Haifa Dent 1-2 fogászat

A Haifa Dent 1

 
Akácfa utca 13. szám alatt található.
 
Nyitvatartás: Hétfőtől - Vasárnapig: 08-00-20:00-ig
 

 

A Haifa Dent 2 Fogászati Ügyelet

 
Akácfa utca 10. szám alatt található.
 
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 0-24
 
Fáj a foga? Éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon is várjuk szeretettel.
 

 
Szakorvosaink és munkatársaink mind a két fogászati rendelőnkben felújított környezetben és modern eszközökkel várják pácienseiket.
 

Fogászati ügyelet az év minden napján

 
Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat!
Sürgősségi fogászati ügyeletünk folyamatos, az év minden napján, Non-stop nyitva tartással várja a pácienseit, több éves tapasztalattal, több ezer sikeresen meggyógyult és elégedett beteggel.
Fogorvosaink megbízhatóak, fájdalommentesen kezelnek.
 
Bármilyen fogászati problémával keressen fel minket!
A Haifa Dent rendelőnk bármelyikében egyénre szabott kezelési tervet készítünk.
 
Keresse fel a Haifa Dent fogászati rendelők bármelyikét!
Nállunk visszanyeri egészséges, gyönyörű és természetes mosolyát!
 
Fogászati ügyelet, SOS helyzetben is, az év minden napján, 0-24 óráig.
Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, és legolcsóbb fogászati rendelője.
 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Nasr Abdulqawi - Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Al Baseeri Abdullah - Haifa Dent1-Vezető Orvos, Fogorvos

Dr. Al Baseeri Abdullah

Haifa Dent1-Vezető Orvos, Fogorvos

Azért választottam ezt a hivatást, hogy a fájdalomban enyhülést,a nehézségekben megoldást érjek el!Mottóm; nincs olyan probléma, amelyre ne létezne megoldás !Fontosnak tartom a hatékony, fájdalommentes és precíz munkavégzést.

Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Dr. Alqubaty Ryad - Fogorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó Szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

Dr. Sarhan Khalid - Fogorvos

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

Dr. Ali Rahbari - Fogorvos

Dr. Ali Rahbari

Fogorvos

Tanulmányaimat 2018-ban fejeztem be, a Pécsi Tudomány Egyetemen. Azóta is napi szinten fejlesztem magam. Fő prioritás számomra a pácienseim elégedettsége. Célom, hogy a pácienseim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. Fotos számomra, hogy a kezelések fájdalommentesen történjenek, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások, illetve germekfogászat kapcsán keressenek bizalommal.

Dr. Kamalian Abed - Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom Haifa Dentben. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

Dr. Omar Momani - Fogorvos

Dr. Omar Momani

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem, és két éve lelkes tagja vagyok a Dental network csapatának. A páciensek megelégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a preciz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomag a pácienseim hatékony és fajdalommenfes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy széo mosoly a siker záloga.

Dr. Aydin Yazdizadeh - Fogorvos

Dr. Aydin Yazdizadeh

Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol 2017-ben diplomáztam, majd 2018-ban elkezdtem egy továbbképzést: Szájsebészet, Implantológia a németországi Essen Egyetemen, amelyet 2020 októberében sikeresen befejeztem. Nyugodt és kiegyensúlyozott embernek tartom magam és nagyon precíz és maximalista vagyok a munkámban. Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálom, amit szeretek és mert a sebészet a szenvedélyem.

Dr. Mahyar Ilanlou - Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Fogorvos

Khachadurian Armina - Haifa Dent2-Rendelő vezető

Khachadurian Armina

Haifa Dent2-Rendelő vezető

14 éve vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Recepciósként kezdtem pályafutásomat, aztán az évek alatt szerzett rutin megadta azt a lehetőséget számomra, hogy vezethetem a rendelőt. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Minden napi munkám során biztosítom, hogy a rendelőben dolgozó orvosok, asszisztensek és recepciósok semmiben ne szenvedjenek hiányt, hogy a páciensek ellátása teljesen gördülékeny legyen számukra. Tehát célom, hogy a rendelőben minden meglegyen ahhoz, hogy az éjjel, nappal történő beteg ellátásokban ne legyen akadály.

Búzás Dóra - Haifa Dent1-Vezető Asszisztens, Dentálhigiénikus

Búzás Dóra

Haifa Dent1-Vezető Asszisztens, Dentálhigiénikus

Miután körvonalazódott bennem, hogy olyan munkát szeretnék végezni, aminek során az embereket segítem, 2017-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést. Nem volt számomra kérdéses, hogy tovább szeretnék fejlődni, így 2 éve már, hogy dentálhigiénikus is vagyok.

Boglárka - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Boglárka

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a rendelőben. Jelenleg klinikai higiénikusi képzésemet folytatom.

Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

Vivien - Fogászati asszisztens

Vivien

Fogászati asszisztens

2017-ben végeztem a Budapesti Bókay János Szakgimnáziumban fogászati asszisztens képzésen, majd egyből a szakmában helyezkedtem el. A Haifa csapatához 2021-ben kerültem immáron 4 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól. Vidám, elfogadó természetemmel próbálom a páciensek félelmeit enyhíteni, szorongásukat csökkenteni, szakmai tudásomat kamatoztatva pedig igyekszem a lehető legjobban az orvosok keze alá dolgozni, hogy a vizsgálat minél gördülékenyebben zajlódhasson.

M. Kinga - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

M. Kinga

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Fogászati asszisztens tanulmányaimat 2020-ban fejeztem be, a szakmát megszeretve döntöttem úgy, hogy tudásomat bővíteni szeretném, ezért ezt követően klinikai fogászati higiénikusként is sikeresen levizsgáztam. Nagyon fontosnak tartom a megfelelő szájhigéniát, mint a jó immunrendszer megőrzésének egyik alapját.

Brigitta - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Brigitta

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2016-ban végeztem fogászati asszisztensként és mivel ebben a szakmában fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, 2017-ben elvégeztem a dentálhigiénikus képzést is, azóta erősítem a Dental Network hálózat csapatát. Célom az orvos és páciensek hatékony és teljes körű segítése, a pontos és precíz munkavégzés.

Sz. Alexandra - Fogászati asszisztens

Sz. Alexandra

Fogászati asszisztens

Nemrég óta dolgozok a fogászati szakmában. Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatalos csapat tagja lehetek. Páciensek feszültségét a kezelések alatt figyelmességgel, empátiával igyekszem oldani,- ami szakmám alappillére.

Szilvia - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szilvia

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2013-ban végeztem fogtechnikusként, majd 2014-ben fogászati asszisztensként és még ebben az évben kerültem a Dental Network csapatába, ahol az évek alatt több rendelőnkben segítettem az orvosaink munkáját. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen rengeteget tanulhattam tőlük.

Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Dóra - Páciens koordinátor

Dóra

Páciens koordinátor

Hosszú keresgélés és számtalan elutasítás után, 2021-ben kerültem a Haifa Dent családjába. Azért hívom családnak, mert egy végtelenül kedves csapatról van szó, akiknek lételeme, hogy segítsenek másoknak. Értsük mások alatt a pácienseket vagy akár a kollégákat. A fogászat szó hallatán a legtöbb embernek "feláll a szőr a hátán", azonban mi folyamatosan azon igyekszünk, hogy segítsünk pácienseinknek legyőzni a bennük kialakult félelmet, és komfortosan érezhessék magukat rendelőinkben.

Viktória - Páciens koordinátor

Viktória

Páciens koordinátor

Szerencsésnek érzem magam, hogy itt a Haifa családban kaptam egy lehetőséget, mint páciens koordinátor. Lassan másfél éve, hogy felkerült a fogszabályzóm, aminek személy szerint sokat köszönhetek. Azóta egyre és egyre inkább érzem azt, hogy szeretnék segíteni hasonló problémájú embereken.

Kaled - Páciens koordinátor

Kaled

Páciens koordinátor

Érettségi után kezdtem el a Haifa Dent csapatában dolgozni páciens koordinátorként. Készséggel állok pácienseink rendelkezésére mind telefonon, e-mailben vagy személyesen. Fontos feladatomnak tartom, hogy minden hozzánk érkező új és régi páciens, megfelelő tájékoztatásban részesüljön a kezelések előtt és után egyaránt, hiszen így tud gördülékenyen működni a közös munka és senki nem távozik megválaszolatlan kérdésekkel rendelonkből.

Júlia - Páciens koordinátor

Júlia

Páciens koordinátor

Az emberek többsége félve jön fogorvoshoz. Fontos feladatomnak érzem, hogy biztosítsam Őket arról, hogy a fogorvosaink emberileg és szakmailag is kiválóak és nincs okuk aggodalomra. Továbbá törekszem arra, hogy a felmerülő kérdéseikre teljeskörű választ adjak és a pácienseink elégedetten távozzanak a rendelőből.

Haifa Dent 1-2 Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 10. és 13.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 263 7262
Telefonszám: +36 20 361 0258

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.haifadent.hu

Kiemelt fogászati árak

49 900 Ft2 fogív
Rendelői fogfehérítés
57 000 Fttag
Fémkerámia korona
17 500 Ft2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
77 000 Fttag
Cirkónium korona
20 000 Ftdb
CT Felvétel (Dentium Implant Center)
135 000 Ftállcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek