Jókai Dental fogászat

 
Rendelőnk Budapesten, a VI. kerületben, az Oktogon közvetlen közelében várja pácienseit teljes körű fogászati ellátással. Legyen szó esztétikai vagy szájsebészeti kezelésről, garantáljuk, hogy a legjobb helyen jár.

Rendelőnk a fogászat minden területén segítséget tud nyújtani.
 
Fájdalommentes kezelés, minőségi anyagok, modern környezetben.

Fogorvosaink magas szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves szakmai tapasztalattal végzik munkájukat, mindig a páciensek egyéni igényeit veszik figyelembe.

A kezelések fájdalommentesen, kellemes környezetben zajlanak.
 
Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
 

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Damjanovich László - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Dr. Damjanovich László

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán 5 év alatt nagy tapasztalatra és manuális gyakorlatra tettem szert, mely a minden napokban nagy segítséget ad, hogy magabiztosan és célirányosan végezzem el a beavatokásokat. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát.

Dr. Lévai Zsófia - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia az Oktogon Implant Centerben folytatja rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 504 5737. Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon.

Dr. Turopoli Katalin - Fogszakorvos

Dr. Turopoli Katalin

Fogszakorvos

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a protetika; folyamatos továbbképzéseken veszek részt az újabb ismeretek megszerzése érdekében. Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem. Diploma: Semmelweiss Egyetem, Budapest (1992)

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Beke Zsófia - Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia

Fogszabályozó Fogszakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Diplomám megszerzése után fogszabályozó rezidensként dolgoztam, majd sikeres szakvizsgát tettem. Igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, így lettem Invisalign (láthatatlan fogszabályozás) specialista is. Az esztétikus és jól funkcionáló fogsor elérésén kívül, fontos számomra, hogy a páciensek számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást és hogy a kezelések mindig jó hangulatban teljenek.

Dr. Farkas Árpád - Fogszakorvos

Dr. Farkas Árpád

Fogszakorvos

Farkas Árpád vagyok, 2015-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen fogorvosi karán. 2018-ban sikeres konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Diplomázásom óta folyamatosan dolgozom általános és szakirányú területeken egyaránt. A kezelések során igyekszem nyugodt légkört teremteni, és mindig megtalálni a páciensek számára legoptimálisabb megoldást. A precíz, pontos munkavégzést kiemelkedő fontosságúnak tartom, a legnagyobb öröm számomra a kezelés végén is mosolygó páciens.

Dr. Haris Márta - Fogorvos

Dr. Haris Márta

Fogorvos

Diplomámat 2019-ben, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat, esztétikus tömések, endodoncia és a gyermekfogászat.Munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseimet megfelelően tájékoztassam a számukra szükséges fogászati kezelések lehetséges módjairól, menetéről, hogy a kezelések oldott hangulatban történjenek. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, így mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek szívesen segítek szájhigiénéjük tökéletesítésében, hogy minél tovább megőrizhessék fogaik egészségét.

Hajas Gábor - Praxis Manager

Hajas Gábor

Praxis Manager

Vas Viktória - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Vas Viktória

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Több mint 20 éve dolgozom fogászati asszisztensként, ami alatt elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést, hogy még hatékonyabban vehessek részt a minőségi páciens ellátásban. Vezető asszisztensként mindent megteszek a rendelőnk gördülékeny müködéséért és pácienseink magas fokú elegedettségéért.

Takács Viktória - Fogászati asszisztens

Takács Viktória

Fogászati asszisztens

Szakmailag fontosnak tartom a fogorvosoknak nyújtott pontos és precíz támogatást. Számomra kiemelt jelentőséggel bír, hogy megfelelő szakmai felkészültséggel, mosollyal és megértéssel fogadjam kedves pácienseinket.

Mucsina Dorka - Fogászati asszisztens

Mucsina Dorka

Fogászati asszisztens

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. A fogászati asszisztencia számomra nem csak munka, hanem hivatás, amit nagy elkötelezettséggel végzek nap mint nap. A páciensekkel a kezelés során jó kapcsolatot alakítok ki, mosolygós és empatikus természetem miatt. Úgy gondolom, hogy az állandó jókedv és optimizmus oldják a kialakult kezdeti feszültséget, amely közelebb viszi mindkét felet a tökéletes eredmény eléréséhez.

Alíz - Páciens koordinátor

Alíz

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként fontos számomra, hogy nyugodt légkört teremtsek a páciensek számára és eloszlassam félelmüket bármilyen kezeléssel kapcsolatban. Orvosaink munkáját legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és törekszem arra, hogy betegeink kellemes élménnyel távozzanak rendelőnkből és tudják, hogy bármilyen probléma esetén szeretettel várjuk vissza Őket.

Lili - Páciens koordinátor

Lili

Páciens koordinátor

Mosolygós, közvetlen embernek tartom magam, szeretek segíteni az embereknek, ezért is választottam a recepciós állást a Jókai Dental csapatában az egyetem mellett. Fontosnak tartom, hogy a félénkebb pácienseket is biztosítsam arról, hogy jó kezekben vannak. Emellett pedig fontos, hogy a páciensek jó hangulatban várakozhassanak és minden kérdésüket megválaszolva tudjanak távozni.

Jókai Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1066 Budapest, Jókai utca 1.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 911 7501
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Jókai Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23306905-1-42
www.jokaidental.hu

Kiemelt fogászati árak

17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
35 000 FtFt / 2 állcsont
EMS homokfúvás és fogkőeltávolítás
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek