A megfelelő szájhigiénia trendi

Fontos, hogy napi rutint alakítsunk ki a helyes szájápoláshoz, az egészséges fogak és ínyek fenntartása érdekében. Vannak olyan dolgok amelyeket otthon végezhet el, és van amiben fogorvosa fog segíteni, hogy egészséges, szép mosollyal élhessen.

Amit Ön tehet: naponta minimum 2-szer, varázsolja reggeli és esti szeánsszá a szájápolást.

Fogkeféjét 8-12 hetente érdemes lecserélni. Ez a szabály a hagyományos és az elektromos fogkefére is vonatkozik. Használjon fogselymet! Esetleg unalmas a fogselyem? Válasszon ízesített fogselymet. Használata fontos, mert a fogközökből nagyon hatékonyan eltávolítható az ételmaradék, ahova a fogkefe már nem fér be.

Amiben fogorvosa fog segíteni: professzionális fogkő-eltávolítást mindenképp javasolt fél évente elvégezni, ennek alkalmával egy kontroll vizsgálat is történik, ha van bármi teendő azt kezelőorvosa jelezni fogja. 

Előnye, hogy a száj egészségének fenntartása megvédi a fogakat azáltal, hogy korán felismeri a lehetséges problémákat és kezeli azokat. Ezzel pénzt takarít meg, mivel a rendszeres vizsgálatok olcsóbbak, mint a később elvégzett nagyobb kezelés a már bekövetkezett problémák esetén.

Fehérebb fogak, fényesebb mosoly. A  polírozás eltávolítja a fogakon lévő foltokat, feltárva azok természetes fényét.

Amennyiben fél éve járt fogorvosnál jelentkezzen be hozzánk, várjuk szeretettel és segítünk, hogy egészséges és gyönyörű mosolya legyen.