Haifa Dent 1-2 fogászat

A Haifa Dent 1

 
Akácfa utca 13. szám alatt található.
 
Nyitvatartás: Hétfőtől - Vasárnapig: 08-00-20:00-ig
 

 

A Haifa Dent 2 Fogászati Ügyelet

 
Akácfa utca 10. szám alatt található.
 
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 0-24
 
Fáj a foga? Éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon is várjuk szeretettel.
 

 
Szakorvosaink és munkatársaink mind a két fogászati rendelőnkben felújított környezetben és modern eszközökkel várják pácienseiket.
 

Fogászati ügyelet az év minden napján

 
Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat!
Sürgősségi fogászati ügyeletünk folyamatos, az év minden napján, Non-stop nyitva tartással várja a pácienseit, több éves tapasztalattal, több ezer sikeresen meggyógyult és elégedett beteggel.
Fogorvosaink megbízhatóak, fájdalommentesen kezelnek.
 
Bármilyen fogászati problémával keressen fel minket!
A Haifa Dent rendelőnk bármelyikében egyénre szabott kezelési tervet készítünk.
 
Keresse fel a Haifa Dent fogászati rendelők bármelyikét!
Nállunk visszanyeri egészséges, gyönyörű és természetes mosolyát!
 
Fogászati ügyelet, SOS helyzetben is, az év minden napján, 0-24 óráig.
Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, és legolcsóbb fogászati rendelője.
 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Nasr Abdulqawi - Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Alqubaty Ryad - Haifa Dent1-Vezető Fogszakorvos, Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Haifa Dent1-Vezető Fogszakorvos, Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó Szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem és két éve lelkes tagja vagyok a Dental Network csapatának. A páciensek elégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a precíz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomat a pácienseim hatékony és fajdalommentes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy szép mosoly a siker záloga.

Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

Dr. Nastaran Homayounfar - Fogorvos

Dr. Nastaran Homayounfar

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Munkám során törekszem a pácienseimmel a maximális bizalom és eredmény elérésére. Fő profilom a fogpótlástan, a konzerváló és esztétikai fogászat.

Dr. Mahyar Ilanlou - Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget.

Dr. Niaz Behdad - Fogorvos

Dr. Niaz Behdad

Fogorvos

Dr. Niaz Behdad vagyok, Debrecenben végeztem a Fogorvostudományi karon, azóta dolgozom fogorvosként. Szeretném, ha a fogorvoshoz járás kellemes élmény lenne és azt is, hogy a régi traumákat feledtetni tudjam a pácienseimmel. A következő problémákkal fordulhatnak hozzám: állapotfelmérés, fogfájás, fogpótlások, tömés, gyökérkezelés, fogeltávolítás, fogkő eltávolítás, góckutatás. Fontosnak tartom hogy már kisgyermekkorban elkezdődjenek a rendszeres fogászati szűrések. Várom szeretettel új és meglévő pácienseimet a Haifa Dent rendelőiben.

Dr. Nazem Ben - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Nazem Ben

Fogszakorvos, Parodontológus

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fejeztem be 2010-ben és szereztem meg a fogorvosi diplomámat. Ezután egy évig magánrendelőkben dolgoztam és 2011-től-2016-ig a Debreceni Egyetem Száj-Arc-Állcsont- Sebészeti Osztályán, Ambulancián, a Kenézi Kórház Aneszteziológiai Osztályán, illetve Parodontológia és orális medicina részen dolgoztam 2016-ig mint rezidens orvos, központi gyakornok, szakorvos-jelölt oktatóként is tevékenykedtem gyakorlati és elméleti részeken is.

Dr. Kamalian Abed - Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom Haifa Dentben. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

Dr. Omar Momani - Fogorvos

Dr. Omar Momani

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

Dr. Aydin Yazdizadeh - Fogorvos

Dr. Aydin Yazdizadeh

Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol 2017-ben diplomáztam, majd 2018-ban elkezdtem egy továbbképzést: Szájsebészet, Implantológia a németországi Essen Egyetemen, amelyet 2020 októberében sikeresen befejeztem. Nyugodt és kiegyensúlyozott embernek tartom magam és nagyon precíz és maximalista vagyok a munkámban. Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálom, amit szeretek és mert a sebészet a szenvedélyem.

Dr. Mohamed Dogan - Fogorvos

Dr. Mohamed Dogan

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Fő célom, hogy kellemes környezetet és fájdalommentes kezeléseket biztosítsak pácienseim számára. A konzervatív, kozmetikai kezelések, fogpótlások mindegyike a szenvedélyem. Ne habozzon időpontot kérni hozzám. Várom szeretettel!

Dr. Ali Rahbari - Fogorvos

Dr. Ali Rahbari

Fogorvos

Tanulmányaimat 2018-ban fejeztem be, a Pécsi Tudomány Egyetemen. Azóta is napi szinten fejlesztem magam. Fő prioritás számomra a pácienseim elégedettsége. Célom, hogy a pácienseim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. Fotos számomra, hogy a kezelések fájdalommentesen történjenek, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások, illetve germekfogászat kapcsán keressenek bizalommal.

Dr. Oussama Dekkar - Fogorvos

Dr. Oussama Dekkar

Fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, azóta napi szinten fejlesztem magam.

Khachadurian Armina - Haifa Dent2-Rendelő vezető

Khachadurian Armina

Haifa Dent2-Rendelő vezető

14 éve vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Recepciósként kezdtem pályafutásomat, aztán az évek alatt szerzett rutin megadta azt a lehetőséget számomra, hogy vezethetem a rendelőt. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Minden napi munkám során biztosítom, hogy a rendelőben dolgozó orvosok, asszisztensek és recepciósok semmiben ne szenvedjenek hiányt, hogy a páciensek ellátása teljesen gördülékeny legyen számukra. Tehát célom, hogy a rendelőben minden meglegyen ahhoz, hogy az éjjel, nappal történő beteg ellátásokban ne legyen akadály.

Kemecsei Szilvia - Haifa Dent2-Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Kemecsei Szilvia

Haifa Dent2-Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

2013-ban végeztem fogtechnikusként, majd 2014-ben fogászati asszisztensként és még ebben az évben kerültem a Dental Network csapatába, ahol az évek alatt több rendelőnkben segítettem az orvosaink munkáját. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen rengeteget tanulhattam tőlük.

Búzás Dóra - Haifa Dent1-Vezető Asszisztens, Dentálhigiénikus

Búzás Dóra

Haifa Dent1-Vezető Asszisztens, Dentálhigiénikus

Miután körvonalazódott bennem, hogy olyan munkát szeretnék végezni, aminek során az embereket segítem, 2017-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést. Nem volt számomra kérdéses, hogy tovább szeretnék fejlődni, így 2 éve már, hogy dentálhigiénikus is vagyok.

Boglárka - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Boglárka

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2018-ban végeztem el a fogászati asszisztens képzést, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a Haifa Dentben. 2021-ben tudásomat a klinikai fogászati higiénikus képzéssel bővítettem, mellyel célom a pácienseket motiválni a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokra, valamint a jó szájhigiénia kialakítására.

Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

Vivien - Fogászati asszisztens

Vivien

Fogászati asszisztens

2017-ben végeztem a Budapesti Bókay János Szakgimnáziumban fogászati asszisztens képzésen, majd egyből a szakmában helyezkedtem el. A Haifa csapatához 2021-ben kerültem immáron 4 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól. Vidám, elfogadó természetemmel próbálom a páciensek félelmeit enyhíteni, szorongásukat csökkenteni, szakmai tudásomat kamatoztatva pedig igyekszem a lehető legjobban az orvosok keze alá dolgozni, hogy a vizsgálat minél gördülékenyebben zajlódhasson.

Sz. Alexandra - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Sz. Alexandra

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Nemrég óta dolgozok a fogászati szakmában. Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatalos csapat tagja lehetek. Páciensek feszültségét a kezelések alatt figyelmességgel, empátiával igyekszem oldani,- ami szakmám alappillére.

Melánia - Fogászati asszisztens

Melánia

Fogászati asszisztens

2022-ben érkeztem a rendelőbe tanulmányaim alatt, mint fogászati asszisztens gyakornok. Azóta pedig már a Haifa Dent csapatát erősíthetem. Fontosnak tartom a páciensekkel való jó kapcsolat kialakítását és igyekszem vidámságommal, humorommal oldani a betegeink szorongását, félelmét. Tudásomat igyekszem folyamatosan fejleszteni, ezért a közeljövőben szeretném megkezdeni a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

Zeineb - Fogászati asszisztens

Zeineb

Fogászati asszisztens

Viktória - Fogászati asszisztens

Viktória

Fogászati asszisztens

Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Kaled - Páciens koordinátor

Kaled

Páciens koordinátor

Érettségi után kezdtem el a Haifa Dent csapatában dolgozni páciens koordinátorként. Készséggel állok pácienseink rendelkezésére mind telefonon, e-mailben vagy személyesen. Fontos feladatomnak tartom, hogy minden hozzánk érkező új és régi páciens, megfelelő tájékoztatásban részesüljön a kezelések előtt és után egyaránt, hiszen így tud gördülékenyen működni a közös munka és senki nem távozik megválaszolatlan kérdésekkel rendelonkből.

Júlia - Páciens koordinátor

Júlia

Páciens koordinátor

Világ életemben közvetlen voltam, mindig megtaláltam a hangot a körülöttem lévőkkel és szívesen segítettem nekik. Az egyetemen humánfejlesztés szakon végeztem, és itt a Haifa Dentnél nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is lehetőségem nyílt arra, hogy segíthessek azoknak, akik kéréssel vagy kérdéssel fordulnak hozzám, akár személyesen, telefonon vagy e-mailen keresztül.

Andor - Páciens koordinátor

Andor

Páciens koordinátor

Én úgy gondolom, hogy a páciens, aki minket választ mindent megérdemel megtisztelő bizalmáért. Szerintem a jó szolgáltatás összetevői; a páciens iránti tisztelet, megbecsülés és minden esetben az érdekeinek keresése.

Erika - Páciens koordinátor

Erika

Páciens koordinátor

Fontos, hogy a páciensek nyugodt, kellemes környezetbe érkezzenek és az orvosokkal/asszisztensekkel együtt éreztessük velük, hogy ez nem egy átlagos fogászat, ahol órákig kell várniuk a kezelésre a fájdalmaikkal. A lehető legtöbb információt összegyűjtve a pácienstől, próbáljuk egyénileg az ő problémájára/kérésére specializálódott szakorvoshoz beírni, hogy a leghamarabb megoldódhasson az adott helyzet és mindenki élégedetten távozzon tőlünk.

Haifa Dent 1-2 Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 10. és 13.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 263 7262
Telefonszám: +36 20 361 0258

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.haifadent.hu

Kiemelt fogászati árak

49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
62 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
85 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
150 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek