Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK - DENTAL NETWORK BUDAPEST

Dental Network Fogászati Szolgáltatásaink

Szájsebészet, amely magába foglalja a diagnózist, a műtétet és a kapcsolódó kezelések széles skáláját. Legyen az fogászati megbetegedés, sérülés, újraépítő sebészet vagy esztétikai szempont.
 
Esztétikai kezelések, a fogak állapotával együtt, a fizikai megjelenés javítása.
Esztétikai kezelésnél fontos, hogy a száj, fogak egészségesek legyenek,
például, fogszuvasodás vagy a fogágy betegség esetében először ezt a problémát érdemes megoldani,
és ezt követően következzen a kozmetikai eljárás, fogfehérítés.
 
A Dental Network nagy hatással lehet az életedre!
 
A jelentkező öntudatos embereknek újra tervezzük a mosolyt, megszépítjük, új fogakat adunk.
Egészség és önbecsülés, amelyet megérdemelsz!
 
Fogászati Implantátum, fogbeültetésre szakosodott fogorvosainknak köszönhetően, az új fog, pontosan úgy néz ki, mint a saját foga. Képes lesz enni, egészségben és természetesen élni.
 
Fogszabályozás, a leginkább igényelt kezelések egyike. Javítja a fizikai megjelenést, vonzóbb mosollyal.
Megakadályozza a betegségeket, megkönnyíti a fogmosást, a fogak helyesen érintkeznek.
A Dental Network esztétikus fogszabályozást, Invisalign megoldást is kínál.

 

Fogászat

A fogorvosaink feladata a kezelés, de mindenekelőtt a megelőzés.Nálunk elvégzett fogászati kezeléseink sikere a hosszútávon fenntartható egészséges állapot,és a betegeinkkel való együttműködés.Gyere el! A Fogászat területeinek összes megoldásit felsorakoztatjuk, mint a fogkő eltávolítás, rágó funkciót helyreállító fogprotézis, implantátum és a fogfehérítés.Fogászati Szolgáltatásaink Szakértelemmel, becsületes módon törődünk az Ön orális egészségével. Az Ön szolgálatába helyezzük a tapasztalatunkat, és képzettségünket.

tovább olvasom

Szájsebészet

Dental Network fogászati szakembereink, az összes fogászati specialitást, a diagnózistól a sebészeti beavatkozásig, mindent, a teljes fogászati szolgáltatást kínálják Önnek!Kitűnő fogászati ellátást biztosítunk a felnőtt és gyermekfogászat területén egyaránt, Budapest több pontján. Orális sebészet része a bölcsesség fogműtét, fogászati implantátumok, gyökérkezelés, sebészeti foghúzás, ciszta eltávolítás, csontpótlás.,

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Az ápolt fehér fogak növelik az önbizalmat, mások is pozitívan fogadnak.Gyorsan és hatékonyan javítja a megjelenést!Könnyen elérhető és megfizethető, a Dental Network fogászati hálózat szolgáltatásában! Nincsenek káros mellékhatások! Megéri a mosolyért és a szép fehér fogadért!

tovább olvasom

Fogászati implantátum

Implantátum során a hiányzó foggyökér helyébe egy mesterséges gyökér, az implantátum, általában titán kerül, amelyre ezt követően egy protézis, korona, vagy amikor több implantátumot rögzítünk, a tervezett protézis kerül.Dental Network az implantátumok behelyezésében úttörő szerepet tölt be.Lehetővé tesszük mind az esztétikát, mind a rágási funkciókat korán regenerálni.

tovább olvasom

Parodontológia

A fogágy betegségei és a fog körüli betegségek, a szalag és a csont, ami körülveszi a fogat, a nem megfelelő higiénia eredményeként fogínygyulladást, fogvesztést okozhat.A baktérium, herpesz is okozhat súlyos fogágy betegséget. Dental Network fogászati hálózata legfejlettebb fogágybetegségek kezeléseit nyújtja!

tovább olvasom