1st Dent fogászat

 
Fogászatunk Budapesten, a XIII. kerületben található, a Hegedűs Gyula utca 91. szám alatt.
 
Célunk, hogy mindennemű fogászati problémára egy helyen nyújtsunk gyors, fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást.  
 
Fogorvosaink mindent megtesznek, hogy Ön pozitív fogászati élménnyel és egészséges fogakkal távozzon.

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Balogh István - Vezető Fogszakorvos

Dr. Balogh István

Vezető Fogszakorvos

A fog- és szájbetegségek, konzerváló fogászat, és a fogpótlástan szakorvosa, lézer specialista. Már több tízezer páciens boldogan, és elégedetten szállt ki Dr. Balog István főorvos úr székéből. Nemzetközi munkái során számos tapasztalatot szerzett. A folyamatos fejlődést nagyon fontosnak tartja a rendelőben, ezért különböző prémium anyagokkal és a legmodernebb eszközökkel várja pácienseit.

Dr. Uhlár Levente - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Uhlár Levente

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fogorvosi diplomám megszerzése után érdeklődésem egyre inkább a szájsebészet irányába fordult. Lehetőségem nyílt kórházi keretek között elsajátítani a szájsebészeti beavatkozások széles spektrumát.

Dr. Németh Dorottya - Fogorvos

Dr. Németh Dorottya

Fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Körzeti és magánrendelőkben szerzett tapasztalataim alapján érdeklődésem a konzerváló fogászat, a fogpótlástan továbbá a fogszabályozás felé irányul.

Dr. Hadi Dehghani - Fogszabályozó specialista

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályozó specialista

Szakmai hozzáértése és elhivatottsága a garancia arra, hogy a fogszabályozásra érkező páciensek elégedetten távozzanak. Folyamatos szakmai képzéseken vesz részt, amelyek elősegítik munkáját, hogy a legmodernebb eszközöket és anyagokat használja a fogszabályozás területén. A K-aligners hazai képviseletében is részt vesz, és szakmai segítséget nyújt a fogszabályozó szakorvosoknak is.

Dr. Nagy Dóra - Fogorvos

Dr. Nagy Dóra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol a szakmai tudáson kívül megtanultam, hogy a sikeres kezelés egyik legfőbb alapköve az empátia és a pácienssel való megfelelő kommunikáció. Sajnos a mindennapokban gyakran találkozom a fogászattól való félelemmel. Célom, hogy pozitív tapasztalattal hagyják el a páciensek a rendelőt és a kezelések kellemes, oldott hangulatban teljenek. Szeretettel várom Önöket a rendelőben.

Schmuck Andrea - Dentálhigiénikus

Schmuck Andrea

Dentálhigiénikus

A fogászati ellátásban fontosnak tartom a megfelelő szájhigiénia megtanítását minden páciensnek, valamint a rendszeres kontroll vizsgálatok elvégzését. Ezen kívül hangsúlyt fektetek a fogselyem, fogköztisztító kefék használatának megismertetésére a gyakorlatban, valamint a paradontális gondozásra.

Fekete Zsuzsanna - Fogászati asszisztens

Fekete Zsuzsanna

Fogászati asszisztens

Tímea - Páciens koordinátor

Tímea

Páciens koordinátor

Mint páciens koordinátor, a legfontosabb számomra, hogy orvosainkkal és asszisztenseinkkel egy csapatként dolgozva segítsem új és régi pácienseink felmerülő kérdéseit. Hiszek abban, hogy egy mosoly vagy beszélgetés a recepción, stresszmentesebbé teszi a rendelőben történő kezelést.

1st Dent Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 91. 9. emelet 1.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 343 7431
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Déli Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23112748-1-43
www.1st-dent-fogaszat.hu

Kiemelt fogászati árak

49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek