Megyeri Dent Clinic fogászat

PARTNER RENDELŐNK ÚJPESTEN

Bemutatjuk a IV. Kerületben található kíváló partner rendelőnket.

A Megyeri Dent Clinic külön telefonszámon érhető el, a központi telefonszámon nem tudnak időpontot egyeztetni.

 

Megyeri Dent Clinic

 
A Megyeri Dent Clinic négyszékes fogászati szakrendelőnket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy az Újpest, Dunakeszi, Fót, Göd, Vác, Szentendre, Pomáz és ezek vonzáskörzetébe tartozó településeken élőknek magas színvonalú fogászati ellátását biztosítsunk.

Magasan képzett orvos csapatunk fájdalommentes, gyors és hatékony megoldást kínál bármilyen fogászati problémára. Klinikánkon általános fogászat mellett szájsebészettel, gyermekfogászattal, fogszabályozással, valamint esztétikai fogászattal és lézeres kezelésekkel is foglalkozunk.

 

Fogászati Rendelőnk nyitvatartása tájékoztató jellegű:

Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 és Szombat: 08:00-16:00 NYITVA

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: 06 20 943 5279 számon!

 

https://www.megyeridentclinic.hu/

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Tőkés Borbála - Fogorvos

Dr. Tőkés Borbála

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egészen fiatal korom óta tudtam, hogy az orvostudomány valamely ágával szeretnék foglalkozni. A fogorvoslásban a gyógyítás mellett a művészi precizitás fogott meg, ezért a funkció helyreállítása mellett gondosan figyelek az esztétikai elvárásokra is. Kezeléseim során arra törekszem, hogy a pácienseim nyugodt, barátságos környezetben szakszerű ellátásban részesüljenek. Fő érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és az endodoncia. Hobbim a fal-és sziklamászás, túrázás, síelés.

Dr. Keresztessy Gitta Petra - Fogorvos

Dr. Keresztessy Gitta Petra

Fogorvos

Bizalmi kapcsolat kialakítására törekszem a pácienseimmel, illetve, hogy jó hangulatban találjuk meg az ideális megoldást problémáikra.

Dr. Magyar Dominika - Fogszabályozó fogszakorvos

Dr. Magyar Dominika

Fogszabályozó fogszakorvos

Amit ígérhetek: barátságos környezetben, oldott hangulatú kezelések precíz, maximális odafigyeléssel. Minden egy mosollyal kezdődik!

Dr. Váradi Ágnes - Fogorvos

Dr. Váradi Ágnes

Fogorvos

Számomra a legfontosabb, a bizalomteljes légkör megteremtése a rendelőben. Munkám során a legnagyobb elismerés, ha a kezdeti félelmeket együtt legyőzve, bátran és mosolyogva térnek vissza hozzám kedves pácienseim.

Dr. Nasr Abdulqawi - Szájsebész szakorvos

Dr. Nasr Abdulqawi

Szájsebész szakorvos

Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Forduljon hozzám bizalommal.Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot. Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Induljunk el együtt az ehhez vezető úton. Forduljon hozzám bizalommal.

Dr. Szitó Lilla - Fogorvos

Dr. Szitó Lilla

Fogorvos

A munkámra igényes és szorgalmas vagyok. A páciensekkel hamar megtalálom a közös hangot, kedvességgel és odafigyeléssel oldom a szorongásukat. Az orvos-beteg kommunikációt nagyon fontosnak tartom, véleményem szerint teljes elégedettséget csak megfelelő kommunikációval lehet elérni. 2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Cum Laude minősítéssel.Az egyetem után szakorvos képzésbe kezdtem.

Dr. Sebestyén András - Fogorvos

Dr. Sebestyén András

Fogorvos

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára és a pácienseim kényelmére, minden tudásommal azon vagyok hogy precíz munkát adjak ki a kezemből. Célom, hogy a kezelés fájdalommentesen és kellemes környezetben történjen.

Izsóné Katona Tünde - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Izsóné Katona Tünde

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Igyekszem és törekszem arra, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon Rendelőnkből!Izsóné Katona Tünde vagyok.1990-ben Fogászati asszisztensként kezdtem a pályafutásomat.Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen állami és magánrendelőkben is dolgozhattam, így sok mindent elsajátítottam a szakmával kapcsolatban.Tapasztalatot szereztem a fogszabályozásban, a szájsebészetben és az általános fogászati kezelésekben egyaránt.Szeretem a hivatásom, ezért fontosnak tartottam a folyamatos fejlődést, így 2007-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi szakképesítést a Bókay János két tannyelvű Szakközépiskolában.2012 óta vagyok a Dental Network hálózat csapatának tagja ahol nagyon sokat tanultam.Igyekszem és törekszem arra, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon Rendelőnkből.

Megyeri Dent Clinic Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 53.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 943 52 79
Telefonszám: +36 20 435 7116

Cégnév: Megyeri Dent Clinic
Adószám:
www.megyeridentclinic.hu