Fehérvári Dental fogászat

Rendelőnk a Dental Network hálózat tagjaként nyitotta meg kapuit 2020 elején.

A Fehérvári Dental a 9. rendelője hálózatunknak.

Dental Network valamennyi fogászati rendelője nemzetközi színvonalat képvisel, s a már jól kitaposott utat kívánjuk mi is követni.

Fogászatunk Budapest XI. kerületében szeretettel várja Önt is széleskörű fogászati ellátásával.

Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége.

Az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges. Számunkra fontos a megelőzés, ezért érdemes félévente ellátogatni hozzánk.

Fogorvosainknak fontos a félelem mentes kapcsolat kialakítása. Minőségi szolgáltatást nyújtunk barátságos fogadtatásban, elérhető árakon.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, mindenkor a páciensek egyéni igényeinek figyelembevételével.


Szeretettel várjuk Önt a Fehérvári Dentalba!

 

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Ahmed Mowla - Vezető Fogorvos, Master of biomemetic Dentistry

Dr. Ahmed Mowla

Vezető Fogorvos, Master of biomemetic Dentistry

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során. Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla a Jazmin Dental Clinicben folytatja a rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 272 3024 Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

Dr. Palotás Csaba - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Palotás Csaba

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, ezt követően rezidensként ugyanitt dolgoztam 2010-ig, majd másfél év dániai munka után itthon szereztem meg a szakvizsgámat dento-alveoláris sebészetből. 2020-ban csatlakoztam a Fehérvári Dental csapatához, ahol szájsebészként dolgozom, legfőbb feladatom a foghúzások, bölcsességfogműtétek, csontpótlások és implantáció végzése egy kiváló csapat tagjaként.

Dr. Debreceni Anett - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Debreceni Anett

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. A diploma megszerzése óta az egyetem Orális Diagnosztikai Tanszékén dolgozom mint szájsebész rezidens. Fontosnak tartom, hogy pácienseim részletes tájékoztatást kapjanak tőlem a kezelések megkezdése előtt azok menetéről, és lehetséges módjairól. Munkám során igyekszem nyugodt légkört kialakítani, valamint biztosítani a pácienseim fájdalommentes ellátását. Fő érdeklődési területem a szájsebészeti beavatkozások mellett az esztétikus tömések és fogpótlások készítése.

Dr. Sarhan Khalid - Fogorvos

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

Dr. Ceglédi Laura - Fogorvos

Dr. Ceglédi Laura

Fogorvos

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a páciensek megfelelő tájékoztatására és az egyes munkafolyamatok részletes elmagyarázására, ami megnyugtató számukra és megalapozza a megfelelő bizalmat egymás között. Másik kulcsfontosságú tényező a kezelések során a precizitás, amely a 10 éven át tartó versenysportnak köszönhetően szerves része lett az életemnek minden területen. Várom szeretettel ha szimpatikusnak talál és bízom benne, hogy megoldást találunk mindenre.

Dr. Kamalian Abed - Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom a Fehérvári Dentalban. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

Kilián-Lacza Vivien - Vezető fogászati asszisztens

Kilián-Lacza Vivien

Vezető fogászati asszisztens

2020 elejétől a Fehérvári Dentálban, vezető asszisztens pozíciót töltök be. Előtte 3 évig asszisztensként erősítettem rendelő hálózatunk munkáját. Elsősorban azt tartom a legfontosabbnak hogy pácienseinkkel bizalom alakuljon ki.

Kemecsei Szilvia - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kemecsei Szilvia

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2013-ban végeztem fogtechnikusként, majd 2014-ben fogászati asszisztensként és még ebben az évben kerültem a Dental Network csapatába, ahol az évek alatt több rendelőnkben segítettem az orvosaink munkáját. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen rengeteget tanulhattam tőlük.

Kovács Viktória - Fogászati asszisztens

Kovács Viktória

Fogászati asszisztens

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Bókay János Szakképző Intézményében végeztem 2022 ben. A végzettségem megszerzése után rátaláltam a Fehérvári Dental Fogászatra , ahol kedves és lelkiismeretes csapat fogadott. Szakmailag kiemelt fontosságúnak tartom a fogorvosoknak nyújtott pontos és precíz támogatást, hogy igazán hatékony munkát végezhessenek, valamint a páciensek számára a kellemes és nyugodt légkör megteremtését.

Tóth Annamária - Fogászati asszisztens

Tóth Annamária

Fogászati asszisztens

Idén csatlakoztam a Fehérvári Dentál kiváló csapatához. Szeretem, hogy a kezelések nálunk jó hangulatban, odafigyeléssel telnek. Ez egy igazán páciens központú hely, ahol kedvességgel és empátiával állunk nemcsak a betegekhez, de egymáshoz is. Immáron a munkám számomra igazi hivatás lett. Mindennapjaim során fontos számomra, hogy ne csak az orvos szakszerű segítőtársa legyek, de mosollyal és megértéssel fogadjam a szorongó felnőtteket és gyerekeket.

Balogh Tünde - Páciens koordinátor

Balogh Tünde

Páciens koordinátor

Munkám során végig kísérem a pácienseink kezeléseinek folyamatát. Célom, hogy tájékozottan, nyugodtan és bizalommal érkezzenek rendelőnkbe, majd elégedetten távozzanak tőlünk. Igyekszem a lehető legharmonikusabb és legkellemesebb hangulatot megteremteni.

Fehérvári Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 126-128 2. emelet 5. és 6.
E-mail cím:

Mobil: +36 1 445 0011
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Neuro-Med Europe Kft.
Adószám: Adószám: 22970657-1-23
www.fehervari-dental.hu

Kiemelt fogászati árak

79 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
65 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
17 500 FtFt / 2 állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
90 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
180 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek