Dentium Implant Center fogászat

 

Csúcsminőségű esztétikai fogászati szolgáltatások Budapesten

Egy jól összeszokott, elhivatott orvosi személyzet van a hátunk mögött!

Több mint 15 éve együttműködő csapatunkkal igyekszünk minden kérést teljesíteni, és a legjobb megoldásokat megtalálni vendégeink számára, ha ehhez több konzultáció szükséges, akkor is számíthat ránk.

Nálunk az Ön igényei számítanak!

A fogpótlás, fogszabályozás, szájsebészet és a fogászati beavatkozások minden területén professzionális ellátásban részesítjük.

 

Szakértő személyzettel várjuk


Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST).

Tájékozódjon bátran széleskörű szolgáltatásainkról az oldalon


Oldalunkat azért is hoztuk létre, hogy Ön részletes tájékoztatást kapjon az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint választ találjon a leggyakoribb kérdésekre.

 

Rendelőnk címe:

Kellemes légkörű, modern rendelőnk Budapesten, a Szent István körút 9. 1. emelet 3.szám alatt található.

Amennyiben szüksége van további információkra, keressen minket elérhetőségeinken, mi addig is magasan képzett munkatársakkal, és csúcsminőségű berendezésekkel várjuk Önt.

Rendelőnk főorvosa

Dr. Foad Haghighat - Vezető Fogorvos

Dr. Foad Haghighat

Vezető Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként. Fontosnak tartom, hogy a betegek a legkorszerűbb és legigényesebb ellátásban részesüljenek, ezért a legtöbb kezelést nagyító segítségével végzem.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Ali Dehghani - Dentoalveoláris szájsebész

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzá segíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el. A digitális fogászat úttörője, a Dentium márka itthoni kizárólagos forgalmazójaként az élen jár a CAD/CAM gépek által tervezett sablonos 3D implantációs tervezéssel kezdtek dolgozni. A Dentium Akadémia alapítójaként folyamatosan részt vesz a nemzetközi, és hazai kongresszusokon, tudását folyamatosan bővíti ezen képzésekkel. Nagy szerepet játszik kollégái folyamatos szakmai fejlesztésében, és a digitális fogászatra való átképzésében.

Dr. Hadi Dehghani - Fogszabályozó specialista

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályozó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy Örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel, kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

Dr. Patai Blanka - Fogorvos

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Dr. Sina Choi - Fogorvos

Dr. Sina Choi

Fogorvos

Úgy hiszem a páciens elégedettsége, az én elégedettségem. Az elsődleges számomra a páciens, akinek a legjobb szolgáltatást nyújtsam legjobb tudásom szerint. Mindig meghallgatom a beteget, és foglalkozom azokkal az emberekkel akik fogászati problémákkal küzdenek.

Dr. Afshin Dehghani - Plasztikai Sebész

Dr. Afshin Dehghani

Plasztikai Sebész

Dr. Mohammad T. Jaberansari - Plasztikai Sebész

Dr. Mohammad T. Jaberansari

Plasztikai Sebész

Teheránban születtem Iránban. Főiskolára Manchesterben jártam. Orvosi diplomámat Pécsett szereztem. Ezt követte PhD-m, amelynek felét a dél-afrikai Fokvárosban végeztem, a londoni UCL támogatásával. Ezután visszatértem az Egyesült Királyságba alapsebészeti képzésére (Skócia és Devon), és tagságomat megszereztem az edinburgh-i Royal College of Surgeonstől. Végül visszatértem Magyarországra, ahol tovább képeztem magamat, és jelenleg plasztikai sebészként dolgozom Budapesten. Esztétikai sebészeti munkám nagy részét Budapesten végzem, de emellett az Egyesült Királyságba is kijárok dolgozni. Jellemző rám, hogy aprólékos és informatív vagyok, mindennek utána járok többször.

Faltusz-Tóth Krisztina - Klinika Manager

Faltusz-Tóth Krisztina

Klinika Manager

A rendelő alapítása óta részt veszek rendelőnk mindennapi életében. Munkám során a háttér folyamatok napi egyszerűbbé tételével, marketinggel, pácienseink elégedettségével, szolgáltatásaink minél szélesebb körű megismertetésével és csapatunk szervezésével foglalkozom. A családias környezet kialakítása, pácienseink felé történő professzionális szolgáltatás nyújtás és a mindennapi munkánk szeretete vezerél. Büszke vagyok rá, hogy olyan csapat tagja és vezetője vagyok - ahol minden dolgozó és páciens jól érzi magát és valamilyen szinten "hazatalál".

Zsögön-Bögözi Andrea - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Zsögön-Bögözi Andrea

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

2017-óta vagyok tagja a Dentium Implant Centernek és szeretettel mondhatom el, hogy bárhol, ahol eddig jártam ennyire családias összetartó csapattal még nem találkoztam. Számomra fontos, hogy ezt a páciensek felé amilyen módon (légkör, bizalom) közvetíteni is tudjuk és ők is ezt érezzék, amikor eljönnek hozzánk, legyen szó akár egy apróbb kezelésről. Amiért szeretem ezt a szakmát az az, hogy mindennap tanulok valamit, mind kollégáimtól mind pácienseinktől, ami 100%-ban motivál.

Enzminger Adrienn - Fogászati asszisztens

Enzminger Adrienn

Fogászati asszisztens

Bégányi Eszter - Páciens koordinátor

Bégányi Eszter

Páciens koordinátor

Kisgyermek korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért ilyen irányban tanultam tovább mellyel párhuzamosan részt vettem kommunikációs és asszertivitás tréningeken. Jelenleg a Dentium csapatában dolgozom recepciósként, ahol célom a leghatékonyabb segítségnyújtás és legpontosabb információ átadás pácienseinknek és orvosaink munkájának hatékony segítése.

Erdély-Csordás Bianka - Páciens koordinátor

Erdély-Csordás Bianka

Páciens koordinátor

2023 január óta vagyok a Dental Network csapat tagja. Feladataim közé tartozik a központi ügyfélszolgálat kezelése. Több éves tapasztalatom van recepció és ügyfélszolgálat kezelésében. Célom, hogy minden megkeresés során részletes tájékoztatást kapjon az érdeklődő és a lehető leghatékonyabb módon tudjunk időpontot biztosítani a páciens érdekeit figyelembe véve.

Molnár Vivien - Páciens koordinátor

Molnár Vivien

Páciens koordinátor

Dentium Implant Center Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1055 Budapest, Szent István körút 9. 1/3
E-mail cím:

Mobil: +36 70 666 7073
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Dentium Implant Center
Adószám:
www.dentiumimplantcenter.hu

Kiemelt fogászati árak

49 900 FtFt / 2 fogív
Rendelői fogfehérítés
7 000 FtFt / db
Orthopantomogram - Panoráma röntgen
65 000 FtFt / tag
Fémkerámia korona
90 000 FtFt / tag
Cirkónium korona
18 000 FtFt / 2  állcsont
Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigéniás tanácsadás
30 000 FtFt / 2 állcsont
EMS homokfúvás és fogkőeltávolítás
180 000 FtFt / állcsont
Teljes kivehető fogsor

Fogorvosi rendelőnkről készült képek