Jókai dental fogászat

JÓKAI DENTAL FOGORVOSI RENDELŐ

 
A Jókai Dental egy barátságos fogorvosi rendelő, korszerű technikával és modern eszközökkel.
 
Fogorvosi felkészültségünk, felszereltségünk a pácienseink átfogó gondozására irányulnak.
Magasan képzett szakemberekkel rendelkezünk a fogászat valamennyi szakterületén.
Nagyszerű csapatot alkotunk, és arra törekszünk, hogy a szorongástól mentesen látogasson meg minket.
 
A Jókai Dental rendelőnkben mindig megkapja a lehető legjobb kezelést.
 
Egészségére összpontosító minőségi ellátást biztosítsunk a pácienseknek,
kényelmes, modern környezetben, barátságos légkörében.
 
Látogasson el hozzánk, a fogászati problémájával!
Kiemelt figyelmet fog kapni!
Többet, amely meghaladja az elvárásait!
 
Szerezzen be Ön és családja számára Jókai Dental fogászati előnyöket,
kövesse figyelemmel akcióinkat!
 
Fogorvosi rendelőnk az oktogon mellett található

Rendelőnk főorvosa

Dr. Sass Tamás - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos, arc-állcsont szájsebész

Dr. Sass Tamás

fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos, arc-állcsont szájsebész

Diploma: Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Kar (2002) | Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2012) | Fog- és szájbetegségek szakorvosa (2004) | Dentoalveolaris szájsebészet szakorvosa (2007) | Arc-állcsont sebészet szakorvosa (2015)

Rendelőnk további orvosai

Dr. Lévai Zsófia - Vezető Fogszakorvos

Dr. Lévai Zsófia

Vezető Fogszakorvos

Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon. Képzésemet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeten folytattam, majd kiválóan megfelelt eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem. Fő szakterületem a sebészi fogeltávolítás, implantátum beültetés, csontpótlás, rögzített és kivehető fogpótlások készítése.

Dr. Turopoli Katalin - Fogszakorvos

Dr. Turopoli Katalin

Fogszakorvos

Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem.

Dr. Beke Zsófia - Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia

Fogszabályozó Fogszakorvos

Diploma: Semmelweiss Egyetem Budapest (2016) | Munkahely: Jókai Dental | Kamarai tagság: Magyar Fogorvosok Egyesülete, Magyar Orvosi Kamara | Beszélt nyelvek: Angol, Német | Fogászati szakterület: Konzerváló fogászat, endodontia, fogszabályzás – Invisalign specialista

Dr. Kiss Vivien - Fogorvos

Dr. Kiss Vivien

Fogorvos

Diploma: Semmelweiss Egyetem Budapest (2018) | Munkahely: Jókai Dental, Mom Dental | Kamarai tagság: Magyar Fogorvosok Egyesülete, Magyar Orvosi Kamara | Beszélt nyelvek: Angol | Fogászati szakterület: Konzerváló fogászat, protetika, esztétika, héjkészítés

Dr. Haris Márta - Fogorvos

Dr. Haris Márta

Fogorvos

Diplomámat 2019-ben, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat, esztétikus tömések, endodoncia és a gyermekfogászat.Munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseimet megfelelően tájékoztassam a számukra szükséges fogászati kezelések lehetséges módjairól, menetéről, hogy a kezelések oldott hangulatban történjenek. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, így mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek szívesen segítek szájhigiénéjük tökéletesítésében, hogy minél tovább megőrizhessék fogaik egészségét.

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Diploma: Debreceni Egyetem (2016) | Munkahely: Jókai Dental, Déli Dental, Flórián Dental | Kamarai tagság: Magyar Fogorvosok Egyesülete, Magyar Orvosi Kamara | Beszélt nyelvek: angol | Fogászati szakterület: konzerváló fogászat

Dr. Dudás Renáta - Fogszakorvos

Dr. Dudás Renáta

Fogszakorvos

Diploma: Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar (2011)Szakvizsga: Konzerváló fogászat és fogpótlástan (2014)Munkahely: Jókai DentalKamarai Tagság: Magyar Fogorvosok Egyesülete, Magyar Orvosi KamaraFogászati szakterület: Konzerváló fogászat, endodontia, fogpótlások

Dr. Kriveczky Ákos - Fogorvos

Dr. Kriveczky Ákos

Fogorvos

Végzés után egyből a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató kórház szájsebészeti osztályán kezdtem el dolgozni, ahol jelenleg is dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom. A szájsebészet mellett még kiemelt érdeklődés mutatok a konzerváló kezelések és fogpótlások iránt. Különösen fontos számomra, hogy a páciensekkel bizalmi kapcsolatot építsek ki és feloldjam az esetleges komolyabb beavatkozások előtti szorongást.

