Déli dental fogászat

DÉLI DENTAL FOGORVOSI RENDELŐ

 
Kiválló fogászati ellátás, a Déli Dental fogászati rendelőben!
Fogászati kezelés, amilyet a család megérdemel!
Foglaljon időpontot még ma!
 
Hatékony, dinamikus előőrse vagyunk a további fogorvosi rendelőinknek!
Élünk a páciensek és a szolgáltatásunk minőségével és bizalmával.
 
Fogászati rendelőnket a jó hangulat, a professzionalizmus és a megbízhatóság jellemzi.
Küldetésünk a minőségi fogászati ellátás, amelyet biztosítunk minden hozzánk forduló beteg számára,
 
Hozzájárulunk a fogászati betegeink életminőségének, gyógyulásának előmozdításához, a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtva, elfogadható áron.
 
A Déli Dental rendelőből mindenki egészséges és szép mosollyal távozik!
 
Értékteremtő módon kezeljük a fogászati vállalkozásunkat, nagyfokú elégedettséget teremtve.
Amikor meglátogatja a Déli Dental rendelőnket,
az Ön mosolya a mi sikerünk!
 
A Déli Dental fogászati segítséget, kedvességet és kiváló ellátást biztosít Önnek!
Fogászati garanciákat nyújtunk a pácienseink részére.
A kezelést és gyógyítást szenvedéllyel, magas elkötelezettséggel, szívvel - a lélekkel tesszük!
 
A legmagasabb minőséget nyújtjva a betegeinket szolgáljuk,
törekedve a folyamatos javulásra.
 
Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogászatunk 2011 tavasza óta várja kedves pácienseit Budapest budai oldalán a Déli pályaudvar közvetlen közelében.

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Fodor Zsanett - Fogorvos

Dr. Fodor Zsanett

Fogorvos

Gyakran tapasztalom, hogy a páciensek, akár már gyermekkorban kialakult félelemmel térnek be rendelőnkbe. Kezeléseim során fontosnak tartom, hogy ne csak a fogazatot gyógyítsam, hanem a páciensre, mint emberre tekintve oldjam ezt a félelmet. Jöjjön el, ismerjük meg egymást, mesélje el mi az, amitől tart és közösen megoldjuk ezt a problémát. Adjon bizalmat annak, aki megérti és türelemmel kezeli Önt és fogait.

Dr. Lampé Krisztina - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Lampé Krisztina

Fogszabályozó szakorvos

Az egyetem elvégzése után rögtön fogszabályozással kezdtem el foglalkozni, 2015-től a Semmelweis Egyetem fogászati és szájsebészeti oktató intézetében voltam rezidens, majd 2018-ban szakvizsgát tettem. A kezelés során a feladatunk az esztétikus mosoly kialakítása mellett a megfelelő fogsor érintkezés beállítása, mely közben a páciens egyéni igényeire is nagy figyelmet fordítunk.

Dr. Kriveczky Ákos - Fogorvos

Dr. Kriveczky Ákos

Fogorvos

Végzés után egyből a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató kórház szájsebészeti osztályán kezdtem el dolgozni, ahol jelenleg is dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom. A szájsebészet mellett még kiemelt érdeklődés mutatok a konzerváló kezelések és fogpótlások iránt. Különösen fontos számomra, hogy a páciensekkel bizalmi kapcsolatot építsek ki és feloldjam az esetleges komolyabb beavatkozások előtti szorongást.

Dr. Czirkl Zsófia - Fogorvos

Dr. Czirkl Zsófia

Fogorvos

Fontosnak tartom, hogy pácienseim a lehető legkellemesebben érezzék magukat a fogorvosi kezelések során. A precíz munka alappillére, hogy jól együtt tudjunk működni, ezért a probléma feltárása után az alapos tájékoztatás a legfontosabb a közös cél elérése érdekében. Rendelésemre szeretettel várom a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Dr. Leskó Zsuzsanna - Fogszabályozó fogszakorvos

Dr. Leskó Zsuzsanna

Fogszabályozó fogszakorvos

A pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a lehető legkellemesebb légkör megteremtését, a bizalmi kapcsolat kialakítását, ami egy hosszú ideig tartó (például: fogszabályozó) kezelés során elengedhetetlen. Minden kezelést egyénileg, a páciens igényeinek figyelembe vételével, nagy szakmai precizitással tervezek. Szakterületem a fogszabályozás, de szeretettel várom az általános felnőtt- és gyermekfogászati ellátásra érkezőket is.

Dr. Tóth Alexandra - Fogorvos

Dr. Tóth Alexandra

Fogorvos

Hivatásomnak érzem, hogy a pácienseket legjobb tudásom szerint kezeljem. Úgy gondolom, hogy a prevenció épp olyan fontos, mint a fogmegtartó kezelések. Elsődleges célom az, hogy a betegekkel együttműködve a fogaikat minél tovább megtartsuk, ezzel is fenntartva, illetve javítva a hozzám bizalommal fordulók életminőségét.

Dr. Pabst Viktória Alexandra - Fogorvos

Dr. Pabst Viktória Alexandra

Fogorvos

A fogorvosi beavatkozások között fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat. Ezzel kapcsolatos ismereteimet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem meg, később pedig külföldi szakmai gyakorlat során mélyítettem el. Azt gondolom, hogy nagyon ritka ha egy fog menthetetlen és célom hogy a páciens elvárásaival összhangban együtt megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást a fogászati problémákra.

Mihók-Szigeti Andrea - Vezető fogászati asszisztens

Mihók-Szigeti Andrea

Vezető fogászati asszisztens

Több mint 12 éve dolgozom asszisztensként a dental network hálozatában. Ez idő alatt több rendelőben is sikerült tapasztalatot szereznem. Vezetőként fontosnak érzem egy kellemes környezet kialakítását, ahol a páciensek a legmegfelelőbb szakmai ellátásban részesülnek. Célom minden esetben, hogy a páciens elégedetten távozzon.

Bangó Amanda - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Bangó Amanda

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2017-ben végeztem fogászati asszisztensi képzést, majd 2020-ban klinikai fogászati higiénikus képzést is megszereztem. Klinikai fogászati higiénikusként fontosnak tartom, hogy megelőzzük a komolyabb fogászati problémákat és segítsek a helyes szájhigiénia kialakításában. Mosolygós, jókedvű lelkes csapatunkkal várjuk pácienseinket sok szeretettel a Déli Dentálban.

Siteri Amanda - Fogászati asszisztens

Siteri Amanda

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensként úgy érzem szivvel-lélekkel segítem a fogorvos munkáját.Szeretem az embereket és magas szintű empátia jellemez, igyekszem a páciensek lelkével is foglalkozni kezelés közben.

Laura - Páciens koordinátor

Laura

Páciens koordinátor

2020. Júliusában kezdtem el dolgozni a Déli Dentálban. Fiatal korom ellenére eddig mindig emberekkel foglalkoztam, illetve olyan területeken, ahol kulcsfontosságú volt a kommunikáció. Igyekszem már az időpont adásnál oldani a feszültséget a páciensekben, hiszen tudom, hogy fogorvoshoz menni néha kifejezetten félelmetes a rossz tapasztalatok miatt. Bizakodva remélem, hogy ezeket a rossz élményeket át tudjuk írni Önökben és jó érzéssel fognak visszatérni rendelőnkbe.

Vivien - Páciens koordinátor

Vivien

Páciens koordinátor

Tudom milyen félni a fogorvostól én is féltem tőlük, ezért úgy élem meg ezt a feladatot mint egy kis missziót, és igyekszem mindenkit biztosítani arról, hogy nálunk a legjobb kezek közé kerülnek és semmi ok az aggodalomra. Arra törekszem, hogy a velem eltöltött telefonhívás vagy várakozás is oldottan és jó hangulatban teljen.

Déli dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1123 Budapest, Kék Golyó utca 6.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 486 7959
Telefonszám: +36 20 435 7116

Cégnév: Déli Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23112748-1-43
www.deli-dental.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek