Jókai Dental fogászat

 
Rendelőnk Budapesten, a VI. kerületben, az Oktogon közvetlen közelében várja pácienseit teljes körű fogászati ellátással. Legyen szó esztétikai vagy szájsebészeti kezelésről, garantáljuk, hogy a legjobb helyen jár.

Rendelőnk a fogászat minden területén segítséget tud nyújtani.
 
Fájdalommentes kezelés, minőségi anyagok, modern környezetben.

Fogorvosaink magas szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves szakmai tapasztalattal végzik munkájukat, mindig a páciensek egyéni igényeit veszik figyelembe.

A kezelések fájdalommentesen, kellemes környezetben zajlanak.
 
Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
 

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Damjanovich László - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Dr. Damjanovich László

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán 5 év alatt nagy tapasztalatra és manuális gyakorlatra tettem szert, mely a minden napokban nagy segítséget ad, hogy magabiztosan és célirányosan végezzem el a beavatokásokat. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát.

Dr. Turopoli Katalin - Fogszakorvos

Dr. Turopoli Katalin

Fogszakorvos

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a protetika; folyamatos továbbképzéseken veszek részt az újabb ismeretek megszerzése érdekében. Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem. Diploma: Semmelweiss Egyetem, Budapest (1992)

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Farkas Árpád - Fogszakorvos

Dr. Farkas Árpád

Fogszakorvos

Farkas Árpád vagyok, 2015-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen fogorvosi karán. 2018-ban sikeres konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Diplomázásom óta folyamatosan dolgozom általános és szakirányú területeken egyaránt. A kezelések során igyekszem nyugodt légkört teremteni, és mindig megtalálni a páciensek számára legoptimálisabb megoldást. A precíz, pontos munkavégzést kiemelkedő fontosságúnak tartom, a legnagyobb öröm számomra a kezelés végén is mosolygó páciens.

Dr. Lévai Zsófia - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia az Oktogon Implant Centerben folytatja rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 504 5737. Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon.

Dr. Beke Zsófia - Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia

Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia jelenleg SZÜLÉSI SZABADSÁGON van. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Diplomám megszerzése után fogszabályozó rezidensként dolgoztam, majd sikeres szakvizsgát tettem. Igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, így lettem Invisalign (láthatatlan fogszabályozás) specialista is. Az esztétikus és jól funkcionáló fogsor elérésén kívül, fontos számomra, hogy a páciensek számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást és hogy a kezelések mindig jó hangulatban teljenek.

Dr. Sarhan Khalid - Fogorvos, fogszabályozó rezidens

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos, fogszabályozó rezidens

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

Hajas Gábor - Praxis Manager

Hajas Gábor

Praxis Manager

Vas Viktória - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Vas Viktória

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Több mint 20 éve dolgozom fogászati asszisztensként, ami alatt elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést, hogy még hatékonyabban vehessek részt a minőségi páciens ellátásban. Vezető asszisztensként mindent megteszek a rendelőnk gördülékeny müködéséért és pácienseink magas fokú elegedettségéért.

Szmolár Eliza - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szmolár Eliza

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, s hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek! Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek a professzionális fogkőeltávolításra váró páciensek. Célom, hogy a felnőtt lakosságban a fogászatról kialakult negatív kép jó irányba mozduljon, a pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből. Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során az orvos jobb kezeként jelen lenni a beavatkozás alatt.

Mucsina Dorka - Fogászati asszisztens

Mucsina Dorka

Fogászati asszisztens

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. A fogászati asszisztencia számomra nem csak munka, hanem hivatás, amit nagy elkötelezettséggel végzek nap mint nap. A páciensekkel a kezelés során jó kapcsolatot alakítok ki, mosolygós és empatikus természetem miatt. Úgy gondolom, hogy az állandó jókedv és optimizmus oldják a kialakult kezdeti feszültséget, amely közelebb viszi mindkét felet a tökéletes eredmény eléréséhez.

Domokos Kitti - Fogászati asszisztens

Domokos Kitti

Fogászati asszisztens

A kedvesség, az alázat és az empátia alapja az asszisztensi munkakörnek. Ezeket szem előtt tartva igyekszem végezni a munkám. Segíteni az orvosok munkáját és a páciensekben kialakult szorongás csökkentését. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést és tanulást, ezáltal a közös munkában is hatékonyabban tudom segíteni az orvos munkáját. Törekszünk, hogy a kezelések stresszmentesen, jó hangulatban és odafigyeléssel történjenek.

Alíz - Páciens koordinátor

Alíz

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként fontos számomra, hogy nyugodt légkört teremtsek a páciensek számára és eloszlassam félelmüket bármilyen kezeléssel kapcsolatban. Orvosaink munkáját legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és törekszem arra, hogy betegeink kellemes élménnyel távozzanak rendelőnkből és tudják, hogy bármilyen probléma esetén szeretettel várjuk vissza Őket.

Jókai Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1066 Budapest, Jókai utca 1.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 911 7501
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Jókai Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23306905-1-42
www.jokaidental.hu

Kiemelt fogászati árak

17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
35 000 FtFt / 2 állcsont
EMS homokfúvás és fogkőeltávolítás
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek