Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK - DENTAL NETWORK BUDAPEST

Dental Network Fogászati Hálózat

 

 

Szájsebészet

Ma már nem kell félni a szájsebészeti kezelésektől, a modern érzéstelenítők hatása biztosítja, hogy Önt a lehető legkevesebb kellemetlenség fogja érni a kezelés közben.
Magas szaktudású orvosainknak és a legmodernebb technikáknak köszönhetően biztonságban lesz nálunk. 
 
A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.
 

 

Esztétikai kezelések

Az egészséges, szép fogsor és a természetes mosoly a megjelenésünk, illetve a jó közérzetünk alapja, mind a magánéletben, mind pedig a munka terén önbizalmat adnak az erős, ápolt, fehér, csillogó fogaink!
 
Esztétikai kezelések alapja, hogy a száj és a fogak egészségesek legyenek, például, fogszuvasodás vagy a fogágy betegség esetében először ezt a problémát érdemes megoldani, és ezt követően alkalmazható a kozmetikai kezelés, vagyis a fogfehérítés.
 
Egy egészséges, fehér fogsor látványa nemcsak esztétikumával varázsolja el az embereket, de bizalmat is kelt bennük. Akár egy állásinterjút, vagy csak a mindennapi életben történő érvényesülést is megkönnyítheti egy ápoltságot sugárzó, szép fogsor. Próbálja ki, milyen érzés mindig magabiztosabbnak lenni, örömmel és önfeledten mosolyogni, nevetni.
 
A család mosolya számunkra is érték! 
 
Egészség és magabiztosság, amelyet megérdemelsz!
 

 

Fogászati Implantátum

Amennyiben elveszítette egy vagy több fogát, lehetősége van azok pótlására fogászati implantátumok segítségével.
Ez egy tartós és gyakran alkalmazott megoldás a mai világban, ami a rágó funkciók mellett az életminőséget is visszaadja.
 
A fogimplantátum a legmodernebb, leginkább esztétikus és funkcionalitásban is a leghatékonyabb megoldást jelenti a fogvesztés problémájára. Ma már kiváló minőségű kezelések érhetőek el, amelyek segítségével Ön újra teljes, önfeledt hétköznapokat élhet meg.
 
A mosolya a régi lesz.
 
Fogbeültetésre szakosodott fogorvosainknak köszönhetően az új fog, pontosan úgy néz ki, mint a saját foga.
Képes lesz enni, egészségesen és természetesen élni.
 

 

Fogszabályozás

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. 
 
Fogszabályzó kezeléssel a fogszabályozó szakorvos instrukciói alapján helyreállíthatóak a harapási rendellenességek, a fogak funkciója és esztétikája.
 
Javítja a megjelenést, vonzóbb mosolyt varázsol.
 
Megakadályozza a betegségeket, megkönnyíti a fogmosást, a fogak helyes érintkezését teszi lehetővé.
 
A Dental Network esztétikus fogszabályozást, Invisalign megoldást is kínál.
 

 

Diagnosztika

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik:
1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból
2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. 
 
Mint minden egészségügyi szűrés, a fogászati is lehetővé teszi, hogy idejében, még egyszerűen orvosolható állapotban napvilágra kerüljenek olyan rendellenességek, amelyek hosszabb távon jelentős problémákat okoznának. A szűrésen a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei, de kezelést igényel. A hathavonta elvégzett szűrővizsgálattal időt, fájdalmat és jelentős pénzösszeget takaríthat meg magának.
 
Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.
 

 

Parodontológia

A parodontológia a legkellemetlenebb tünetek elmulasztására, és a tüneteket okozó állapotok megszüntetésére szolgál. A fogággyal, illetve a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág, amely segít, hogy még nagyon sokáig erős, ép fogakkal büszkélkedhessünk. 

Sokan nem is gondolunk bele, mekkora kincs a stabil, erős fogazatunk, amíg nem kerülünk a közelébe annak, hogy elveszítsük fogainkat. A fogágy (az íny, a csont, a gyökérhártya) különböző megbetegedései a fog meglazulását és kihullását okozzák. Erre szolgál gyógyíként a parodontológia.
 

 

Gyermekfogászat 

Ha a gyerekek fogászati tapasztalatai pozitívak, nemcsak a helyes fogápolás technikáit tudják eredményesen elsajátítani, de azt is tudni fogják, hogy a fogorvostól nem kell félni. Rendelőnkben különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermek tökéletesen biztonságban érezze magát és ne érezzen fájdalmat. 
 
A gyermekfogászat a gyermekek fog- és szájbetegségeinek, illetve azoknak a megelőzésével foglalkozó tudomány. Sokan nem is tudják, de a gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a gyermekfogászati kezelések a gyermek egész életére meghatározzák a dentális egészséghez, fogászati kezelésekhez való viszonyát.
 

 

Fogtömés

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.
 

 

Gyökérkezelés 

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet. 

Miért van szükség gyökérkezelésre?

Ha egy fog fertőződik, akkor a fertőzés a fognak egészen a közepéig terjedhet. A fog belsejében vannak az idegek, a kötőszövet és az erek, amelyek így mind kitetté válnak a fertőződés kockázatának. Ennek a területnek a fertőződése nagy mértékű fájdalommal jár, éppen ezért haladéktalanul kezelést igényel. Bízza ránk a fogát, megmentjük!
 

 

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás 

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.
 

 

Fogfehérítés

A fájdalommentes rendelői fogfehérítés során a fogorvos egy fehérítő oldattal kezeli a fogakat, majd polimerizációs fénnyel aktiválja a vegyszert. Az elszíneződött fogak az oldat kiöblítése után kifehérednek. Az eljárás során maga a fogzománc lesz az, ami kifehéredik, és az elszíneződés eltávolítása révén a fog visszanyerheti eredeti fehérségét.

 
A művelet megközelítőleg egy óra hosszúságú, mindkét állcsont megtisztítható a kezelés alatt.
 

 

Korona és Híd pótlások

A koronák és hidak fixen rögzített fogpótlások, ezeket a fogorvos speciális ragasztócementtel ragasztja be, otthon nem lehet eltávolítani.

A fogpótlásokra átlagosan akkor van szükség, ha a fog vagy annak egy része hiányzik vagy úgy szuvasodott, hogy az még menthető, de már töméssel vagy betéttel nem megoldható a fog felépítése. A korona és a híd is egy olyan fix, rögzített fogpótlás, amit a fogtechnikus készít el, majd az elkészült felépítményt a fogorvos beragasztja a már előzőleg lecsiszolt fogakra. A korona elsődlegesen egy jelentősen sérült, de belül még egészséges, kívül pedig stabil fogra rögzíthető.
 
A híd ezzel szemben pedig egyrészt konkrét fogpótlási megoldás, azaz hiányzó fogat lehet “áthidalni” vele, valamint több egymás mellett álló, lecsiszolt fog összekötésére is alkalmas. Utóbbi azt jelenti, hogy ha több sérült, szuvas fog van egymás mellett, amik még nem indokolják az elvesztésüket, ezzel az eljárással látványos és megfizethető eredmény érhető el.
 

 

Altatás (Kizárólag az Árkád Dentalban érhető el) 

Az altatást azon pácienseinknek javasoljuk, akik bizonyos egészségügyi problémák, mint fokozott garatreflex (nem kontrollálható hányinger), érzéstelenítőkre való túlzott érzékenység miatt nem tudnak együttműködni orvosukkal a fogászati kezelések alatt. Mélyaltatás javasolt, ha esetlegesen a páciens szorong a fogászati kezelések alatt és szeretne több, hosszabb időt igénylő beavatkozást egyidőben elvégeztetni úgy, hogy a teljes fogászati kezelést átalussza és nem szeretne emlékezni belőle semmire.

Az altatást aneszteziológus szakorvos végzi, ennek során folyamatosan altató, nyugtató és fájdalomcsillapítókat adagol. Miután a páciens mélyálomba került, a szakorvos a páciens orrán keresztül lélegeztető csövet helyez a légcsövébe, amellyel meggátolható, hogy idegen anyagok kerüljenek a légutakba. A kezelés végeztével ez eltávolításra kerül, majd a beteg pár perc elteltével felébred.

Mélyaltatást minden esetben aneszteziológiai kivizsgálás előz meg.

 

 

 

Fogászat - Diagnosztika

A fogorvosaink feladata a kezelés, de mindenekelőtt a megelőzés. Nálunk elvégzett fogászati kezeléseink sikere a hosszútávon fenntartható egészséges állapot, és a betegeinkkel való együttműködés. LÁTOGASS EL HOZZÁNK, 12 RENDELŐNK KÖZÜL TALÁLD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐT! A Fogászat összes területét felsorakoztatjuk, mint például a fogkő eltávolítás, fogfehérítés, rágó funkciót helyreállító fogprotézis, implantátum. Fogászati Szolgáltatásaink között mindent megtalál. Szakértelemmel, becsületes módon törődünk az Ön egészségével. Az Ön szolgálatába helyezzük a tapasztalatunkat, és képzettségünket.

tovább olvasom

Szájsebészet

A Dental Network hálózaton belül fog szakorvosaink, az összes fogászati specialitást, diagnózistól a sebészeti beavatkozásig, teljes körű fogászati szolgáltatást kínálnak Önnek!Kitűnő fogászati ellátást biztosítunk a felnőtt és gyermekfogászat területén egyaránt, Budapest 12 pontján. Sebészet része a bölcsesség fogműtét, fogászati implantátumok, gyökérkezelés, sebészeti foghúzás, ciszta eltávolítás, csontpótlás.

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Az ápolt fehér fogak növelik az önbizalmat, mások is pozitívan fogadnak. Gyorsan és hatékonyan javítja a megjelenést! Könnyen elérhető és megfizethető, a Dental Network fogászati hálózat 12 rendelőjének szolgáltatásában! Nincsenek káros mellékhatások! Megéri a mosolyért és a szép fehér fogadért!

tovább olvasom

Fogászati implantátum

Implantátum során a hiányzó foggyökér helyébe egy mesterséges gyökér, az implantátum, általában titán kerül, amelyre ezt követően egy protézis, korona, vagy amikor több implantátumot rögzítünk, a tervezett protézis kerül.Dental Network az implantátumok behelyezésében úttörő szerepet tölt be.Lehetővé tesszük mind az esztétikát, mind a rágási funkciókat korán regenerálni.

tovább olvasom

Parodontológia

A fogágy betegségei és a fog körüli betegségek, a szalag és a csont, ami körülveszi a fogat, a nem megfelelő higiénia eredményeként fogínygyulladást, fogvesztést okozhat.A baktérium, herpesz is okozhat súlyos fogágy betegséget. Dental Network fogászati hálózata legfejlettebb fogágybetegségek kezeléseit nyújtja!

tovább olvasom