Árkád Dental fogászat

Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg 2013 õszén, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlõdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetőséget biztosítsunk nekik.
 
Az Árkád Dental rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket végzünk, hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra.
Fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátum beültetést és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk.
Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedves pácienseinket, így kezelések előtt érdemes azokról honlapunkon, az Akciók menüpontból informálódnia.
 
Bátran és büszkén merjük állítani, hogy fogászati hálózatunk minden páciense elégedetten, és esetleges fogászati félelmeitől megszabadulva távozik tőlünk. Belénk vetett bizalmukat minden esetben szakmai felkészültséggel, precizitással, emberséggel és odafigyeléssel háláljuk meg. Mindemellett, folyamatos akciókkal, illetve akciós kezeléscsomagokkal várjuk pácienseinket.
 
Látogasson el az Árkád Dentalba, s gyõzõdjön meg róla Ön is, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.
 
Szeretettel várjuk Önt az Árkád Dentalban!

 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Tejeda Tamás Márk - Árkád Dental - Vezető Fogorvos

Dr. Tejeda Tamás Márk

Árkád Dental - Vezető Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Célom, hogy a fogászati kezeléstől való félelmeket, esetleges korábbi negatív tapasztalatokat felülírjam, kezeléseim során mindig törekszem oldott légkört teremteni, betegeimmel pedig közvetlen viszonyt kialakitani. Fogorvosi hivatásom mellet évekig foglalkoztam felnőttek társastánc oktatásával, ezáltal úgy érzem, pácienseimmel is könnyen megtalálom a közös hangot.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Tóth Kata - Árkád Implant Center - Vezető Fogorvos

Dr. Tóth Kata

Árkád Implant Center - Vezető Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem fogorvostudományi karán szereztem. Tanulmányaim mellett az egyetem klinikai tehetséggondozó programjának keretein belül 9 hónapot töltöttem el a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Oktatási Centrumának Dento-alveolaris Sebészeti osztályán. Diploma után éjjel-nappali fogászaton szereztem rutint a sürgősségi betegellátásban. Konzerváló fogászattal, fogpótlásokkal, esztétikai fogászattal is foglalkozom.

Dr. Gábor Kincső - Szájsebész Szakorvos

Dr. Gábor Kincső

Szájsebész Szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, jelenleg rezidens éveimet töltöm a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben, mint szájsebész rezidens. Munkám során rendkívül fontosnak tartom, hogy a pácienseim nyugodt, komfortos környezetben töltsék a kezelési időt és eloszlassam a fogászattal kapcsolatos negatív előítéleteiket, és rossz emlékeiket.

Dr. Kalmár Zsanett - Gyökérkezelés specialista

Dr. Kalmár Zsanett

Gyökérkezelés specialista

2012-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetemen, fél évet pedig a spanyolországi Universidad Europea de Madrid egyetemen töltöttem ösztöndíjas hallgatóként, így lehetőségem nyílt aktívan részt venni a hazai mellett a spanyol betegellátásban is, mely nagyban hozzájárult a tapasztalataim bővítéséhez és a látóköröm szélesítéséhez egyaránt.

Dr. Tarköy Péter - Fogszabályozó Specialista

Dr. Tarköy Péter

Fogszabályozó Specialista

Dr. Tarköy Péter vagyok, és 2020-ban végeztem a Szegedi Tudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután elkezdtem a fogszabályozás területén dolgozni, majd másfél év múlva Budapestre költöztem, ahol folytattam ezt a tevékenységemet. Számomra rendkívül fontos, hogy a páciensemnek maximális odafigyelést nyújtsak, illetve hogy elégedettek legyenek a kezelés végére. Gyerekkori álmom volt, hogy ne csak az esztétikai eltérésekkel foglalkozzak, hanem a fogszabályozással, ahol funkcionális elváltozásokat úgy hozok rendbe, hogy pácienseimnek tartós, egészséges fogazata legyen élete végéig.

Dr. Kerkovits Bálint - Szájsebész Szakorvos

Dr. Kerkovits Bálint

Szájsebész Szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. A diploma megszerzése óta a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben dolgozom szájsebész rezidensként. Fő profilomnak a szájsebészetet tartom, de emellett a fogmegtartó és esztétikai beavatkozásokat is legalább annyira elhivatottan végzem. Munkám során fontosnak tartom a páciensekkel megtalálni a közös hangot, bevonni Önöket/Titeket a kezelési terv elkészítésébe, így teljes mértékben személyre szabva azt.

Dr. Lévai Zsófia - Szájsebész

Dr. Lévai Zsófia

Szájsebész

Dr. Lévai Zsófia az Oktogon Implant Centerben folytatja rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 504 5737. Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon.

Dr. Moldován Antal - Szájsebész Szakorvos

Dr. Moldován Antal

Szájsebész Szakorvos

A korábbi sport iránti szenvedélyemet mára már az orvoslás, legfőképpen az esztétika és a sebészet váltotta fel. Az egyetemi éveim során igyekeztem minél több lehetőséggel élni, ezáltal próbálva fejleszteni gyakorlati készségeimet, és gyarapítani elméleti tudásomat. Célom, a páciensekkel való lehető legjobb megoldás közös fájdalommentes kialakítása, megvalósítása, és fenntartása.

Dr. Patai Blanka - Fogorvos

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Dr. Keresztúri Máté - Fogorvos

Dr. Keresztúri Máté

Fogorvos

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzését követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, közismert nevén a Honvédkórház Arc-, állcsont- és szájsebészeti osztályán kezdtem dolgozni. Itt sajátítottam el a fogorvosi szakmához elengedhetetlen szakmai alapokat.

Dr. Stekkelpach Jennifer - Fogorvos

Dr. Stekkelpach Jennifer

Fogorvos

A fogászati beavatkozások során alapvetőnek tartom a fájdalommentességet, így arra törekszem, hogy pácienseim félelem és szorongás nélkül éljék meg a kezeléseket. Emellett fontosnak tartom, hogy a kezelési tervet a pácienssel együtt, a saját igényeket figyelembe véve hozzuk létre. Számomra az jelenti a legnagyobb sikerélményt, ha munkám végeztével elégedetten, őszinte mosollyal távoznak rendelőnkből az emberek. Forduljon hozzám Ön is bizalommal!

Dr. Foad Haghighat - Fogorvos

Dr. Foad Haghighat

Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként. Fontosnak tartom, hogy a betegek a legkorszerűbb és legigényesebb ellátásban részesüljenek, ezért a legtöbb kezelést nagyító segítségével végzem.

Dr. Heidl Anna - Fogorvos

Dr. Heidl Anna

Fogorvos

Dr. Heidl Anna jelenleg SZÜLÉSI SZABADSÁGON van. Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Érdeklődési körömbe főként a gyermekfogászat és az esztétikus fogászat tartozik. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél előbb elsajátítsák a helyes száj- és fogápolást és ez a mindennapi rutinjuk részévé váljon.

Dr. Gyömbér Zoltán - Fogorvos

Dr. Gyömbér Zoltán

Fogorvos

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Munkám során kiemelten fontos szempontnak tartom a páciensekkel kialakított kölcsönös bizalmat. A kezelések alatt elengedhetetlenek találom egy barátságos és nyugodt légkör megteremtését. Célom, hogy a kezelési terv a páciens igényeinek a legmegfelelőbb módon kerüljön kialakításra és az eredménnyel teljes mértékben elégedett legyen. Beszélem az angol és német nyelvet.

Dr. Gerő Eszter - Fogorvos

Dr. Gerő Eszter

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az egyetemi éveim alatt a konzerváló és az esztétikai fogászat vonzott a leginkább, de igyekszem minden területen a maximumot nyújtani. Fontosnak tartom, hogy mindig barátságos, vidám légkör fogadja a pácienseket a kezelések alatt, ezzel megteremtve a bizalmat és eloszlassam az esetleges félelmeket.

Dr. Babó Dániel István - Fogorvos

Dr. Babó Dániel István

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egyetemi éveim alatt korán a szájsebészet irányába orientálódtam. Másodéves koromtól egészen az egyetem végéig önszorgalomból sokszor jártam be a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályára, ahol sok mindent volt lehetőségem tanulni, tapasztalni, jelenleg itt mint dento-alveolaris sebész rezidens dolgozom. A szájsebészeten kívül az elveszett fogak pótlásával foglalkozó fogpótlástan, valamint a fogágybetegség gyógyításával foglalkozó parodontológia felé is nagy érdeklődéssel fordulok.

Dr. Fatemi Ali - Fogorvos

Dr. Fatemi Ali

Fogorvos

A Kavosh National Foundationél elvégeztem a Contemporary endodontics (rotary) képzését, ami a modern gyökérkezelésben van segítségemre. Tanulmányaimat a Debreceni egyetemen végeztem el, az ott töltött éveim alatt 3 szemeszterben engem választottak a legjobb diáknak. Fontosnak tartom egy olyan légkör megteremtését, amelyben a pácienseim elégedetten, és félelmektől mentesen távoznak rendelőnkből. Rendszeresen járok továbbképzésekre, illetve 5 éve fogorvostan hallgatokat oktatok.

Dr. Mohammad Davami - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Mohammad Davami

Fogszabályozó Szakorvos

Gyerekként nagyon féltem a fogorvostól és egy állami kórházban gáz alá kellett helyezni, hogy a fogászati kezelését elvégezzék. Ez inspirált arra, hogy segítsek azoknak, akik félnek a fogorvostól, hogy egészségesek legyenek a fogaik, illetve a fogászati problémákat még azelőtt megállítsák, mielőtt azok elkezdődnének. A kedvenc mondása: "A megelőzés jobb, mint a gyógyítás".

Dr. Bognár Flóra - Fogorvos

Dr. Bognár Flóra

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. 2 évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében, ahol sok tapasztalatot szereztem mind a fogpótlástan, mind a sürgősségi fogászat területén. Főként megtartó fogászattal, fogpótlástannal és kisebb szájsebészeti beavatkozásokkal foglalkozom. A pácienseimmel mindig igyekszem jó kapcsolatot kialakítani, ezzel is megteremtve azt a nyugodt és biztonságos légkört, ami elengedhetetlen a fogászati beavatkozásokhoz.

Dr. Ndindi Helena Musoni - Fogorvos

Dr. Ndindi Helena Musoni

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2017-ben. Egy évig dolgoztam gyermek- és felnőtt fogászaton egyaránt. Ezután úgy döntöttem, hogy a gyermekfogászatot szeretném előnyben részesíteni és így összekapcsolom a fogászat iránti szenvedélyemet a gyerekekkel való munka iránti szeretetemmel. Jelenleg több mint öt éves tapasztalatom van gyermekfogászatban és arra törekszem, hogy a fiatal pácienseimnek kellemes élményben legyen része, amikor a fogorvoshoz jönnek. Célom, hogy inspiráljam pácienseimet, hogy figyeljenek fogaik egészségére, hogy magabiztos mosolyú felnőtté válhassanak.

Dr. Tóbiás Dávid Sándor - Fogorvos

Dr. Tóbiás Dávid Sándor

Fogorvos

Dr. Tóbiás Dávid vagyok, Debrecenben végeztem a Fogorvostudományi szakán. Magyar és külföldi kurzusokon folyamatosan fejlesztem tudásom az esztétikai fogászatban és fogpótlásokban, hogy pácienseimnek mindig a lehető legjobb megoldást tudjam nyújtani. Szeretném, ha a fogorvoshoz járás kellemes élmény lenne és azt is, hogy a régi traumákat feledtetni tudjuk a pácienseinkkel. Várom szeretettel új és meglévő pácienseimet.

Dr. Gyepes Laura - Fogorvos

Dr. Gyepes Laura

Fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán szereztem, summa cum laude minősítéssel. Már 10 éves koromban tudtam, hogy az orvoslás valamelyik ágazatában szeretnék elhelyezkedni, mert nagyon empatikus személynek tartom magam és mindig szerettem volna valamilyen módon segíteni az embereken.

Bársony-Akmaz Sibel - Rendelő vezető, dentálhigiénikus

Bársony-Akmaz Sibel

Rendelő vezető, dentálhigiénikus

2016-ban végeztem fogászati asszisztensként és 2017-ben klinikai fogászati higiénikusként. Eddigi munkáim során komoly kihívásoknak feleltem meg, feladataim komplex és önálló munkavégzést igényeltek.

Lengyel Bernadett - Vezető fogászati asszisztens

Lengyel Bernadett

Vezető fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens képesítésemet 5 éve szereztem meg, azóta igyekszem folyamatosan bővíteni tudásomat a szakma minden területén, hogy a pácienseknek a lehető legjobb ellátást biztosíthassuk.

Bogner Beatrix - Dentalhigiénikus

Bogner Beatrix

Dentalhigiénikus

Reiter Fanny - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Reiter Fanny

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Asszisztensi tanulmányaim után, elvégeztem a dentálhigiéniai képzést, így már egy magasabb szinten is közreműködhetek a páciensek fogászati ellátásában és a prevenciós tevékenységekben.

Takács Elizabet - Fogászati asszisztens

Takács Elizabet

Fogászati asszisztens

Már egész kis koromtól kezdve tudtam, hogy olyan hivatást szeretnék választani amely által segíthetek másoknak. A fogászat a legtöbb ember számára ijesztő és stresszes. Ezért fő célomnak és feladatomnak tartom egy olyan nyugodt és elfogadó környezet megteremtését melybe a páciens bizalommal és nyugodtan érkezik. Mindezek mellett elengedhetetlenek tartom a folyamatos tanulást mely lehetővé teszi hogy minél nagyobb segítség legyek az orvos számára ezzel biztosítva a kezelés gördülékenységét.

Mihók-Szigeti Andrea - Fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Mihók-Szigeti Andrea

Fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Több mint 12 éve dolgozom asszisztensként a dental network hálózatában. Ez idő alatt több rendelőben is sikerült tapasztalatot szereznem. Fontosnak érzem egy kellemes környezet kialakítását, ahol a páciensek a legmegfelelőbb szakmai ellátásban részesülnek. Célom minden esetben, hogy a páciens elégedetten távozzon.

Segesdi-Kiss Viktória - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Segesdi-Kiss Viktória

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2015-ben vègeztem el az asszisztensi szakmàt, majd 2016-ban a dentàlhigiènikusi kèpesítèst kaptam meg. Csaknem 8 èvet voltam a Semmelweis Egyetem munkatàrsa. Ez idő alatt kialakult bennem a törekvés arra, hogy minden pàciens fèlelem nélkül jöjjön kezelèsre. Igyekszem oldani a feszültsèget és mindig örömmel làtom ha a legkisebbek is mosolyogva köszönnek el tőlünk!

Kiss Noémi - Fogászati asszisztens

Kiss Noémi

Fogászati asszisztens

A szívem mindig az egészségügy felé húzott. Már felnőtt fejjel határoztam el, hogy fogászati asszisztens szeretnék lenni. Izgalmas és változatos, hogy sokféle szakterület található a fogászaton belül. Tanulmányaimat 2023-ban fejeztem be. Fontosnak tartom, hogy mindig tudjak fejlődni, tanulni.

Berkiné-Tóth Krisztina - Fogászati asszisztens

Berkiné-Tóth Krisztina

Fogászati asszisztens

Munkámmal igyekszem a kollégáimat és a pácienseket is egyaránt segíteni, hogy a kezelések zavartalanul, gördülékenyen, jó hangulatban teljenek. Bátorítom a pácienseket, így oldva a félelmüket, szorongásukat. Izgalmas és változatos, hogy sokféle szakterület található a fogászaton belül. Tanulmányaimat 2022-ban fejeztem be. Fontosnak tartom, hogy mindig tudjak fejlődni, tanulni.

