Haifa dent 1-2 fogászat

FRISS HÍREK!

 

Jó hírünk van!

Bővültünk!

Már két Haifa Dent várja kedves pácienseit a belváros szívében a Blaha Lujza tér közelében az Akácfa utcában.

 

A Haifa Dent 1

Akácfa utca 13. szám alatt található.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Vasárnapig: 08-00-20:00-ig

 

 

A Haifa Dent 2

Akácfa utca 10. szám alatt található.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: 0-24

Éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon is várjuk szeretettel.

 

Szakorvosaink és munkatársaink mind a két fogászati rendelőnkben felújított környezetben és modern eszközökkel várják pácienseiket.
 
Mind a két rendelőnkben megtalálja az élvonalbeli fogászati megoldást.
Kezelések a legmagasabb minőségben és garanciával!
 

Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat

Éjjel-nappali folyamatos sürgősségi fogászatunk Budapesten, a VII. kerület Akácfa utca 10. szám alatt található NON STOP nyitvatartási idővel.
Keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
 

Fogászat Budapest VII. kerület

 
Haifa Dent éjjel-nappali folyamatos fogászat!
Sürgősségi fogászati ügyeletünk folyamatos, az év minden napján, nonstop nyitva tartással várja a pácienseit, több éves tapasztalattal, több ezer sikeresen meggyógyult beteggel.
Fogorvosaink megbízhatóak, fájdalommentesen kezelnek, biztonságos és tartós fogászati megoldásokat garantálnak.
 
Bármilyen fogászati problémával keressen fel minket!
A Haifa Dent rendelőnk bármelyikében egyszerűen és érthető módon, kis lépésekben elmagyarázzuk, milyen kezelést ajánlunk Önnek!
 
Keresse fel a Haifa Dent fogászati rendelők bármelyikét!
Nállunk visszanyeri egészséges, gyönyörű és természetes mosolyát!
 
Fogászati ügyelet, SOS helyzeten is, az év összes napján, 0-24 óráig.
Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, és legolcsóbb fogászati rendelője.
 

Rendelőnk főorvosa

Dr. Nasr Abdulqawi - Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

Dr. Alqubaty Ryad - Fogorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

Dr. Karimi Mohammad - Fogorvos

Dr. Karimi Mohammad

Fogorvos

A fő célom, hogy a betegeimnek jó élményei legyenek a kezelés közben, és minden esetben mosollyal az arcukon távozzanak a rendelőből. Mindig megpróbálom a lehető legérthetőbben elmagyarázni a kezelés lépéseit, és ezzel megnyugtatni a pácienseimet.Igyekszem közvetlen és barátságos hangnemben tájékoztatni mindenkit a fogaik állapotáról, miközben felhívom a figyelmet a megfelelő száj higiénia fontosságára fogaik épségének megőrzése érdekében.

Dr. Rastgoo Parsa - Fogorvos

Dr. Rastgoo Parsa

Fogorvos

A Debreceni Egyetem fogorvostudományi karán végeztem. Arra törekszem, hogy mindenkit barátságos környezetben a lehető legprecízebben ellássak. Munkámban főképpen az motivál, hogy szeretném minél több ember mosolyát megszépíteni, ezáltal a betegeim magabiztosságát növelni.

Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

Dr. Mohammed Fatehi - Fogorvos

Dr. Mohammed Fatehi

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem a diplomámat 2017-ben. Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb színvonalon ellátni a pácienseimet. Fontos számomra, hogy a kezelés kellemes hangulatban történjen, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes, nyugodt környezetben lehet. Hiszem, hogy csak kölcsönös bizalomban és jó hangulatban lehet betegeken segíteni. Sok szorongó, félős páciens jár hozzám. Boldog vagyok, hogy a nehéz kezelések ellenére pár alkalom után mindenki sokkal nagyobb bizalommal ül a székbe és a legtöbben már az éves kontrollokon is magabiztosan jelennek meg.

Dr. Al Baseeri Abdullah - Fogorvos

Dr. Al Baseeri Abdullah

Fogorvos

Azért választottam ezt a hivatást, hogy a fájdalomban enyhülést,a nehézségekben megoldást érjek el!Mottóm; nincs olyan probléma, amelyre ne létezne megoldás !Fontosnak tartom a hatékony, fájdalommentes és precíz munkavégzést.

Dr. Ahmed Mowla - Fogorvos

Dr. Ahmed Mowla

Fogorvos

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során. Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. Fontos számomra hogy a kezelések és a konzultációk alatt pontos és részletes felvilágosítást nyújtsak a pácienseimnek, mert partnernek tekintem őket a gyógyulásukban.

Dr. Mahyar Ilanlou - Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat.Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget.Munkámat hivatásomnak tekintem. Szenvedélyem a fogpótlás és esztétikai fogászat. Emellett részt vettem állkapocs ízületi és harapási problémával foglalkozó továbbképzésen is, mely rendkívül hasznos a fogpótlás során, annak érdekében, hogy pácienseimnek nem csak esztétikailag megfelelő, de a lehető legjobb pótlást tudjam elkészíteni, mely megkönnyíti mindennapi életüket.

Dr. Tóth Alexandra - Fogorvos

Dr. Tóth Alexandra

Fogorvos

Hivatásomnak érzem, hogy a pácienseket legjobb tudásom szerint kezeljem. Úgy gondolom, hogy a prevenció épp olyan fontos, mint a fogmegtartó kezelések. Elsődleges célom az, hogy a betegekkel együttműködve a fogaikat minél tovább megtartsuk, ezzel is fenntartva, illetve javítva a hozzám bizalommal fordulók életminőségét.

Khachadurian Armina - Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

Khachadurian Armina

Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

Zeineb - Vezető fogászati asszisztens

Zeineb

Vezető fogászati asszisztens

2018 óta vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Rendelői pályafutásomat páciens koordinátorként kezdtem, de szerettem volna tovább fejleszteni magam, így tavaly jelentkeztem fogászati asszisztens képzésre. Munkámban prioritásként tekintek arra, hogy a rendelőben egy biztonságos és empatikus környezetet teremtsünk a páciensek számára, ezzel enyhítve a fogászati kezelésekkel járó stresszt.

Boglárka - Fogászati asszisztens

Boglárka

Fogászati asszisztens

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a rendelőben. Jelenleg klinikai higiénikusi képzésemet folytatom.

Brigitta - Fogászati asszisztens

Brigitta

Fogászati asszisztens

2016-óta dolgozom a Haifa Dentnél, így a második családomként tekintek rá. Nagyon szeretem a szakmámat és folyamatosan próbálom fejleszteni magam. Jelenleg klinikai fogászati higiénikus tanulmányaimat végzem. Fontos számomra, hogy egy olyan légkört teremtsünk meg pácienseinknek, ahol ők is otthon érzik magunkat a kezelések idejére, így a szaktudásunk mellett nagy empátiával vagyunk mindenki iránt.

Kinga - Fogászati asszisztens

Kinga

Fogászati asszisztens

Jelenleg Szegeden a Fogorvostudományi kar asszisztens hallgatója vagyok. Célom, hogy maximális segítséget nyújtsak a kollégáim és a páciensek számára. Elsődlegesnek tartom egy olyan közeg létrehozását, ahol fontos a páciens központúság, emberekkel való kommunikáció. Az optimizmusom oldja a páciensekben kialakult kezdeti feszültséget. Kedvelem a munkám minden területét, mindig mosolygós, visszafogott vagyok és empatikus. Igyekszem minden feladatot odaadóan ellátni. Folyamatosan bővítem tudásomat.

Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton tavaly novemberben kezdtem el dolgozni, s úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

Orsolya - Fogászati asszisztens

Orsolya

Fogászati asszisztens

Számomra fontos, hogy a páciens kellemes élménnyel távozzon tőlünk. Ezért arra törekszem, hogy mosolygósan fogadjam a pácienst, empatikus és lojális legyek, hiszen egy fogászati kezelés nem minden esetben kellemes. Szem előtt tartom a folyamatos tovább képzést és a fejlődést a szakmába. Mottóm: "Rend a lelke mindennek."

Amanda - Fogászati asszisztens

Amanda

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensként úgy érzem szivvel-lélekkel segítem a fogorvos munkáját.Szeretem az embereket és magas szintű empátia jellemez, igyekszem a páciensek lelkével is foglalkozni kezelés közben.

Zsuzsi - Páciens koordinátor

Zsuzsi

Páciens koordinátor

Nemrég tértem vissza a Haifa Dent csapatába kisfiam születése után. Korábban is fogászati rendelőben dolgoztam, szeretek emberekkel dolgozni, segítséget nyújtani, megnyugtatni Őket. Örülök ha széles mosollyal és elégedetten távoznak rendelőnkből. Készséggel állok rendelkezésre, e-mailben telefonon és személyesen. Igyekszem legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani a kedves pácienseknek.

Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

Laura - Páciens koordinátor

Laura

Páciens koordinátor

2018 óta erősítem a Dental Network csapatát. A hálózaton belül több helyen is dolgoztam, végül a Haifa Dent csapatába maradtam. Fontos számomra, hogy azt csináljam, amit szeretek és ott ahol jól érzem magam. A kollégáimat nagyon szeretem és ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudjam végezni a munkámat. A pácienseknek igyekszem a lehető leggyorsabban időpontot adni a problémájuknak megfelelő szakorvoshoz és biztosítani a legkellemesebb légkört rendelőnkben. Forduljanak hozzám bizalommal.

Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Talin - Páciens koordinátor

Talin

Páciens koordinátor

A Haifa Dent csapatához 2020 novemberében csatlakoztam. Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán szereztem. Angolul és örményül beszélek.Célom, hogy a páciensek komfortosan érezzék magukat a rendelőben továbbá, hogy elégedetten és megválaszolatlan kérdések nélkül távozhassanak.Örömmel tölt el, hogy egy ilyen barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

Bogi - Páciens koordinátor

Bogi

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Dental Network csapatát, mint a Haifa Dent páciens koordinátora.Törekszem a pácienseket a legjobb tudásom szerint tájékoztatni és a felmerülő kérdéseiket megválaszolni.

Titanilla - Páciens koordinátor

Titanilla

Páciens koordinátor

Munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag.

Anett - Páciens koordinátor

Anett

Páciens koordinátor

Munkám során igyekszem az orvosok és az asszisztensek munkáját, a pácienseknek pedig az időpont foglalást segíteni. Szeretnék számukra minden esetben kellemes élményt biztosítani a rendelőnkben. Keressék rendelőnket bizalommal.

Haifa dent 1-2 Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 10. és 13.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 263 7262
Telefonszám: +36 20 361 0258

Cégnév: Haifa Dent Kft.
Adószám: Adószám: 24804420-1-42
www.haifadent.hu

Fogorvosi rendelőnkről készült képek