Bartók Dental fogászat

 
Fogászatunk Budapesten, a 11. kerületben, a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található, a Bartók Béla út 41 szám alatt.
 
Célunk, hogy mindennemű fogászati problémára egy helyen nyújtsunk gyors, fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást.  
 
Fogorvosaink mindent megtesznek, hogy Ön pozitív fogászati élménnyel és egészséges fogakkal távozzon.

Rendelőnk főorvosa

Dr. Funk Tamás - Vezető Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Funk Tamás

Vezető Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Diplomàmat 2007-ben szereztem a Pècsi Tudományegyetem Fogorvostudomànyi Szakán. A konzervàlòfogàszat ès fogpòtlàstan területèn helyezkedtem el, de szereztem tapasztalatot a dentoalveoláris sebèszeti beavatkozàsokban is. Magànrendelőben ès tàrsadalombiztosìtò àltal finanszìrozott rendelőben egyarànt dolgoztam rezidenskènt. 2012-ben szakvizsgàztam Konzervàlòfogàszat ès fogpòtlàstanbòl. Angolul beszèlek.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla a Jazmin Dental Clinicben folytatja a rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 272 3024 Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

Dr. Kóródy László - Szájsebész Szakorvos

Dr. Kóródy László

Szájsebész Szakorvos

2018-ban szereztem a diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán. Diploma megszerzését követően a Honvéd Kórház Szájsebészeti Osztályán kezdtem meg szakképzésemet. A Honvéd Kórházban szerzett tapasztalataim nagyban segítenek a páciensek minél magasabb szintű ellátásában. A betegek jelentős többsége valamilyen negatív tapasztalattal távozik a fogorvosi rendelőből. Célom, hogy ezen páciensek rossz élményét gyökeresen megváltoztassam!

Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

Dr. Tímár Luca - Fogorvos

Dr. Tímár Luca

Fogorvos

Dr. Tímár Luca jelenleg SZÜLÉSI SZABADSÁGON van. Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg. Számomra a fogászat azért a legszebb hivatás, mert találkozik benne az orvostudomány és a kreativitás, így minden munkám gyümölcse úgy szolgálja az egészséget, hogy közben alkottam is valami szépet.

Dr. Lampé Krisztina - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Lampé Krisztina

Fogszabályozó szakorvos

Az egyetem elvégzése után rögtön fogszabályozással kezdtem el foglalkozni, 2015-től a Semmelweis Egyetem fogászati és szájsebészeti oktató intézetében voltam rezidens, majd 2018-ban szakvizsgát tettem. A kezelés során a feladatunk az esztétikus mosoly kialakítása mellett a megfelelő fogsor érintkezés beállítása, mely közben a páciens egyéni igényeire is nagy figyelmet fordítunk.

Dr. Gyuró Fanni Alexandra - Fogorvos

Dr. Gyuró Fanni Alexandra

Fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Tanulmányaim során körvonalazódott bennem, hogy az esztétikai fogászat és a fogpótlástan területe érdekel leginkább. Komoly elhivatottságot érzek a fogak természetes, anatomikus formájának rekonstrukciója iránt, miközben nagy figyelmet fordítok az egészséges funkció megőrzésére, helyreállítására. Fontos számomra a folyamatos fejlődés és a modernizáció. Munkám során arra törekszem, hogy pácienseimnek a legmagasabb színvonalú kezelést biztosítsam, miközben gondoskodom komfortjukról és a beavatkozás fájdalommentességéről. Szabadidőmben szeretek festeni, illetve bármi olyan elfoglaltságot űzni, ahol kamatoztathatom a kreativitásom.

Dr. Sári Lívia - Fogorvos

Dr. Sári Lívia

Fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Fó célom a fogászati problémák gyógyításán kívül, hogy a felnőtt és gyermek páciensek egyaránt leküzdjék a félelmüket a fogorvosi beavatkozások során és ezt kamatoztatni tudják bármi más típusú egészségügyi ellátásnál vagy akár bármilyen más élethelyzetben.

Dr. Pusztai Anna - Fogorvos

Dr. Pusztai Anna

Fogorvos

2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után Hajdú-Bihar és Pest megyében dolgoztam magán- és körzeti rendelőkben. Az általános fogászat mellett tapasztalatot szereztem a szájsebészet és gyermekfogászat területén is.

Dr. Levi Danielle - Fogorvos

Dr. Levi Danielle

Fogorvos

Pados Júlia - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Pados Júlia

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Mindig is nagyon szerettem fogorvoshoz járni, és elvarázsolt a fogászat világa, így sosem értettem, hogy mások miért rettegnek a fogorvostól. 2021 elején csatlakoztam a Dental Network csapatához, ahol munkám során elsődleges célom, hogy a páciensek is megtapasztalják azt, hogy nincs okuk félni a kezelések során, hiszen remek kezekben vannak. Fogászati asszisztensként szakértelmemmel, nyitott és türelmes attitűdömmel igyekszem oldani a szorongó hangulatot, hogy pozitív élményt varázsoljunk a kezelésből.

Jónás Jácinta - Fogászati asszisztens

Jónás Jácinta

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensi oklevelemet 2020-ban szereztem meg. A Dental Network csapatához ezután nemsokkal csatlakoztam. Itt egy kiváló, jó hangulatú, támogató közösségre leltem. Fogászati asszisztensként fontosnak tartom a nyugodt, kellemes légkör megteremtését. Célom, hogy segítséget nyújtsak az orvosok és páciensek számára egyaránt. Munkámat szeretettel és odaadással végzem.

Szabó Nikolett - Fogászati asszisztens

Szabó Nikolett

Fogászati asszisztens

Az EFEB-en végeztem Fogászati Asszisztens szakon. 2023-ban kerültem a Bartók Dental-hoz és igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen magas színvonalú, együttműködő csapat tagjaként fejleszthetem tovább tudásomat. Mindig csodáltam ezt a hivatást, hiszen a gyógyítás mellett az esztétikum is szerepet kap. Fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt a páciensekkel, hiszen ezáltal enyhítve szorongásukat, bizalommal tudjanak beülni a fogorvosi székbe és a kezelés végén mindenki elégedetten távozzon.

Simala Kinga - Fogászati asszisztens

Simala Kinga

Fogászati asszisztens

Nikolett - Páciens koordinátor

Nikolett

Páciens koordinátor

2019-ben végeztem egyetemi tanulmányaimmal, majd olyan területen szerettem volna elhelyezkedni, ahol munkámmal segíthetek az embereknek a mindennapokban. Évek óta dolgozom koordinátorként fogászati területen, ami különösen fontos az életemben, hiszen gyerekkorom óta hordoztam magamban félelmeimet a fogászattal kapcsolatban - de a barátságos és támogató légkör miatt félelmeimet sikeresen legyőztem és azt érzem, jelenleg a legjobb helyen vagyok.

Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

A tanulmányaim után csatlakoztam a Bartók Dental csapatához recepciósként. Mindig is tudtam,hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért úgy érzem,hogy itt megtaláltam a számomra megfelelő helyet. Munkám során ,a pácienseink minden kérdését igyekszem megválaszolni, és segítséget nyújtani nekik, a rendelőnkben eltöltött idejüket pedig a lehető legkellemesebbé szeretném tenni.

Bartók Dental Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 41.
E-mail cím:

Mobil: +36 20 624 6146
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Dental Network Kft.
Adószám: Adószám: 23953662-2-43
www.bartokdental.hu

Kiemelt fogászati árak

49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
70 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
17 500 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
98 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
190 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek