Fogászat - Diagnosztika

 
Mint minden egészségügyi szűrés, a fogászati is lehetővé teszi, hogy idejében, még egyszerűen orvosolható állapotban napvilágra kerüljenek olyan rendellenességek, amelyek hosszabb távon jelentős problémákat okoznának. A szűrésen a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei, de kezelést igényel. A hathavonta elvégzett szűrővizsgálattal időt, fájdalmat és jelentős pénzösszeget takaríthat meg magának.
 

Mi a helyzet a kismamákkal? Nekik is kell a fogászati szűrés?

 
Kismamák számára a kötelező szűrések közé tartozik a fogászati szűrővizsgálat is, hiszen a női szervezet a várandósság alatt hormonváltozáson megy keresztül, s ez a megváltozott hormonszint eltérően hat bizonyos szervekre, így a szájüreg állapotára is.
 
Gyakori probléma a kismamáknál a fellépő ínygyulladás, mely kezelés hiányában a fog tartószerkezetére átterjedve fogágy-betegséget hozhat létre, ami a fogak kimozdulásához, bedőléséhez, elvándorlásához, s végül elvesztéséhez vezethet. Emellett a gyulladt ínyben található baktériumok a véráramba gócként bejutva a szervezet bármely területén további gyulladásokat hozhatnak létre, így a kismamáknál az akár koraszülést is eredményezhető ínygyulladást különösen kívánatos elkerülni. Fogorvosaink javaslata a teljes biztonság érdekében az, hogy a kismamák a megszokott 6 hónap helyett 3 havonta keressenek fel egy fogászati rendelőt.
 

Milyen vizsgálatok történnek egy diagnosztika alkalmával? Mire kell számítani?

 
A teljes körű fogászati diagnosztika különféle módszerekkel végzett szájüreg-vizsgálatokból áll. Ide tartoznak a fizikális vizsgálatok - megtekintés, kopogtatás, tapintás -, amikor is a szájüregen belüli esetleges elváltozásokat figyeljük meg. Ezt követően, amennyiben indokolt, eszközös vizsgálatok következnek a fogak állapotának felméréséhez: ide tartozik a röntgenfelvételek készítése, vitalitásvizsgálat. Amennyiben indokolt, úgy a páciens részletes kezelési tervet és árajánlatot kap problémáinak orvoslására. 
 
 

A fogászati röntgen

 
Egy hatékony terápia alapfeltétele a pontos diagnosztika készítése. A fogászati szférában számos olyan berendezés áll rendelkezésre, melyek segítségével hatékonyan feltérképezhető a páciens szájüregének állapota.
 
Minden problémát felderít
Ilyen elengedhetetlen diagnosztikai eszköz a fogászati röntgen is, mely olyan rejtett elváltozások felfedezésében segít, amelyek még a legalaposabb fizikális vizsgálatokkal sem állapíthatóak meg. Az elkészült felvételek alapján pontos információt kapunk a fogak elhelyezkedéséről és egészségi állapotáról.
 
A fogászati röntgen típusai 
A röntgensugarak fogászati felhasználása nagyon sokoldalú. Két fő röntgentípus különböztethető meg, az intraorális (szájon belüli) és az extraorális (szájon kívüli) röntgen. Az egyik intraorális módszer a periapicalis képek készítése, melyek a fogívből egy kisebb részt jelenítenek meg, tehát a fogak körvonalait, helyzetét, kiterjedését, a körülvevő periodontális rést mutatják meg.
 
Panorámaröntgen
Ezzel szemben extraorális módszer a panoráma röntgenfelvétel készítése, amelynek segítségével az egész fogsor és a fog tartószerkezetének, illetve a csontoknak a vizsgálata is lehetővé válik. 
 
A mai modern röntgenkészülékek a felvételek készítéséhez 90%-kal alacsonyabb sugárdózissal dolgoznak, tehát a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökken, s a felvételek készítése ártalmatlan az egészségre.
 
CT
Egy másik nélkülözhetetlen extraorális diagnosztikai eszköz a CT. A háromdimenziós CT-s berendezések képalkotó eljárása olyan nagyfelbontású felvételeket garantál, amelyek a korábbi lehetőségeknél jóval részletgazdagabbak, ezáltal biztosítva a szájüreg és az arc területén fellelhető valamennyi csontképlet tökéletes, méretarányos leképezését.
 
LÁTOGASS EL HOZZÁNK, 15 RENDELŐNK KÖZÜL TALÁLD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐT! 

 

Fogászat választó

Válasszon rendelőink közül a lista szűkítéséhez!

Árkád Dental akciók

Diagnosztika - fogászati szűrés

Diagnosztika - fogászati szűrés a(z) Árkád Dental fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás

Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás a(z) Árkád Dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre? Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett dental higiénikusok végzik.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Fogfehérítés - csillogóan fehér fogak

Fogfehérítés - csillogóan fehér fogak a(z) Árkád Dental fogászaton

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak! Segítünk, hogy visszanyerje magabiztos mosolyát!

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Konzerváló fogászat - Fogtömés

Konzerváló fogászat - Fogtömés a(z) Árkád Dental fogászaton

Fogtömés - Inaly-onlay - Héjak A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Gyökérkezelés - Endodocia

Gyökérkezelés - Endodocia a(z) Árkád Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Szájsebészet - akár altatásban

Szájsebészet - akár altatásban a(z) Árkád Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Fogszabályozás - szabályos fogsor

Fogszabályozás - szabályos fogsor a(z) Árkád Dental fogászaton

A fogszabályozással helyreállítható a fogak nem megfelelő elhelyezkedése. Mindez gyermek és felnőtt korban is lehetséges.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Terápiás kutyus a váróban

Terápiás kutyus a váróban a(z) Árkád Dental fogászaton

ÚJDONSÁG, Igor a rendelőben! Egy terápiás kutyussal, Igorral szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a félelem leküzdése könnyebben menjen a fogászaton. Nekünk teljesen elvonta a figyelmünket, reméljük Titeket is elvarázsol.

részletek a(z) Árkád Dental oldalán
Bartók Dental akciók

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik a(z) Bartók Dental fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért a(z) Bartók Dental fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért a(z) Bartók Dental fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Fogtömés és -restauráció

Fogtömés és -restauráció a(z) Bartók Dental fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat!

Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat! a(z) Bartók Dental fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Bartók Dental fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés

Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés a(z) Bartók Dental fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Bartók Dental oldalán
Déli Dental akciók

Diagnosztika - a fogászati szűrés fontossága

Diagnosztika - a fogászati szűrés fontossága a(z) Déli Dental fogászaton

Ha egy ideje nem voltál a fogorvosnál, akkor ütemezd be a fogorvosi kontrollt a naptáradba!

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás

Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás a(z) Déli Dental fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Fogfehérítés - vonzó fehér fogak

Fogfehérítés - vonzó fehér fogak a(z) Déli Dental fogászaton

Vonzó fehér fogakat varázsolhatunk Önnek a rendelői LED lámpás fogfehérítéssel. A kezelésbe bele tartozik a professzionális fogkő eltávolítás, a végeredmény így lesz tökéletes.

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Konzerváló fogászat - Fogtömés, Inlay-onlay, Héjak

Konzerváló fogászat - Fogtömés, Inlay-onlay, Héjak a(z) Déli Dental fogászaton

A szuvasodás mértékétől függően alkalmazzuk az alábbi kezeléseket. Prémium minőségű anyagokat alkalmazunk a kezelések elvégzéséhez.

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Gyökérkezelés - ha gyulladt, érzékeny vagy fáj a foga

Gyökérkezelés - ha gyulladt, érzékeny vagy fáj a foga a(z) Déli Dental fogászaton

A gyökérkezelés a legjobb megoldás azon fogak esetében, ahol a pulpa, azaz a fogbél már elhalt, esetleg nagy kiterjedésű szuvasodás, fogbélgyulladás, vagy valamilyen sérülés következett be. A kezelés a foghúzástól mentheti meg a rossz állapotú fogat.

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Szájsebeszet - foghúzások, akár műtéti úton

Szájsebeszet - foghúzások, akár műtéti úton a(z) Déli Dental fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára félelmetesen hangzik. Mi különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Fogszabályozás - gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt

Fogszabályozás - gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a(z) Déli Dental fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Déli Dental oldalán
Flórián Dental akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Flórián Dental fogászaton

A rendszeres fogászati ​​szűrés megelőzi a későbbi nagyobb problémák kialakulását! A fogászati szűrés, diagnosztika lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy megvizsgálja a fogak állapotát, segíti a problémák korai felismerését, amikor azok még kezelhetőek.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Szájhigiéniás kezelések

Szájhigiéniás kezelések a(z) Flórián Dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre? Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Flórián Dental fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Flórián Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Flórián Dental fogászaton

A szuvasodás mértékétől függően alkalmazzuk az alábbi kezeléseket. Prémium minőségű anyagokat alkalmazunk a kezelések elvégzéséhez.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Flórián Dental fogászaton

A fogszabályozás (orthodontia) a fogászatnak a legrégebben elkülönült szakterülete, esztétikai fogászat egyik társterülete, amely alatt a fogazat helyzeti és alaki rendellenességeinek diagnosztizálását, gyógyítását, illetve megelőzését értjük. A legtöbben esztétikai okokból döntenek a fogszabályozás mellett, azonban kétségtelen tény, hogy az eljárás nagyban hozzájárul fogaink egészségének megőrzéséhez is.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Flórián Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik.

részletek a(z) Flórián Dental oldalán
Grandpark Dental akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Grandpark Dental fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén. A szűrésén a fogorvos olyan elváltozást is felismerhet, amelynek még nincsenek tünetei, de kezelést igényel. A kezdetben minimális kezelést igénylő elváltozások, ha nincsenek idejében kezelve, később jóval költségesebb beavatkozásokat igényelhetnek.

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás

Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás a(z) Grandpark Dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre? Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét.

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Grandpark Dental fogászaton

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak! Fogorvosaink segítenek Önnek, hogy elérje a kívánt megjelenést, visszanyerje magabiztos, csillogóan fehér mosolyát.

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Konzerváló fogászati - Fogtömés

Konzerváló fogászati - Fogtömés a(z) Grandpark Dental fogászaton

Esztétikus fehér tömőanyaggal kezeljük szuvas fogát. Minőségi anyagokat használunk, ami a kezelés után úgy néz ki, mintha az eredeti foga lenne. Ha kilyukadt, megrepedt vagy megsérült a fog, hívjon minket bizalommal, keresse ügyfél-szolgálatunkat, kérjen időpontot kezelésre!

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Grandpark Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Grandpark Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival. Így a szájsebészet számos beavatkozást elvégez, például a fogak és foggyökerek eltávolítását egyszerű és sebészeti úton, gyökércsúcs rezekciót, bölcsességfogak eltávolítását, állcsonttörések, baleset okozta sérülések ellátását, arcüregzárást, a szájüreg daganatainak kezelését, nyálmirigy-betegségeket, fogászati implantációt, fogpótlást.

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Grandpark Dental fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Grandpark Dental oldalán
Haifa Dent 1-2 akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Szájhigiéniás kezelések

Szájhigiéniás kezelések a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Haifa Dent 1-2 fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Haifa Dent 1-2 oldalán
Jókai Dental akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Jókai Dental fogászaton

A fogorvos rendszeres felkeresése sokkal fontosabb, mint gondolná. Sok beteg csak akkor keresi fel a rendelőt, amikor problémát észlel, mint például az íny gyulladása. A fogorvos rendszeres felkeresésével elkerülheti a szövődményeket, és biztosítani tudjuk a jó egészséget. Évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni. Minden betegnek konzultálni kell fogorvosával a helyzetük felmérése és szükségleteik megállapítása érdekében. A látogatások mindig a páciens szájüregének általános áttekintésével kezdődik, amelyben a fogorvos először tárja fel az állapotát.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Szájhigiéniás kezelések

Szájhigiéniás kezelések a(z) Jókai Dental fogászaton

Előzze meg a fogágy betegségeket! A megbetegedések gyakorisága annyira kiterjedt, hogy jelenleg ez a fő oka a fogak elvesztésének felnőtt korban.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Jókai Dental fogászaton

Segítünk, hogy Önnek is vonzó és csillogóan fehér fogai legyenek!

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Jókai Dental fogászaton

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Jókai Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Jókai Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival. Így a szájsebészet számos beavatkozást elvégez, például a fogak és foggyökerek eltávolítását egyszerű és sebészeti úton, gyökércsúcs rezekciót, bölcsességfogak eltávolítását, állcsonttörések, baleset okozta sérülések ellátását, arcüregzárást, a szájüreg daganatainak kezelését, nyálmirigy-betegségeket, fogászati implantációt, fogpótlást.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Jókai Dental fogászaton

A fogszabályozással helyreállítható a fogak nem megfelelő elhelyezkedése. Mindez gyermek és felnőtt korban is lehetséges.

részletek a(z) Jókai Dental oldalán
Teleki Dental akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Teleki Dental fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Szájhigiéniás kezelések

Szájhigiéniás kezelések a(z) Teleki Dental fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre? Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Teleki Dental fogászaton

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak! Segítünk, hogy visszanyerje magabiztos mosolyát!

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Teleki Dental fogászaton

Fogtömés - Inaly-onlay - Héjak A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Teleki Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Teleki Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Teleki Dental fogászaton

A fogszabályozással helyreállítható a fogak nem megfelelő elhelyezkedése. Mindez gyermek és felnőtt korban is lehetséges.

részletek a(z) Teleki Dental oldalán
Fehérvári Dental akciók

Diagnosztika

Diagnosztika a(z) Fehérvári Dental fogászaton

A fogorvos rendszeres felkeresése sokkal fontosabb, mint gondolná. Sok beteg csak akkor keresi fel a rendelőt, amikor problémát észlel, mint például az íny gyulladása. A fogorvos rendszeres felkeresésével elkerülheti a szövődményeket és biztosítani tudjuk a jó egészséget. Évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Digitális képalkotás - CT, röntgenek

Digitális képalkotás - CT, röntgenek a(z) Fehérvári Dental fogászaton

Napjainkban nélkülözhetetlen fontosságúvá vált a digitális képalkotás. Rendelőnkben CT, panoráma röntgen és tele röntgen felvételt is tudunk készíteni, így kényelmesen gyorsan meg tudjuk tervezni a kezeléseket pácienseinkkel.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás

Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás a(z) Fehérvári Dental fogászaton

Előzze meg a fogágy betegségeket! A megbetegedések gyakorisága annyira kiterjedt, hogy jelenleg ez a fő oka a fogak elvesztésének felnőtt korban.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Fogfehérítés

Fogfehérítés a(z) Fehérvári Dental fogászaton

Segítünk, hogy Önnek is vonzó és csillogóan fehér fogai legyenek!

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések a(z) Fehérvári Dental fogászaton

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés a(z) Fehérvári Dental fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Fehérvári Dental fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival. Így a szájsebészet számos beavatkozást elvégez, például a fogak és foggyökerek eltávolítását egyszerű és sebészeti úton, gyökércsúcs rezekciót, bölcsességfogak eltávolítását, állcsonttörések, baleset okozta sérülések ellátását, arcüregzárást, a szájüreg daganatainak kezelését, nyálmirigy-betegségeket, fogászati implantációt, fogpótlást.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Fogszabályozás

Fogszabályozás a(z) Fehérvári Dental fogászaton

A fogszabályozással helyreállítható a fogak nem megfelelő elhelyezkedése. Mindez gyermek és felnőtt korban is lehetséges.

részletek a(z) Fehérvári Dental oldalán
Dentium Implant Center akciók

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik a(z) Dentium Implant Center fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért a(z) Dentium Implant Center fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért a(z) Dentium Implant Center fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Fogtömés és -restauráció

Fogtömés és -restauráció a(z) Dentium Implant Center fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat!

Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat! a(z) Dentium Implant Center fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Mikroszkópos gyökérkezelés - A jelenleg elérhető legmodernebb technikával

Mikroszkópos gyökérkezelés - A jelenleg elérhető legmodernebb technikával a(z) Dentium Implant Center fogászaton

Fájfalommentesen megmentjük a menthető fogakat. Szeretné fogait minél tovább megmenteni a kihúzástól, mindezt fájdalom nélkül? Szeretné, ha gyökérkezelt fogára akár egész életen át számíthatna? A gyökérkezelés alkalmával a foggyökér csatornát kitisztítják és töméssel vagy koronával zárják. Legtöbbször akkor válik szükségessé, amikor a fogbelső például egy előrehaladott fogszuvasodás miatt már elhalt és csak így menthető meg. Az eljárással sok esetben megelőzhető a foghúzás.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Dentium Implant Center fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés

Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés a(z) Dentium Implant Center fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Dentium Implant Center oldalán
Oktogon Implant Center akciók

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Digitális képalkotás - CT, röntgenek

Digitális képalkotás - CT, röntgenek a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

Napjainkban nélkülözhetetlen fontosságúvá vált a digitális képalkotás. Rendelőnkben CT, panoráma röntgen és tele röntgen felvételt is tudunk készíteni, így kényelmesen gyorsan meg tudjuk tervezni a kezeléseket pácienseinkkel.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Fogtömés és -restauráció

Fogtömés és -restauráció a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat!

Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat! a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés

Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés a(z) Oktogon Implant Center fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Oktogon Implant Center oldalán
Árkád Implant Center akciók

Diagnosztika - fogászati szűrés

Diagnosztika - fogászati szűrés a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Ideális esetben félévente részt veszünk fogászati szűrővizsgálaton, ami azért is szükséges, mert a szájüregi betegségek egyik fő jellemzője, hogy többnyire jól felismerhetőek és kezelhetőek, így a fogászati problémák többsége megelőzhető lenne rendszeres fogászati ellenőrzés révén.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás

Szájhigiénia - Fogkő eltávolítás a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre? Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett dental higiénikusok végzik.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Fogfehérítés - csillogóan fehér fogak

Fogfehérítés - csillogóan fehér fogak a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak! Segítünk, hogy visszanyerje magabiztos mosolyát!

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Konzerváló fogászat - Fogtömés

Konzerváló fogászat - Fogtömés a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Fogtömés - Inaly-onlay - Héjak A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Gyökérkezelés - Endodocia

Gyökérkezelés - Endodocia a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzését, és elváltozásainak kezelését célzó fogászati szakterület. Endodonciai beavatkozások alatt tehát a fogbélszövetet érintő kezelések értendők.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Szájsebészet - akár altatásban

Szájsebészet - akár altatásban a(z) Árkád Implant Center fogászaton

Általánosságban a szájsebészet a fogak, az állcsontok és a lágy részek (nyálmirigyek, íny, ajak) elváltozásainak, megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, azonban manapság már sok átfedés tapasztalható a fogászat más ágazataival.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Fogszabályozás - szabályos fogsor

Fogszabályozás - szabályos fogsor a(z) Árkád Implant Center fogászaton

A fogszabályozással helyreállítható a fogak nem megfelelő elhelyezkedése. Mindez gyermek és felnőtt korban is lehetséges.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Terápiás kutyus a váróban

Terápiás kutyus a váróban a(z) Árkád Implant Center fogászaton

ÚJDONSÁG, Igor a rendelőben! Egy terápiás kutyussal, Igorral szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a félelem leküzdése könnyebben menjen a fogászaton. Nekünk teljesen elvonta a figyelmünket, reméljük Titeket is elvarázsol.

részletek a(z) Árkád Implant Center oldalán
Jazmin Dental Clinic akciók

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Fogtömés és -restauráció

Fogtömés és -restauráció a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat!

Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat! a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés

Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés a(z) Jazmin Dental Clinic fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) Jazmin Dental Clinic oldalán
1st Dent akciók

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik

Diagnosztika - Minden a stabil alapoknál kezdődik a(z) 1st Dent fogászaton

Tudjuk, hogy építkezni csak biztos alapokra érdemes. Éppen ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy a diagnózis két forrásból táplálkozik: 1. Az Ön fogászati panaszaiból, észrevételeiből, kívánságaiból 2. Valamint a mi diagnosztikai felszerelésünkből és fogorvosaink kiemelkedő szakértelméből. Amennyiben sürgős esettel keres fel minket, úgy mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb enyhülhessenek panaszai.

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért

Fogkőeltávolítás és fogpolírozás - a maradéktalan szájhigiéniáért a(z) 1st Dent fogászaton

Az otthoni helyes fogápolás elengedhetetlen a fogak és a szájüreg egészségének megőrzéséhez, azonban évente minimum kétszer javasolt rendelői fogkőeltávolítás és fogpolírozás igénybevétele. Ezzel garantálhatja, hogy minél tovább elkerülhesse a nagyobb beavatkozásokat, a fogágybetegségeket, valamint az olyan mindennapi kellemetlenségeket, mint a rossz lehelet.

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért a(z) 1st Dent fogászaton

Bár tudjuk, hogy a legtöbb arcot egy őszinte mosoly varázsolja a legvonzóbbá, ha nincs merszünk mosolyogni, akkor ettől a lehetőségtől elesünk. Tegyen azért, hogy mindig szívesen mosolyogjon a világra, vagy épp csak reggel a tükörképére. Nincs ennél jobb napindító!

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Fogtömés és -restauráció

Fogtömés és -restauráció a(z) 1st Dent fogászaton

A fogszuvasodás - közismert nevén a "lyukas fog" - az egyik leggyakoribb fogászati probléma. A fog romlását okozhatják alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel még hosszú évtizedekre megtarthatjuk kitűnően funkcionáló, erős fogunkat.

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat!

Gyökérkezelés - Megmentjük a menthető fogat! a(z) 1st Dent fogászaton

A gyökércsatorna-kezelés olyan állapotok megszűntetésében segít, amelyek könnyen fogvesztéssel végződnek. A beavatkozás segítségével Ön még hosszú ideig megtarthatja a fogát. A kezelés menetével nem fog fájdalmat érezni, hiszen fogorvosaink gondosan, alaposan érzéstelenítik az érintett területet.

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Szájsebészet

Szájsebészet a(z) 1st Dent fogászaton

A szájsebészet szó a legtöbb páciensünk számára nyugtalanítóan hangzik. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek semmi félnivalója ne legyen: a szájsebészeti beavatkozást egy konzultáció előzi meg, ahol sorra vesszük, milyen lehetőségek közül választhat. Ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi a szájsebészeti kezelést, biztos lehet benne, hogy nem kell kínzó fájdalommal számolnia, hiszen az érzéstelenítésre és a fájdalomcsillapításra egyaránt nagy gondot fordítunk.

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés

Fogszabályozás - nem csak esztétikai kérdés a(z) 1st Dent fogászaton

A fogszabályozás nem csak az esztétikus fogsor kialakítása miatt fontos, komoly egészségügyi vonatkozásai is vannak. A helytelen pozíciót elfoglaló, egymásra csúszó fogak nehezebben tisztíthatóak megfelelően a mindennapi fogápolás során, így sérülékenyebbek, könnyebben "romlanak", mintha egy szabályos fogsor részei lennének. Rendelőnkben gyermekek és felnőttek fogszabályozására egyaránt rendelkezünk megoldási lehetőségekkel. Mindenek előtt konzultáljon egy specialistával, hogy kialakíthassa az Ön fogai és elvárásai szerinti legmegfelelőbb kezelési tervet!

részletek a(z) 1st Dent oldalán
Dentors Marina akciók

Szájsebészet - fájdalommentes beavatkozások

Szájsebészet - fájdalommentes beavatkozások a(z) Dentors Marina fogászaton

Vannak olyan fogászati elváltozások és sérülések, melyek megszüntetéséhez, valamint helyreállításához sebészi kezelést kell alkalmazni. Sokan tartanak ezektől a beavatkozásoktól, de nincs ok a félelemre. A modern technikai megoldásoknak köszönhetően fájdalommentesen és hatékonyan tudjuk megoldani a problémákat.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Digitális fogászat - a legmodernebb fogászati megoldások

Digitális fogászat - a legmodernebb fogászati megoldások a(z) Dentors Marina fogászaton

Rendelőnkben a legmodernebb digitális fogászati készülékeket és eljárásokat alkalmazzuk. Ennek köszönhetően rendkívül precíz diagnosztizálást, kezelés tervezést tudunk végezni, és a komplex fogászati eseteket is gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben tudjuk ellátni.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Fogszabályozás - az esztétika és a funkció visszaállítása

Fogszabályozás - az esztétika és a funkció visszaállítása a(z) Dentors Marina fogászaton

Az egészséges, szabályos fogsor nem csupán esztétikai szempontok miatt fontos, de kulcsfontosságú szerepet játszik a fogak egészségének és hosszú távú megőrzésének biztosításában is. A helytelen pozíciójú, egymásra csúszó fogak rengeteg problémát okozhatnak és nehezen tisztíthatóak.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Fogtömés, betétek és héjak

Fogtömés, betétek és héjak a(z) Dentors Marina fogászaton

A fogszuvasodás gyakori fogászati probléma, alkati, életmódbeli, szájhigiénés tényezők is okozhatják. A szuvas fogra a leggyakrabban alkalmazott gyógyír a fogtömés, amellyel továbbra is kitűnően funkcionáló és erős fogunk lehet.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Gyökérkezelés - a menthető fogakért

Gyökérkezelés - a menthető fogakért a(z) Dentors Marina fogászaton

A gyökérkezelés segít olyan állapotok megszűntetésében, amelyek könnyen fogvesztéssel végződhetnek. A beavatkozás segít, hogy ön még hosszú ideig megtarthassa a fogát. A kezelés során nem fog fájdalmat érezni.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Fogkőeltávolítás - kulcs az egészséges fogakhoz

Fogkőeltávolítás - kulcs az egészséges fogakhoz a(z) Dentors Marina fogászaton

A szájhigiéniai kezelések kulcsfontosságúak, hogy megőrizzük a fogak épségét. A lepedékmentes, tiszta fogazat esztétikai szempontokon túl biztosítja az egészséges fogak megőrzését.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Fogfehérítés - a csillogó mosolyért

Fogfehérítés - a csillogó mosolyért a(z) Dentors Marina fogászaton

Napjainkban a fogászati rendelők mindennapos, rutin feladatai közé tartozik az elszíneződött fogak kifehérítése. Az egyre tökéletesebb fogfehérítési rendszereknek köszönhetően a fogfehérítés egy teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozásnak számít.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán
Diagnosztika - a precíz kezelések alapja

Diagnosztika - a precíz kezelések alapja a(z) Dentors Marina fogászaton

A hatékony, precíz terápiák alapfeltétele a pontos diagnosztika készítése. A mai fogászati szférában számos olyan berendezés áll rendelkezésünkre, melyek segítségével hatékonyan feltérképezhetjük a páciens szájüregének állapotát.

részletek a(z) Dentors Marina oldalán