Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK - DENTAL NETWORK BUDAPEST

Dental Network Fogászati Szolgáltatásaink

Szájsebészet

 
Ma már nem kell félni a szájsebészeti kezelésektől, a modern érzéstelenítők hatása biztosítja, hogy Önt a lehető legkevesebb kellemetlenség fogja érni a kezelés közben.
Magas szaktudású orvosainknak és a legmodernebb technikáknak köszönhetően biztonságban lesz nálunk. 
 
A szájsebészet magába foglalja a diagnózist, a műtétet és a kapcsolódó kezelések széles skáláját, legyen az fogászati megbetegedés, sérülés, újraépítő sebészet vagy esztétika.
 

Esztétikai kezelések

 
Az egészséges, szép fogsor és a természetes mosoly a megjelenésünk, illetve a jó közérzetünk alapja, mind a magánéletben, mind pedig a munka terén önbizalmat adnak az erős, ápolt, fehér, csillogó fogaink!
 
Esztétikai kezelések alapja, hogy a száj és a fogak egészségesek legyenek, például, fogszuvasodás vagy a fogágy betegség esetében először ezt a problémát érdemes megoldani, és ezt követően alkalmazható a kozmetikai kezelés, vagyis a fogfehérítés.
 
A Dental Network nagy hatással lehet az életedre, családod életére.
 
A család mosolya számunkra is érték! 
 
A hozzánk érkező pácienseknek újra tervezzük a mosolyát, megszépítjük, önbizalmat adunk.
 
Egészség és magabiztosság, amelyet megérdemelsz!
 

Fogászati Implantátum

 
Amennyiben elveszítette egy vagy több fogát, lehetősége van azok pótlására fogászati implantátumok segítségével.
Ez egy tartós és gyakran alkalmazott megoldás a mai világban, ami a rágó funkciók mellett az életminőséget is visszaadja.
 
A mosolya a régi lesz.
 
Fogbeültetésre szakosodott fogorvosainknak köszönhetően az új fog, pontosan úgy néz ki, mint a saját foga.
Képes lesz enni, egészségesen és természetesen élni.
 

Fogszabályozás

 
Fogszabályzó kezeléssel a fogszabályozó szakorvos instrukciói alapján helyreállíthatóak a harapási rendellenességek, a fogak funkciója és esztétikája.
 
Javítja a megjelenést, vonzóbb mosolyt varázsol.
 
Megakadályozza a betegségeket, megkönnyíti a fogmosást, a fogak helyes érintkezését teszi lehetővé.
 
A Dental Network esztétikus fogszabályozást, Invisalign megoldást is kínál.

Fogászat - Diagnosztika

A fogorvosaink feladata a kezelés, de mindenekelőtt a megelőzés. Nálunk elvégzett fogászati kezeléseink sikere a hosszútávon fenntartható egészséges állapot, és a betegeinkkel való együttműködés. LÁTOGASS EL HOZZÁNK, 12 RENDELŐNK KÖZÜL TALÁLD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐT! A Fogászat összes területét felsorakoztatjuk, mint például a fogkő eltávolítás, fogfehérítés, rágó funkciót helyreállító fogprotézis, implantátum. Fogászati Szolgáltatásaink között mindent megtalál. Szakértelemmel, becsületes módon törődünk az Ön egészségével. Az Ön szolgálatába helyezzük a tapasztalatunkat, és képzettségünket.

tovább olvasom

Szájsebészet

A Dental Network hálózaton belül fog szakorvosaink, az összes fogászati specialitást, diagnózistól a sebészeti beavatkozásig, teljes körű fogászati szolgáltatást kínálnak Önnek!Kitűnő fogászati ellátást biztosítunk a felnőtt és gyermekfogászat területén egyaránt, Budapest 12 pontján. Sebészet része a bölcsesség fogműtét, fogászati implantátumok, gyökérkezelés, sebészeti foghúzás, ciszta eltávolítás, csontpótlás.

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Az ápolt fehér fogak növelik az önbizalmat, mások is pozitívan fogadnak. Gyorsan és hatékonyan javítja a megjelenést! Könnyen elérhető és megfizethető, a Dental Network fogászati hálózat 12 rendelőjének szolgáltatásában! Nincsenek káros mellékhatások! Megéri a mosolyért és a szép fehér fogadért!

tovább olvasom

Fogászati implantátum

Implantátum során a hiányzó foggyökér helyébe egy mesterséges gyökér, az implantátum, általában titán kerül, amelyre ezt követően egy protézis, korona, vagy amikor több implantátumot rögzítünk, a tervezett protézis kerül.Dental Network az implantátumok behelyezésében úttörő szerepet tölt be.Lehetővé tesszük mind az esztétikát, mind a rágási funkciókat korán regenerálni.

tovább olvasom

Parodontológia

A fogágy betegségei és a fog körüli betegségek, a szalag és a csont, ami körülveszi a fogat, a nem megfelelő higiénia eredményeként fogínygyulladást, fogvesztést okozhat.A baktérium, herpesz is okozhat súlyos fogágy betegséget. Dental Network fogászati hálózata legfejlettebb fogágybetegségek kezeléseit nyújtja!

tovább olvasom