Flórián dental fogászat

FLÓRIÁN DENTAL FOGORVOSI RENDELŐ

 
Személyre szabott figyelem és minőségi fogászati ellátás a Flórián Dental rendelőben!
Tapasztalja meg a modern Flórián Dental fogászatot!
Átfogó és speciális kezeléseket nyújtunk az egész család részére.
 
Segítsünk minden betegünknek a hosszú távú fogápolás
és gyönyörű mosoly elérésében, fenntartásában.
 
Hosszú távú egészségügyi, fogászati elégedettség!
 
Nálunk mindent megtapasztal, amelyet egy modorn fogászati szakrendelő kínál!
Elkötelezettségünk része olyan hasznos információk szolgáltatása,
amelyek segítenek abban, hogy tájékozottabb döntéseket hozzon
a mindennapi szájápolási szükségleteikről.
 
Az általunk kínált szolgáltatások közül néhány:
Fogfehérítés
Invisalign
Fogászati implantátumok
Kozmetikai fogászat
Általános Fogászat
Új betegvizsgálat
Gyökérkezelés
Fogászati vészhelyzet azonnali, soron kívüli ellátása
 
Családias hangulatú fogászatunk 2011 tavaszán nyílt, Budapest budai oldalán, Óbudán a Flórián téren.

Rendelőnk főorvosa

Dr. Ferentzi Balázs - Vezető Fogszakorvos

Dr. Ferentzi Balázs

Vezető Fogszakorvos

„2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. A Flórián Dental csapatához 2011-ben csatlakoztam, előtte egy nagy betegforgalmú, államilag finanszírozott praxisban szereztem tapasztalatokat főleg az endodoncia területén. Fő érdeklődési területem is ebből kifolyólag az endodoncia, a fogpótlások és az esztétikai fogászat, szakvizsgámat is ezen a területen készülök megszerezni.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Fehér Ágnes - Fogorvos

Dr. Fehér Ágnes

Fogorvos

2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fő érdeklődési területeim a fogpótlások, az esztétikai fogászat és a prevenció. Fontos számomra a páciensekkel való maximális együttműködés, hogy elégedetten távozzanak, és következő alkalommal félelem nélkül jöjjenek a szükséges felülvizsgálatra.

Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

Dr. Palotás Csaba - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Palotás Csaba

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, ezt követően rezidensként ugyanitt dolgoztam 2010-ig, majd másfél év dániai munka után itthon szereztem meg a szakvizsgámat dento-alveoláris sebészetből. 2019-ben csatlakoztam a Flórián Dental csapatához, ahol szájsebészként dolgozom, legfőbb feladatom a foghúzások, bölcsességfogműtétek, csontpótlások és implantáció végzése egy kiváló csapat tagjaként.

Dr. Érszegi Krisztina - Fogorvos

Dr. Érszegi Krisztina

Fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fogorvosi munkám során motivációmat legfőképpen az a sokszínűség adja, amivel nap mint nap szembesülök: ahány esettel találkozom, legalább annyiféle kezelési terv és végeredmény születhet . Ez alapos átgondolást igényel. Célom tehát a pácienssel együttműködve mind orvosi, mind a páciens szempontjából a legtökéletesebb kezelési terv megalkotása és megvalósítása.

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Ahmed Mowla - Fogorvos

Dr. Ahmed Mowla

Fogorvos

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során. Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

Kesztyűs Kitti - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Kesztyűs Kitti

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Fogászati asszisztens végzettségemet 2017-ben Budapesten szereztem meg. A dentalhigiénikus képzést pedig 2019-ben végeztem el. Szeretem a kihívásokat és az új helyzeteket, ettől tartom szépnek és változatosnak ezt a szakmát! Fontos számomra a prevenció, megfelelő kommunikáció, mert ezzel számos betegség előzhető meg.

Kriszt Dóra - Fogászati asszisztens

Kriszt Dóra

Fogászati asszisztens

2012 óta egészségügyi főiskolára jártam, illetve tevékenykedtem az egészségügy más területein. A Flórián Dental csapatához 2016 Márciusában csatlakoztam, mint recepciós munkatárs és szinte azonnal tudtam, hogy megtaláltam a helyemet. Nagyon érdekelt a fogorvoslás világa, így 2018-ban elvégeztem a fogászati asszisztensi képzést.

Kesztyűs Kriszti - Fogászati asszisztens

Kesztyűs Kriszti

Fogászati asszisztens

2019-ben szereztem meg Budapesten a fogászati asszisztensi végzettségemet. Előtte évekig ápolóként dolgoztam, ezért az ott szerzett tapasztalataimat a páciensközpontúság és az emberekkel való kommunikáció területén, a fogászati asszisztensi szakmámban is hasznosíthatom.

Barbara - Páciens koordinátor

Barbara

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Flórián Dental csapatában.A megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadom bejelentkezését, időpont egyeztetés céljából szívesen visszahívom, hogy az Ön kezelése lehetőség szerint mielőbbi megkezdődhessen rendelőnkben.Fontosnak tartom, hogy minden páciensünk maximális elégedettséggel és boldogan távozzon a rendelőből.

Fruzsina - Páciens koordinátor

Fruzsina

Páciens koordinátor

2020 novemberében lettem a Flórián Dentál csapat tagja. Jelenleg fogászati asszisztensnek tanulok, így nagyon örülök, hogy a rendelőben láthatok minden munkafolyamatot és segítségemre vannak a tanulásban. Munkám során igyekszem a pácienseknek segíteni, hogy a kezelésük gördülékenyen menjen. Amennyiben szükség van rá tájékoztatom Önöket szolgáltatásainkról és árainkról. Fontos számomra, hogy távozás után mindenki elégedett legyen a rendelővel.

Flórián dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1032 Budapest, Kiscelli utca 12.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 388 1441
Telefonszám: +36 20 435 7116

Cégnév: Florian Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23112669-1-41
www.florian-dental.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek