Megyeri Dent Clinic fogászat

PARTNER RENDELŐNK ÚJPESTEN

Bemutatjuk a IV. Kerületben található kíváló partner rendelőnket.

A Megyeri Dent Clinic külön telefonszámon érhető el, a központi telefonszámon nem tudnak időpontot egyeztetni.

 

Megyeri Dent Clinic

 
A Megyeri Dent Clinic négyszékes fogászati szakrendelőnket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy az Újpest, Dunakeszi, Fót, Göd, Vác, Szentendre, Pomáz és ezek vonzáskörzetébe tartozó településeken élőknek magas színvonalú fogászati ellátását biztosítsunk.

Magasan képzett orvos csapatunk fájdalommentes, gyors és hatékony megoldást kínál bármilyen fogászati problémára. Klinikánkon általános fogászat mellett szájsebészettel, gyermekfogászattal, fogszabályozással, valamint esztétikai fogászattal és lézeres kezelésekkel is foglalkozunk.

 

Fogászati Rendelőnk nyitvatartása tájékoztató jellegű:

Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: 06 20 943 5279 számon!

 

https://www.megyeridentclinic.hu/

Rendelőnk főorvosa

Rendelőnk további orvosai

Dr. Váradi Ágnes - Fogorvos

Dr. Váradi Ágnes

Fogorvos

Számomra a legfontosabb, a bizalomteljes légkör megteremtése a rendelőben. Munkám során a legnagyobb elismerés, ha a kezdeti félelmeket együtt legyőzve, bátran és mosolyogva térnek vissza hozzám kedves pácienseim.

Dr. Nasr Abdulqawi - Szájsebész szakorvos

Dr. Nasr Abdulqawi

Szájsebész szakorvos

Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Forduljon hozzám bizalommal.Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot. Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Induljunk el együtt az ehhez vezető úton. Forduljon hozzám bizalommal.

Dr. Tőkés Borbála - Fogorvos

Dr. Tőkés Borbála

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egészen fiatal korom óta tudtam, hogy az orvostudomány valamely ágával szeretnék foglalkozni. A fogorvoslásban a gyógyítás mellett a művészi precizitás fogott meg, ezért a funkció helyreállítása mellett gondosan figyelek az esztétikai elvárásokra is. Kezeléseim során arra törekszem, hogy a pácienseim nyugodt, barátságos környezetben szakszerű ellátásban részesüljenek. Fő érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és az endodoncia. Hobbim a fal-és sziklamászás, túrázás, síelés.

Dr. Uhlár Levente - Szájsebész Szakorvos

Dr. Uhlár Levente

Szájsebész Szakorvos

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fogorvosi diplomám megszerzése után érdeklődésem egyre inkább a szájsebészet irányába fordult. Lehetőségem nyílt kórházi keretek között elsajátítani a szájsebészeti beavatkozások széles spektrumát.

Dr. Amani Fayez - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Haifa Dent1-Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem, és két éve lelkes tagja vagyok a Dental network csapatának. A páciensek megelégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a preciz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomag a pácienseim hatékony és fajdalommenfes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy széo mosoly a siker záloga.

Dr. Pulay Zoltán - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Pulay Zoltán

Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Pulay Zoltán vagyok, 37 éves, egy gyermek édesapja. 2009-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetemen Cum Laude minősítéssel, és 2013-ban megszereztem a fogszabályozó szakorvosi címet is! Ettől kezdve munkámat kizárólag a fogszabályozás szakterületére fókuszáltam, és több vezető budapesti rendelőben dolgoztam (Gáspár Medical Center, Medicover fogászat).

Dr. Babó Dániel István - Fogorvos

Dr. Babó Dániel István

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egyetemi éveim alatt korán a szájsebészet irányába orientálódtam. Másodéves koromtól egészen az egyetem végéig önszorgalomból sokszor jártam be a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályára, ahol sok mindent volt lehetőségem tanulni, tapasztalni, jelenleg itt mint dento-alveolaris sebész rezidens dolgozom. A szájsebészeten kívül az elveszett fogak pótlásával foglalkozó fogpótlástan, valamint a fogágybetegség gyógyításával foglalkozó parodontológia felé is nagy érdeklődéssel fordulok.

Izsóné Katona Tünde - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Izsóné Katona Tünde

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Igyekszem és törekszem arra, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon Rendelőnkből!Izsóné Katona Tünde vagyok.1990-ben Fogászati asszisztensként kezdtem a pályafutásomat.Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen állami és magánrendelőkben is dolgozhattam, így sok mindent elsajátítottam a szakmával kapcsolatban.Tapasztalatot szereztem a fogszabályozásban, a szájsebészetben és az általános fogászati kezelésekben egyaránt.Szeretem a hivatásom, ezért fontosnak tartottam a folyamatos fejlődést, így 2007-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi szakképesítést a Bókay János két tannyelvű Szakközépiskolában.2012 óta vagyok a Dental Network hálózat csapatának tagja ahol nagyon sokat tanultam.Igyekszem és törekszem arra, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon Rendelőnkből.

Moravszki Réka - Fogászati asszisztens

Moravszki Réka

Fogászati asszisztens

A Semmelweis Egyetem Bókay János Szakgimnáziumában végeztem 2020-ban, és azóta a Megyeri Dent Clinic csapatát erősítem. Tudásomat igyekszem folyamatosan fejleszteni, mivel lényegesnek tartom azt, hogy fogászati asszisztensként minden fogászati technikával, technológiával kapcsolatosan naprakész tudással rendelkezzek. Célom az, hogy a páciensek elégedetten szálljanak ki a fogorvosi székből.

Tóth Dominika - Fogászati asszisztens

Tóth Dominika

Fogászati asszisztens

2020-ban végeztem fogászati asszisztensként,azóta erősítem a Megyeri Dent Clinic csapatát. Nagyon szeretek ennek a lelkes csapatnak a tagja lenni. Fontos számomra,hogy az embereknek segíthessek és örömmel teszem ezt nap mint nap. Nagyon mosolygós,életvidám embernek tartom magam. A továbbiakban törekedni fogok arra,hogy fejlesszem magam és minél több tapasztalatot szerezzek a fogászat világában.

Somogyi Anna - Fogászati asszisztens

Somogyi Anna

Fogászati asszisztens

Végzős fogorvostan-hallgatóként csatlakoztam a Megyeri Dent csapatához, hogy az itt szerzett tapasztalataimat majd későbbi pályám során kamatoztatni tudjam. Véleményem szerint a fogászati ellátás során fontos a jó empátiás készség és a bizalmas hangulat kialakítása.

Megyeri Dent Clinic Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 53.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 943 5279
Telefonszám: +36 20 943 5279

Cégnév: Megyeri Dent Clinic
Adószám:
www.megyeridentclinic.hu