Balla Szilvia - Fogászati asszisztens

Balla Szilvia

Fogászati asszisztens

Mindig szívügyem volt az egészségügy, és hogy ezen a pályán dolgozhassak. Célom, hogy a hozzánk érkező páciensek elégedetten és mosolyogva távozzanak, amit jól összehangolt csapatmunkával érhetünk el.

Simon Zsuzsa - Páciens koordinátor vezető

Simon Zsuzsa

Páciens koordinátor vezető

Recepció vezetőként elsődleges feladatom közé tartozik a recepciós kollégák koordinálása! Így biztosítva a rendelő magas szintű működését! Fontosnak tartom, mivel velünk találkozik először a páciens, hogy kedves, mosolygós, segítőkész recepciós fogadja, ezáltal is feloldva az esetleges félelmeket! Empatikus ember vagyok, így szeretek az emberekkel foglalkozni.

Kardos Kitti - Páciens koordinátor

Kardos Kitti

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként legfontosabb célom a leghatékonyabb segítség nyújtás a páciensek részére, a kellemes / nyugodt légkör megteremtése és teljes körű tájékoztatás a kezelésekkel, félelmekkel kapcsolatban. Emellett nagyon fontos számomra hogy asszisztenseink és orvosaink munkáját hatékonyan tudjam segíteni. Fontos számomra, hogy betegeink kellemes élménnyel távozzanak és tudják, bármilyen probléma esetén szeretettel várjuk vissza Őket rendelőnkbe.

Abou Maroun Jeannette - Páciens koordinátor

Abou Maroun Jeannette

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként fontos számomra, hogy nyugodt légkört teremtsek a páciensek számára és törekszem arra, hogy eloszlassam az esetleges félelmeket a fogászati kezelésekkel kapcsolatban. Orvosaink munkáját legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni, hogy betegeink ezáltal is jó élményekkel távozzanak tőlünk.

Szekrényes Szelina - Páciens koordinátor

Szekrényes Szelina

Páciens koordinátor

Világ életemben nagyon közvetlen voltam, mindig megtaláltam a közös hangot a körülöttem lévőkkel és szívesen segítettem nekik ott, ahol tudtam. Ezért célom a páciensek teljes körű tájékoztatása, megértése és megnyugtatása a kezelésekkel kapcsolatban, hogy elégedetten távozhassanak tőlünk.

Máté-Moos Veronika - Páciens koordinátor

Máté-Moos Veronika

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként legfőbb célom a hozzánk érkező páciensek részére a gördülékeny és kellemes ellátás biztosítása. Munkám során törekszem a hatékonyság mellett empatikusan fordulni feléjük, hogy biztonságban érezzék magukat, segítve őket ezáltal az egészségük, és szép mosolyuk elérésében.

John Erika - Páciens koordinátor

John Erika

Páciens koordinátor

Fontos, hogy a páciensek nyugodt, kellemes környezetbe érkezzenek és az orvosokkal/asszisztensekkel együtt éreztessük velük, hogy ez nem egy átlagos fogászat, ahol órákig kell várniuk a kezelésre a fájdalmaikkal. A lehető legtöbb információt összegyűjtve a pácienstől, próbáljuk egyénileg az ő problémájára/kérésére specializálódott szakorvoshoz beírni, hogy a leghamarabb megoldódhasson az adott helyzet és mindenki élégedetten távozzon tőlünk.

Árkád Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1106 Budapest, Örs vezér tere 25. II. em.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 851 2171
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Árkád Dental Kft.
Adószám: Adószám: 24937025-1-42
www.arkad-dental.hu

Kiemelt fogászati árak

17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen (kizárólag e-mailben tudjuk elküldeni)
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek