze meg a fogászati problémákat, keresse fel rendelőnket!

részletek a(z) Jókai dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Jókai dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Jókai dental oldalán

Diagnosztika a(z) Teleki Dental fogászaton

A fogorvos rendszeres felkeresése sokkal fontosabb, mint gondolná. Sok beteg csak akkor keresi fel a rendelőt, amikor problémát észlel, mint például az íny gyulladása. A fogorvos rendszeres felkeresésével elkerülheti a szövődményeket, és biztosítani tudjuk a jó egészséget.Évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni. Minden betegnek konzultálni kell fogorvosával a helyzetük felmérése és szükségleteik megállapítása érdekében. A látogatások mindig a páciens szájüregének általános áttekintésével kezdődik, amelyben a fogorvos először tárja fel az állapotát.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán

Szájhigiéniás kezelések a(z) Teleki Dental fogászaton

Előzze meg a fogágy betegségeket! A megbetegedések gyakorisága annyira kiterjedt, hogy jelenleg ez a fő oka a felnőttek fogainak elvesztésére. A megelőző kezeléseinkkel sok évet fog élni egészséges ép fogakkal, Kevesebb gondokkal, kellemetlenségekkel! Ha rendszeresen eltávolítja a lerakódott fogkövet, megelőzheti fogínysorvadást. A megelőzés a rendszeres higiénia, valamint minden 6 hónapban a fogorvos felkeresése. Fogászatunk kitűnő eredményeket tud felmutatni, velünk, a rendszeres ellenőrzéssel tovább élvezhetik az egészséges, tiszta és esztétikus életet. Ne alakítson ki fogászati betegségeket, Előzze meg a fogászati problémákat, keresse fel rendelőnket!

részletek a(z) Teleki Dental oldalán

Gyökérkezelés a(z) Teleki Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán