Flórián dental fogászat

FLÓRIÁN DENTAL FOGORVOSI RENDELŐ

 
Személyre szabott figyelem és minőségi fogászati ellátás a Flórián Dental rendelőben!
Tapasztalja meg a modern Flórián Dental fogászatot!
Átfogó és speciális kezeléseket nyújtunk az egész család részére.
 
Segítsünk minden betegünknek a hosszú távú fogápolás
és gyönyörű mosoly elérésében, fenntartásában.
 
Hosszú távú egészségügyi, fogászati elégedettség!
 
Nálunk mindent megtapasztal, amelyet egy modorn fogászati szakrendelő kínál!
Elkötelezettségünk része olyan hasznos információk szolgáltatása,
amelyek segítenek abban, hogy tájékozottabb döntéseket hozzon
a mindennapi szájápolási szükségleteikről.
 
Az általunk kínált szolgáltatások közül néhány:
Fogfehérítés
Invisalign
Fogászati implantátumok
Kozmetikai fogászat
Általános Fogászat
Új betegvizsgálat
Gyökérkezelés
Fogászati vészhelyzet azonnali, soron kívüli ellátása
 
Családias hangulatú fogászatunk 2011 tavaszán nyílt, Budapest budai oldalán, Óbudán a Flórián téren.

Rendelőnk főorvosa

Dr. Ferentzi Balázs - Vezető Fogszakorvos

Dr. Ferentzi Balázs

Vezető Fogszakorvos

„2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. A Flórián Dental csapatához 2011-ben csatlakoztam, előtte egy nagy betegforgalmú, államilag finanszírozott praxisban szereztem tapasztalatokat főleg az endodoncia területén. Fő érdeklődési területem is ebből kifolyólag az endodoncia, a fogpótlások és az esztétikai fogászat, szakvizsgámat is ezen a területen készülök megszerezni.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Fehér Ágnes - Fogorvos

Dr. Fehér Ágnes

Fogorvos

2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fő érdeklődési területeim a fogpótlások, az esztétikai fogászat és a prevenció. Fontos számomra a páciensekkel való maximális együttműködés, hogy elégedetten távozzanak, és következő alkalommal félelem nélkül jöjjenek a szükséges felülvizsgálatra.

Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

Dr. Palotás Csaba - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Palotás Csaba

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, ezt követően rezidensként ugyanitt dolgoztam 2010-ig, majd másfél év dániai munka után itthon szereztem meg a szakvizsgámat dento-alveoláris sebészetből. 2019-ben csatlakoztam a Flórián Dental csapatához, ahol szájsebészként dolgozom, legfőbb feladatom a foghúzások, bölcsességfogműtétek, csontpótlások és implantáció végzése egy kiváló csapat tagjaként.

Dr. Érszegi Krisztina - Fogorvos

Dr. Érszegi Krisztina

Fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fogorvosi munkám során motivációmat legfőképpen az a sokszínűség adja, amivel nap mint nap szembesülök: ahány esettel találkozom, legalább annyiféle kezelési terv és végeredmény születhet . Ez alapos átgondolást igényel. Célom tehát a pácienssel együttműködve mind orvosi, mind a páciens szempontjából a legtökéletesebb kezelési terv megalkotása és megvalósítása.

Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Ahmed Mowla - Fogorvos

Dr. Ahmed Mowla

Fogorvos

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során. Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

Dr. Atie Rezai - Fogorvos

Dr. Atie Rezai

Fogorvos

Diplomámat 2018-ban szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Tanulmányaim során lehetőségem volt számos elismert oktatótól elsajátítani az esztétikus tömések elkészítéséhez szükséges ismereteket. Fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő kommunikációt, hogy a fogászati kezelés során folyamatosan tájékoztatva legyenek és egy nyugodt, kellemes légkörben teljen el a beavatkozás. Hasznos tanácsokkal segítve az otthoni fogápolást és a prevenciót is elengedhetetlennek tartom.

Dr. Soós Rebeka - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Soós Rebeka

Fogszabályozó Szakorvos

2014-ben a Debreceni Egyetemen szereztem fogorvosi diplomát, majd a Semmelweis Egyetem hallagatójaként tettem fogszabályozás szakvizsgát kiváló eredménnyel. A rezidensi éveimet is magánrendelőben töltöttem. Törekszem pácienseim teljes körű tájékoztatására és támogatására a kezelésük során. Igyekszem mindig a páciensem problémáit szem előtt tartva több kezelési lehetőséget felvázolni, és a pácienst segíteni abban, hogy a számára legmegfelelőbbet választhassa ki a terápiás lehetőségek közül.

Dobál Brigitta - Vezető fogászati asszisztens

Dobál Brigitta

Vezető fogászati asszisztens

2016-óta dolgozom a Dental Network Hálózatnál, így a második családomként tekintek rá. Nagyon szeretem a szakmámat és folyamatosan próbálom fejleszteni magam. Jelenleg klinikai fogászati higiénikus tanulmányaimat végzem. Fontos számomra, hogy egy olyan légkört teremtsünk meg pácienseinknek, ahol ők is otthon érzik magunkat a kezelések idejére, így a szaktudásunk mellett nagy empátiával vagyunk mindenki iránt.

Kesztyűs Kriszti - Fogászati asszisztens

Kesztyűs Kriszti

Fogászati asszisztens

2019-ben szereztem meg Budapesten a fogászati asszisztensi végzettségemet. Előtte évekig ápolóként dolgoztam, ezért az ott szerzett tapasztalataimat a páciensközpontúság és az emberekkel való kommunikáció területén, a fogászati asszisztensi szakmámban is hasznosíthatom.

Barbara - Páciens koordinátor

Barbara

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Flórián Dental csapatában.A megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadom bejelentkezését, időpont egyeztetés céljából szívesen visszahívom, hogy az Ön kezelése lehetőség szerint mielőbbi megkezdődhessen rendelőnkben.Fontosnak tartom, hogy minden páciensünk maximális elégedettséggel és boldogan távozzon a rendelőből.

Petra - Páciens koordinátor

Petra

Páciens koordinátor

2021 elején kerültem a Flórián Dental csapatába. Mindig szerettem volna az egészségügyben dolgozni, szeretek az embereknek segíteni. Fontos számomra, hogy a páciensek, még ha izgulnak is a kezelés előtt, mégis elégedett mosollyal az arcukon hagyják el a rendelőt. Telefonon és e-mailen is szívesen állok rendelkezésükre.

Flórián dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1032 Budapest, Kiscelli utca 12.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 388 1441
Telefonszám: +36 20 435 7116

Cégnév: Florian Dental Kft.
Adószám: Adószám: 23112669-1-41
www.florian-dental.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek