Haifa dent 1-2 fogászat

FRISS HÍREK!

 

Jó hírünk van!

Bővültünk!

Már két Haifa Dent várja kedves pácienseit a belváros szívében a Blaha Lujza tér közelében az Akácfa utcában.

 

A Haifa Dent 1

Akácfa utca 13. szám alatt található.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Vasárnapig: 08-00-20:00-ig

 

 

A Haifa Dent 2

Akácfa utca 10. szám alatt található.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: 0-24

Éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon is várjuk szeretettel.

 

Szakorvosaink és munkatársaink mind a két fogászati rendelőnkben felújított környezetben és modern eszközökkel várják pácienseiket.
 
Mind a két rendelőnkben megtalálja az élvonalbeli fogászati megoldást.
Kezelések a legmagasabb minőségben és garanciával!
 

Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat

Éjjel-nappali folyamatos sürgősségi fogászatunk Budapesten, a VII. kerület Akácfa utca 10. szám alatt található NON STOP nyitvatartási idővel.
Keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
 

Fogászat Budapest VII. kerület

 
Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat!
Sürgősségi fogászati ügyeletünk folyamatos, az év minden napján, nonstop nyitva tartással várja a pácienseit, több éves tapasztalattal, több ezer sikeresen meggyógyult beteggel.
Fogorvosaink megbízhatóak, fájdalommentesen kezelnek, biztonságos és tartós fogászati megoldásokat garantálnak.
 
Bármilyen fogászati problémával keressen fel minket!
A Haifa Dent rendelőnk bármelyikében egyszerűen és érthető módon, kis lépésekben elmagyarázzuk, milyen kezelést ajánlunk Önnek!
 
Keresse fel a Haifa Dent fogászati rendelők bármelyikét!
Nállunk visszanyeri egészséges, gyönyörű és természetes mosolyát!
 
Fogászati ügyelet, SOS helyzeten is, az év összes napján, 0-24 óráig.
Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, és legolcsóbb fogászati rendelője.
 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Nasr Abdulqawi - Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

Dr. Alqubaty Ryad - Fogorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr. Rastgoo Parsa - Fogorvos

Dr. Rastgoo Parsa

Fogorvos

A Debreceni Egyetem fogorvostudományi karán végeztem. Arra törekszem, hogy mindenkit barátságos környezetben a lehető legprecízebben ellássak. Munkámban főképpen az motivál, hogy szeretném minél több ember mosolyát megszépíteni, ezáltal a betegeim magabiztosságát növelni.

Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

Dr. Al Baseeri Abdullah - Fogorvos

Dr. Al Baseeri Abdullah

Fogorvos

Azért választottam ezt a hivatást, hogy a fájdalomban enyhülést,a nehézségekben megoldást érjek el!Mottóm; nincs olyan probléma, amelyre ne létezne megoldás !Fontosnak tartom a hatékony, fájdalommentes és precíz munkavégzést.

Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem, és két éve lelkes tagja vagyok a Dental Network csapatának. A páciensek elégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a preciz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomat a pácienseim hatékony és fajdalommenfes kezelésére fordítom. A megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy szép mosoly a siker záloga.

Dr. Mahyar Ilanlou - Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat.Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget.Munkámat hivatásomnak tekintem. Szenvedélyem a fogpótlás és esztétikai fogászat. Emellett részt vettem állkapocs ízületi és harapási problémával foglalkozó továbbképzésen is, mely rendkívül hasznos a fogpótlás során, annak érdekében, hogy pácienseimnek nem csak esztétikailag megfelelő, de a lehető legjobb pótlást tudjam elkészíteni, mely megkönnyíti mindennapi életüket.

Dr. Salehi Mahshid - Fogorvos

Dr. Salehi Mahshid

Fogorvos

Dr. Ghayebi Neda - Fogorvos

Dr. Ghayebi Neda

Fogorvos

Számomra a páciensek a legfontosabbak! Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Gyermekkoromtól fogva fogorvos nagybátyám mellett álltam, és láttam milyen tehetséggel, kedvességgel és törődéssel bánik a betegekkel. Egy őszinte szép mosoly, egy szívből jövő nevetés fontos része az életünknek. Az egészséges és szép fogak ehhez járulnak hozzá. Pontos, gyors, fájdalommentes munkát végzek. Számomra a legnagyobb elismerés, amikor a beteg boldogan, elégedetten és persze mosolyogva távozik.

Khachadurian Armina - Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

Khachadurian Armina

Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

Naser Ali Zeineb - Vezető fogászati asszisztens

Naser Ali Zeineb

Vezető fogászati asszisztens

2018 óta vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Rendelői pályafutásomat páciens koordinátorként kezdtem, de szerettem volna tovább fejleszteni magam, így tavaly jelentkeztem fogászati asszisztens képzésre. Munkámban prioritásként tekintek arra, hogy a rendelőben egy biztonságos és empatikus környezetet teremtsünk a páciensek számára, ezzel enyhítve a fogászati kezelésekkel járó stresszt.

Boglárka - Fogászati asszisztens

Boglárka

Fogászati asszisztens

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a rendelőben. Jelenleg klinikai higiénikusi képzésemet folytatom.

Bogi - Fogászati asszisztens

Bogi

Fogászati asszisztens

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát, recepciósként kezdtem el itt dolgozni, ennek köszönhetem, hogy az asszisztensi hivatás felkeltette az érdeklődésemet, így nem is volt számomra kérdés, hogy ki akarom tanulni a szakmát. Szuper lehetőséget biztosított nekem a Dental Network hálózat a szakma elsajátításához, remek orvosok és asszisztensek keze alatt tanulhattam. Munkám során számomra a legfontosabb, hogy magabiztos, támogató hozzáállásommal a pácienst és orvost egyaránt segítsem, ezzel is biztosítva a kezelések gördülékenységét és feszültségmentes légkörét.

Kinga - Fogászati asszisztens

Kinga

Fogászati asszisztens

Jelenleg Szegeden a Fogorvostudományi kar asszisztens hallgatója vagyok. Célom, hogy maximális segítséget nyújtsak a kollégáim és a páciensek számára. Elsődlegesnek tartom egy olyan közeg létrehozását, ahol fontos a páciens központúság, emberekkel való kommunikáció. Az optimizmusom oldja a páciensekben kialakult kezdeti feszültséget. Kedvelem a munkám minden területét, mindig mosolygós, visszafogott vagyok és empatikus. Igyekszem minden feladatot odaadóan ellátni. Folyamatosan bővítem tudásomat.

Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton tavaly novemberben kezdtem el dolgozni, s úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

Orsolya - Fogászati asszisztens

Orsolya

Fogászati asszisztens

Számomra fontos, hogy a páciens kellemes élménnyel távozzon tőlünk. Ezért arra törekszem, hogy mosolygósan fogadjam a pácienst, empatikus és lojális legyek, hiszen egy fogászati kezelés nem minden esetben kellemes. Szem előtt tartom a folyamatos tovább képzést és a fejlődést a szakmába. Mottóm: "Rend a lelke mindennek."

Vivien - Fogászati asszisztens

Vivien

Fogászati asszisztens

2017-ben végeztem a Budapesti Bókay János Szakgimnáziumban fogászati asszisztens képzésen, majd egyből a szakmában helyezkedtem el. A Haifa csapatához 2021-ben kerültem immáron 4 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól. Vidám, elfogadó természetemmel próbálom a páciensek félelmeit enyhíteni, szorongásukat csökkenteni, szakmai tudásomat kamatoztatva pedig igyekszem a lehető legjobban az orvosok keze alá dolgozni, hogy a vizsgálat minél gördülékenyebben zajlódhasson.

Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

Laura - Páciens koordinátor

Laura

Páciens koordinátor

2018 óta erősítem a Dental Network csapatát. A hálózaton belül több helyen is dolgoztam, végül a Haifa Dent csapatába maradtam. Fontos számomra, hogy azt csináljam, amit szeretek és ott ahol jól érzem magam. A kollégáimat nagyon szeretem és ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudjam végezni a munkámat. A pácienseknek igyekszem a lehető leggyorsabban időpontot adni a problémájuknak megfelelő szakorvoshoz és biztosítani a legkellemesebb légkört rendelőnkben. Forduljanak hozzám bizalommal.

Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Talin - Páciens koordinátor

Talin

Páciens koordinátor

A Haifa Dent csapatához 2020 novemberében csatlakoztam. Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán szereztem. Angolul és örményül beszélek.Célom, hogy a páciensek komfortosan érezzék magukat a rendelőben továbbá, hogy elégedetten és megválaszolatlan kérdések nélkül távozhassanak.Örömmel tölt el, hogy egy ilyen barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

Zsuzsi - Páciens koordinátor

Zsuzsi

Páciens koordinátor

Nemrég tértem vissza a Haifa Dent csapatába kisfiam születése után. Korábban is fogászati rendelőben dolgoztam, szeretek emberekkel dolgozni, segítséget nyújtani, megnyugtatni Őket. Örülök ha széles mosollyal és elégedetten távoznak rendelőnkből. Készséggel állok rendelkezésre, e-mailben telefonon és személyesen. Igyekszem legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani a kedves pácienseknek.

Renáta - Páciens koordinátor

Renáta

Páciens koordinátor

2021-ben csatlakoztam a Haifa Dent csapatához. Közvetlen személyiség vagyok, így számomra elengedhetetlen a minimális társalgás a páciensekkel. Sokan félve jönnek be hozzánk a fogászatra, örömmel tölt el, amikor egy kis nyugtatás, bátorítás után boldogan, mosollyal az arcukon távoznak a rendelőnkből. A pici gyerekekkel sosem könnyű, fontos feladatomnak tartom, hogy megnyugtassam, illetve apróbb ajándékokkal jobb kedvre derítsem Őket bátorságukért. Számomra fontos a komfortos környezet amit a Haifa Dent biztosít nekünk is és Önöknek is.

Haifa dent 1-2 Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 10. és 13.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 263 7262
Telefonszám: +36 20 361 0258

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.haifadent.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek