Teleki Dental fogászat

A Teleki Dental Fogászat Budapest VIII. kerületében szeretettel várja Önt is széleskörű fogászati ellátásával.

Minőségi szolgátatást nyújtunk barátságos fogadtatásban, minden fogászati területen számíthat ránk!

Az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, minden helyzetben a páciensek egyéni igényeinek figyelembe vételével.

Várjuk szerettel a Teleki Dentalban!

Rendelőnk főorvosa

Dr. Al-Fakih Mohammed - Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által szebbnél egészségesebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors, fájdalommentes, de minőségi kezelés, hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Alqubaty Ryad - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem és két éve lelkes tagja vagyok a Dental Network csapatának. A páciensek elégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a precíz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomat a pácienseim hatékony és fajdalommentes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy szép mosoly a siker záloga.

Dr. Omar Momani - Fogorvos

Dr. Omar Momani

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

Dr. Mohamed Dogan - Fogorvos

Dr. Mohamed Dogan

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Fő célom, hogy kellemes környezetet és fájdalommentes kezeléseket biztosítsak pácienseim számára. A konzervatív, kozmetikai kezelések, fogpótlások mindegyike a szenvedélyem. Ne habozzon időpontot kérni hozzám. Várom szeretettel!

Fanni - Vezető fogászati asszisztens

Fanni

Vezető fogászati asszisztens

Mosolygós, jó kedélyű természetem oldja a páciensekben felmerült kezdeti félelmeket, feszültségeket. Ezért biztos vagyok benne, hogy legalább olyan széles mosollyal az arcukon távoznak a kezelésekről, akárcsak az enyém ezen a képen.

Boglárka - Fogászati asszisztens

Boglárka

Fogászati asszisztens

Igényes vagyok a környezetemre és a szakmámra, ezért csatlakoztam a Teleki Dental csapatához. Itt biztosított a minőségi fogászati háttér, amire szükségem van ahhoz, hogy tudjam a pácienseink jó kezekbe kerülnek orvosainknál. A barátságos rendelői hangulatnak köszönhetően oldott légkörben mindenkire elég időt szánva dolgozhatunk, ez nyugalommal tölti el és biztonságot ad pácienseinknek. Közvetlen és barátságos személyiségemnek köszönhetően könnyen oldom a félelmet pácienseinkben.

M. Fanni - Fogászati asszisztens

M. Fanni

Fogászati asszisztens

Célom, hogy segítséget nyújtsak a kollégáimnak és a páciensek számára egyaránt. Mosolygós, vidám, kedves bánásmóddal próbálom oldani a páciensekben a felmerült feszültséget, hogy Ők is olyan jó kedvvel távozzanak a rendelőből, mint amilyennel nekünk telnek a napjaink.

Teleki Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1086 Budapest, Teleki László tér 8-9.
E-mail cím:

Mobil: +36 70 336 2675
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.telekidental.hu

Kiemelt fogászati árak

17 500 FtFt / 2 állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek