Dentium Implant Center fogászat

 

Csúcsminőségű esztétikai fogászati szolgáltatások Budapesten

Egy jól összeszokott, elhivatott orvosi személyzet van a hátunk mögött!

Több mint 15 éve együttműködő csapatunkkal igyekszünk minden kérést teljesíteni, és a legjobb megoldásokat megtalálni vendégeink számára, ha ehhez több konzultáció szükséges, akkor is számíthat ránk.

Nálunk az Ön igényei számítanak!

A fogpótlás, fogszabályozás, szájsebészet és a fogászati beavatkozások minden területén professzionális ellátásban részesítjük.

 

Szakértő személyzettel várjuk


Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST).

Tájékozódjon bátran széleskörű szolgáltatásainkról az oldalon


Oldalunkat azért is hoztuk létre, hogy Ön részletes tájékoztatást kapjon az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint választ találjon a leggyakoribb kérdésekre.

 

Rendelőnk címe:

Kellemes légkörű, modern rendelőnk Budapesten, a Szent István körút 9. 1. emelet 3.szám alatt található.

Amennyiben szüksége van további információkra, keressen minket elérhetőségeinken, mi addig is magasan képzett munkatársakkal, és csúcsminőségű berendezésekkel várjuk Önt.

Rendelőnk főorvosa

Dr. Foad Haghighat - Fogorvos

Dr. Foad Haghighat

Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként. Fontosnak tartom, hogy a betegek a legkorszerűbb és legigényesebb ellátásban részesüljenek, ezért a legtöbb kezelést nagyító segítségével végzem.

Rendelőnk további orvosai

Dr. Gaál Zoltán - Fogszakorvos

Dr. Gaál Zoltán

Fogszakorvos

„Több évig dolgoztam éjjel-nappali fogászaton már korábban is, így elég nagy rutinnal rendelkezem a sürgősségi betegellátásban és a fogpótlástanban egyaránt. Igyekszem nem csak jó orvos, hanem jó ember is lenni, ezért elsődleges szempontom, hogy fájdalommentes, precíz ellátásban részesítsem minden páciensemet. Ezt a fogorvosi rendelőben dolgozó összes fogorvostól megkövetelem.”

Dr. Ali Dehghani - Dentoalveoláris szájsebész

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzá segíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el.A digitális fogászat úttörője, a Dentium márka itthoni kizárólagos forgalmazójaként az élen jár a CAD/CAM gépek által tervezett sablonos 3D implantációs tervezéssel kezdtek dolgozni.A Dentium Akadémia alapítójaként folyamatosan részt vesz a nemzetközi, és hazai kongresszusokon, tudását folyamatosan bővíti ezen képzésekkel. Nagy szerepet játszik kollégái folyamatos szakmai fejlesztésében, és a digitális fogászatra való átképzésében.

Dr. Amir Pasha Nouri - Fogorvos

Dr. Amir Pasha Nouri

Fogorvos

Mindig maximalista vagyok a fogászatban, minden erőfeszítést megteszek, hogy fejlesszem és javítsam a készségemet, és ezáltal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátást nyújtsam a betegek számára. Olyan személyes kapcsolatot hozhatok létre, amely lehetővé teszi, hogy bármely beteg kényelmesen érezze magát, és bízzon bennem, mint szájápolási szolgáltatójuk.

Dr. Hadi Dehghani - Fogszabályozó specialista

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályozó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy Örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel, kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

Dr. Sina Choi - Fogorvos

Dr. Sina Choi

Fogorvos

Úgy hiszem a páciens elégedettsége, az én elégedettségem.Az elsődleges számomra a páciens, akinek a legjobb szolgáltatást nyújtsam legjobb tudásom szerint. Mindig meghallgatom a beteget, és foglalkozom azokkal az emberekkel akik fogászati problémákkal küzdenek.

Neuwelt Zsuzsanna - Vezető fogászati asszisztens

Neuwelt Zsuzsanna

Vezető fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens végzettségemet 2013-ban Budapesten szereztem meg.A dentalhigiénikus képzést pedig 2019-ben végeztem el.Szeretem a kihívásokat és az új helyzeteket. Fontos számomra a prevenció.Szájhigiénikusként fontosnak tartom a gyerek és felnőtt pácienseink számára átadni az egyénre szabott fogmosási technikákat és szájápolási praktikákat.

Zsögön-Bögözi Andrea - Fogászati asszisztens

Zsögön-Bögözi Andrea

Fogászati asszisztens

2017-óta vagyok tagja a Dentium Implant Centernek és szeretettel mondhatom el, hogy bárhol, ahol eddig jártam ennyire családias összetartó csapattal még nem találkoztam. Számomra fontos, hogy ezt a páciensek felé amilyen módon (légkör, bizalom) közvetíteni is tudjuk és ők is ezt érezzék, amikor eljönnek hozzánk, legyen szó akár egy apróbb kezelésről. Amiért szeretem ezt a szakmát az az, hogy mindennap tanulok valamit, mind kollégáimtól mind pácienseinktől, ami 100%-ban motivál.

Eszter - Páciens koordinátor

Eszter

Páciens koordinátor

Kisgyermek korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért ilyen irányban tanultam tovább mellyel párhuzamosan részt vettem kommunikációs és asszertivitás tréningeken. Jelenleg a Dentium csapatában dolgozom recepciósként, ahol célom a leghatékonyabb segítségnyújtás és legpontosabb információ átadás pácienseinknek és orvosaink munkájának hatékony segítése.

Dentium Implant Center Elérhetőségeink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Cím: 1055 Budapest, Szent István körút 9. 1/3
E-mail cím:

Mobil: +36 70 666 7073
Telefonszám: +36 1 700 3930

Cégnév: Dentium Implant Center
Adószám:
www.dentiumimplantcenter.hu