Dr. Fodor Zsanett - Fogorvos

Dr. Fodor Zsanett

Fogorvos

Gyakran tapasztalom, hogy a páciensek, akár már gyermekkorban kialakult félelemmel térnek be rendelőnkbe. Kezeléseim során fontosnak tartom, hogy ne csak a fogazatot gyógyítsam, hanem a páciensre, mint emberre tekintve oldjam ezt a félelmet. Jöjjön el, ismerjük meg egymást, mesélje el mi az, amitől tart és közösen megoldjuk ezt a problémát. Adjon bizalmat annak, aki megérti és türelemmel kezeli Önt és fogait.

Hajas Gábor - Praxis Manager

Hajas Gábor

Praxis Manager

Pöhm Gabriella - Vezető fogászati asszisztens

Pöhm Gabriella

Vezető fogászati asszisztens

2018-ban csatlakoztam a céghez, mint fogászati asszisztens. Előtte évekig könyvelési osztályon tevékenykedtem, és óvodai dolgozóként gyerekekkel foglalkoztam. Ezeken a területeken szerzett tapasztalataimat ma már vezető fogászati asszisztensként is hasznosíthatom. Főbb feladataim közé tartozik orvosaink munkájának segítése, kollégákkal való összehangolt munka megteremtése, ami a páciensek maximális érdekeit és megelégedettségét szolgálja, valamint a rendelő karbantartása, zavartalan működésének fenntartása, arra törekedve, hogy Ön elégedetten távozzon rendelőnkből, hiszen itt mindannyian azért dolgozunk, hogy Önnek egy szebb mosolyt varázsoljunk!

Csepiga Roxána - Fogászati higiénikus

Csepiga Roxána

Fogászati higiénikus

Azért foglalkozom dentál higiéniával, mert meggyőződéssel vallom, hogy a fogaknak nem csak egészségesnek, hanem szépnek is kell lenni. Amikor az ember bátran mer nevetni, és mosolyogni, akkor nagy eséllyel az élet egyéb területén is boldogabb lehet. Azért dolgozom, hogy ebben segítsek a pácienseknek. Emberbarátnak tartom magam, és szeretek odafigyelni a páciensek igényeire, problémáira.

Laczkó Valentina - Fogászati asszisztens

Laczkó Valentina

Fogászati asszisztens

2017 óta dolgozok a fogászati szakmában. Asszisztensként kedvenc szakterületem a szájsebészet. Szeretem a változatosságot, hogy minden nap kicsit más kihívásokkal találkozhatok. A közös munka során fontosnak tartom a megfelelő együttműködést és a jó hangulatot. Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatal csapat tagja lehetek, melyben az eddig megszerzett tudásom folyamatosan bővül.

Bordács Eszter - Fogászati asszisztens

Bordács Eszter

Fogászati asszisztens

2020-ban kezdtem el a Jókai Dental fogászaton dolgozni. Mindig nagy érdeklődéssel figyeltem a fogászati asszisztensek sürgését-forgását. Egyre inkább érdekelt ez a világ. Szerettem volna szervesen a részévé válni ezeknek a folyamatoknak, így egy fogászati asszisztens képzés hallgatója lettem. Nagy öröm számomra, hogy egy segítő szakmában dolgozhatom.

Orsolya - Páciens koordinátor

Orsolya

Páciens koordinátor

2020.augusztusában csatlakoztam a Jókai Dental csapatához.Igyekszem segíteni az orvosok és asszisztensek munkáját. A pácienseinknek pedig minden esetben szeretnék kellemes élményt biztosítani rendelőnkben és szívesen segítek az időpont foglalásba, keressék rendelőnket bizalommal.

Klaudia - Páciens koordinátor

Klaudia

Páciens koordinátor

Munkám során fontosnak tartom, hogy pontos tájékoztatást kapjanak pácienseink, hogy a megfelelő szakemberhez irányítsam Őket. A rendelőben velem lépnek először kapcsolatba, így arra törekszem, hogy már az elején jó érzés töltse el a pácienseket.

Jókai dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1066 Budapest, Jókai utca 1.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 911 7501
Telefonszám: +36 20 435 7116

Cégnév: Jókai Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23306905-1-42
www.jokaidental.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek